![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Konacno da neko podeli nesto sa nama...nama koji nemozemo docekati 2015. da dozivimo isto.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
He, he, molim, molim.
E sad malo i ona druga strana. Roditelji uglavnom ne vode decu po kucama, vec po molovima i centrima. Bilo je slucajeva kad su nekakvi likovi stavljali nesto deci u slatkise, ili ne slave Halloween, ili su potpuno posveceni veri pa svakom ko im dodje na vrata ocitaju bukvicu i objasne ko je Isus Hrist, ili otvore vrata neprikladno obuceni i slicno. Mi licno nismo imali lose iskustvo. Deca su prosetala kroz nas apartmanski kompleks u kojem zivi preko 80% indijaca. Nadisali se karija ali su dobili slatkise i lepo se zabavili. Inace, ljudi ovde kupuju svakave gluposti. I pred sam praznik, radnje su prepune kostima, ukrasa za kucu, slatkisa, raznih cestitki. Sve je u narandzasto crnoj boji. To sve plane za tili cas. Nas jos nije povukla ta groznica, a mislim i da nece. Kostimi za decu i po koji slatkis da se nadje, sasvim dovoljno. Naravno, sve je to jedna velika industrija. Pare se vrte, ko voli nek izvoli.
|
|||
|
|||
![]()
Je li ovo glasanje juce ili kada vec bilo glasanje za legalizaciju marihuane ili sta vec?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ima li zime, snega? Mogu da zamislim tu zimsku idilu
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kod mene najavljuju 11 C. Velika je ovo zemlja, nije isto vreme svugde..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kao student sam dobio SSN WORK I TRAVEL PROGRAM SADA IMAM10 godisnju vizu i radio sam sa mojim SSN A USAO SA b2 VISOM,mogu li ocekivati probleme pri sledecem ulasku ,IMAJU LI UVID NA TO NA GRANICI
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Tough question: Which state has the worst drivers?
![]() http://www.usatoday.com/story/news/n...vers/20205339/ Po nekom vasem misljenju koje bi to drzave bile? |
|
|||
|
|||
![]()
Ako je do mene,ja mislim da nema gore voznje i sofera nego u Nju Dzersiju. Ljudi tekstuju po mobilnima i voze cik-cak, ne daju zmigavce kad skrecu i parkiraju, voze u obratnom smeru, ulaze u blokirane linije gde tece izgradnja i sl...-pravo ludilo.A da ne pricam o broju vozaca, veoma gust saobracaj po svim autoputevima.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odslužen vojni/civilni vojni rok i popunjavanje stavke "Previous Military Service" | Milosdv | Uputstva za dobitnike | 39 | 18.10.2017 20:00 |
Koju zemlju staviti u pitanju "Country Where You Live" ako sam na H-1B vizi u USA ? | rikelme | Stare teme | 2 | 16.10.2010 22:10 |
Depozit...tj "pare na sunce, pa cemo onda da pricamo" | dreamerns | Vaša strana | 54 | 29.03.2009 00:37 |
Polja "In care off" i "District/County/Province/State" | Marko | Stare teme | 1 | 02.12.2005 00:05 |
![]() |