![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
svi su not selected tako da ja mislim da je ovo neka greska,sacekajte dan dva i probajte ponovo neko mora dobiti ovo je greska 100 posto,kroz dan dva probajte opet
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
U brate, ti sa toliko prijava pa nisi dobio. Bedak da gori ne moze biti. Moje saucesce, bukvalno.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bar neko da se javi da je izvucen pa da nam lakne,ali opet ni to nije neko merilo!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Šta ukucate na twitteru da pratite? Mislim....koje ime itd.?
|
|
|||
|
|||
![]()
ja sam trazila dvlottery, ne znam da li ima i jos nesto
|
|
||||
|
||||
![]()
green card lottery, has not been selected, has been selected
|
|||
|
|||
![]()
#greencard #greencardlottery #dvlottery
Ovo je ono sto sam ja pokusao, al' nema jos nikoga da je objavio da je dobio... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi,
Ja imam Confirmation Number i Digital Signature, ali nemam kopiju stranice na kojoj se nalaze podaci koje sam popunio na formi, jer su mi ukrali stari laptop. Trenutno mi konstantno izbacuje gresku da nesto od podataka nije tacno, probao sam milion kombinacija i nista nije upalilo. Da li je moguce nekako saznati podatke sa forme samo na osnovu broja? Probao sam sa Forgot Confirmation Number, ali bez uspeha, jer izgleda sam permutovao nesto od podataka. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dv-2016 | Anna085 | Prijava na Lutriju | 291 | 08.10.2015 18:51 |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
Ds-260 dv-2015 | johnywalker | Vaša strana | 372 | 24.03.2015 14:28 |
Dv-2015 | Cosmo | Vaša strana | 921 | 23.06.2014 08:11 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
![]() |