![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
I ja mislim da bi mesec dana trebalo biti dovoljno, ali kako se u nasu administraciju covek ne moze pouzdati, krenucemo ipak dva meseca pre intervjua sa prikupljanjem papira. Videcemo kada budu objavili sledeci Bulletin da li upadamo u april ili smo, sto je verovatnije, u maju, pa zavisno od toga krece uzbudjenje, panika i ostalo
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
I ja mislim da je mesec dana sasvim dovoljno za papire, bez panike
![]() A sad cvokocemo do izlaska aprilskog broja... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Idi bre, srce mi preskocilo kad videh da ima nova poruka na ovu temu
![]() pomislih da su objavili brojeve za april. I dalje stoji "coming soon", ali bice sigurno u narednih par dana. Koji si ti broj? Pozdrav |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Uh, ljudi, ne radite mi to!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Znaaaam da se aktivira jednom mesecno, nego da razbijem monotoniju
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Prosle godine su stigli do 32000 tako da trebalo bi da bude sve u redu, samo smireno i bez panike (jos kad bih mogao to i na sebe da primenim...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cut-off num. za mesec April je 23.200 srecno svima u prikupljanju dokumentacije....
|
|
||||
|
||||
![]()
For April, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2011 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo objavljen je najnoviji Visa Bulletin. Cut off broj za maj je 27800
|
![]() |
Tags |
run the risk |
|