ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 01.04.2011, 14:48
wolf wolf je offline
Drug član

Datum prijave: 18.12.2009
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Kako to da vise nema koverti? Cini mi se da sam procitao na njihovom sajtu da ce ih slati.
Staro 01.04.2011, 15:05
AntaresNS's Avatar
AntaresNS AntaresNS je offline
Drug član

Datum prijave: 23.07.2010
US lokacija: Somewhere in CA
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

@Wolf- verovatno se to odnosi na drugu kovertu, prve nece biti jer rezultate saznajes na zvanicnom sajtu posle 01.05.

@Zeljko - da, da, jos mesec dana...a onda ce ova tema biti opet prepljavljena! Nadam se da cemo i mi imati lepe vesti ;)
Staro 02.04.2011, 12:45
ivanastosic ivanastosic je offline
Član

Datum prijave: 16.07.2010
Nepromenjeno

Ja nemam pojma da li sam se prijavila ovde, al evo ja nosioc + 2 (suprug i dete). Mene zanima sta posle provere, ako sam srecni dobitnik sto se nadam kao i svi sta dalje....kad ja jurim one preglede i vakcine i odakle ja njima da dam uverenje da sam primila sve vakcine? Npr.
Staro 02.04.2011, 12:55
dare_ns's Avatar
dare_ns dare_ns je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2008
US lokacija: West Dover, VT
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

nakon provere će ti sve pisati na sajtu, šta i kako dalje. Bez brige i srećno ;)
Već dugo samo turista.
Staro 02.04.2011, 17:51
draganav draganav je offline
Član

Datum prijave: 18.03.2011
US lokacija: New York
Nepromenjeno

[QUOTE=ZeljkoUSA;21645]Posto nema vise koverti, rezultate vidis odmah...

Posle 01.05. kad god skupis hrabrosti da proveris...:smrc:

Auuuu, ljudi, priblizava se!!![/QUOTE]

Hvala ti! Mislila sam da treba da sačekam ceo maj i ceo jun,pa da skupim hrabrosti i pogledam jer valjda bi trebalo definitivno da znam jesam li prošla ili ne.:nene:
Staro 03.04.2011, 17:17
Trix01's Avatar
Trix01 Trix01 je offline
Član

Datum prijave: 03.04.2011
US lokacija: Miami
Nepromenjeno

Dragi prijatelji,
veliki pozdrav svima vama. Evo, da se i ja javim, obzirom da sam se tek priključio ovom forumu. Ove godine smo i supruga i ja aplicirali na lutriju, i jedva čekamo 1. maj da vidimo rezultate :) Nadamo se najboljem, odnosno sigurni smo da ovaj put dobijamo :) Sve nešto ukazuje na to, prema nekoj dubokoj intuiciji :) Mi smo iz BiH. Obrazovani smo ljudi, ja radim na magistarskom i tako :) Uglavnom, da vas sve pozdravim i zahvalim na ovako velikom broju informacija.
Jedno pitanje - mi nemamo još uvijek izvađene pasoše, stari su davno istekli, pa da vidim da li je po vama potrebno da ih vadimo što ranije, odnosno da li će nam trebati odmah broj pasoša kada vidimo da smo izvučeni?
Vidim da piše na oficijelnim stranicama da ove godine nema slanja koverata, već da sve to ide elektronski, tj. ništa neće dolaziti poštom...
Hvala vam svima puno, i puno pozdrava!
Staro 05.04.2011, 19:33
bizholix's Avatar
bizholix bizholix je offline
Član

Datum prijave: 15.03.2010
US lokacija: Sto dalje od Srbije :)
Pošalji Skype™ poruku korisniku bizholix
Nepromenjeno :)

Mene nema na spisku onom a prvi put sam se prijavio :)
Staro 05.04.2011, 20:11
Trix01's Avatar
Trix01 Trix01 je offline
Član

Nepromenjeno

[QUOTE=bizholix;21708]Mene nema na spisku onom a prvi put sam se prijavio :)[/QUOTE]

Kakvom spisku? Jesam li nesto propustio?
Nesto je slaba aktivnost ovih dana na forumu :)
Staro 07.04.2011, 09:44
lenhi lenhi je offline
Stari vuk

Datum prijave: 04.07.2009
Nepromenjeno

[QUOTE=Trix01;21686]Dragi prijatelji,
veliki pozdrav svima vama. Evo, da se i ja javim, obzirom da sam se tek priključio ovom forumu. Ove godine smo i supruga i ja aplicirali na lutriju, i jedva čekamo 1. maj da vidimo rezultate :) Nadamo se najboljem, odnosno sigurni smo da ovaj put dobijamo :) Sve nešto ukazuje na to, prema nekoj dubokoj intuiciji :) Mi smo iz BiH. Obrazovani smo ljudi, ja radim na magistarskom i tako :) Uglavnom, da vas sve pozdravim i zahvalim na ovako velikom broju informacija.
Jedno pitanje - mi nemamo još uvijek izvađene pasoše, stari su davno istekli, pa da vidim da li je po vama potrebno da ih vadimo što ranije, odnosno da li će nam trebati odmah broj pasoša kada vidimo da smo izvučeni?
Vidim da piše na oficijelnim stranicama da ove godine nema slanja koverata, već da sve to ide elektronski, tj. ništa neće dolaziti poštom...
Hvala vam svima puno, i puno pozdrava![/QUOTE]
Pasoš ti ne treba dok ne počneš da prikupljaš dokumenta za intervju i dok ne budeš planirao da ideš na ljekarski pregled. Ako pasoš recimo izvadiš odmah sad u Maju kad te izvuku a intervju ćeš imati tek u Aprilu sledeće godine, bezveze si ispucao godinu dana važenja tog pasoša, ako ti ne treba za druge potrebe. To je naročito izraženo kada su djeca u pitanju, za one koji putuju sa djecom. Dječiji pasoš u BiH važi 3 godine, izvadiš ga sad recimo za dete u Maju i bezveze do intervjua može da prođe godinu dana. I još recimo 6 meseci posle toga prođe dok uđeš prvi put u USA, i ostaje ti godina i po važenja tog pasoša, i već treba da razmišljaš o prilagođavanju odmora zbog menjanja pasoša za djecu. Mada to je najmanji problem u cijeloj priči. Bitno je da te izvuku. Uglavnom pasoš ti ne treba do ljekarskog pregleda i intervjua.
Staro 07.04.2011, 17:54
Trix01's Avatar
Trix01 Trix01 je offline
Član

Nepromenjeno

[QUOTE=lenhi;21736]Pasoš ti ne treba dok ne počneš da prikupljaš dokumenta za intervju i dok ne budeš planirao da ideš na ljekarski pregled. Ako pasoš recimo izvadiš odmah sad u Maju kad te izvuku a intervju ćeš imati tek u Aprilu sledeće godine, bezveze si ispucao godinu dana važenja tog pasoša, ako ti ne treba za druge potrebe. To je naročito izraženo kada su djeca u pitanju, za one koji putuju sa djecom. Dječiji pasoš u BiH važi 3 godine, izvadiš ga sad recimo za dete u Maju i bezveze do intervjua može da prođe godinu dana. I još recimo 6 meseci posle toga prođe dok uđeš prvi put u USA, i ostaje ti godina i po važenja tog pasoša, i već treba da razmišljaš o prilagođavanju odmora zbog menjanja pasoša za djecu. Mada to je najmanji problem u cijeloj priči. Bitno je da te izvuku. Uglavnom pasoš ti ne treba do ljekarskog pregleda i intervjua.[/QUOTE]

Hvala puno za odgovor, lenhi. Ma zanimalo me da li se, kojim slučajem, sada popunjava broj pasoša u nekim formularima, pa da za svaki slučaj pitam da znam :) Hvala još jednom.
To što Vi kažete intervju u aprilu - to sve zavisi od broja, zar ne? Može biti u aprilu, a može biti i ranije i kasnije?
Kada obično budu intervjui za ljude koji dobiju najniže brojeve? Čitao sam malo ovaj site, ali ima puno topica i puno postova, tako da se teško snaći... Hvala još jednom!!!

Tags
dv-2012, zenidba

Pravila pisanja