![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Evo da se javim da smo se upravo prijavili po drugi put.
![]() Neka nam je sa srecom!!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
evo i da se ja javim ...drugi put prijava..neka nam je svima sa srećom
![]() P.S. čitam post i ne mogu vjerovati da svoju prijavu i životnu priliku želite riskirati time da se sami slikate. Šta ste škrti dati 7 eura za slikanje!!?? i da onda na miru ne možete spavati da znate da je sve ok,a u suprotnom postoji mogućnost da vas zbog krive slike diskvalificiraju.Nije bitno da li znate i sami i da možete sami (mogu i ja),ali ne želim riskirati ništa u ovoj priči!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ne znam šta vam je problem da provučete sliku kroz program za podešavanje na njihovom sajtu. Ubaciš sliku, pozicioniraš je i kropuješ, on te obavesti ako nešto nije OK pa moraš da probaš sa drugom slikom. Samo se slikaš ispred bele pozadine, sa neutralnim izrazom lica (za decu ne važi, moju Cicu nisam mogla da nateram da se ne osmehne :-) malo šire "uhvatite", ono- do pola grudi i pola metra iznad glave. Program sve sredi.
Ovo je link, pa pod Use the Department of State’s free photo tool to: http://travel.state.gov/visa/visapho...ereq_5327.html |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Najvise verujem sebi kada je to u pitanju ![]() Kao sto je Majal rekao, ne znam sta je problem, sve lepo pise...
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
Zaludna ja, prebrojala sam koliko nas se javilo na forumu da su poslali prijave (oko 45 ljudi), pa puta 2, računam da su porodice i prijave za oba supružnika...To nam je oko 90"objavljenih" prijava, za sada...
|
|
|||
|
|||
![]()
Suprug nas je prijavio po treci put,bolje prijava na njega ja sam totalni maler
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Evo i nas opet. Sinoć se prijavili po četvrti put. Sad pravimo par dana pauzu, pa se prijavljujem i ja. Kao imaćemo veće šanse ako se malo rasporedimo
![]() Kada smo počeli da se prijavljujemo imali smo jednog klinca. Računali smo, da ako nas izvuku, biće super, pošto je još mali. Zbog jezika... prilagođavanja.... Ćorak! Drugi put ista priča. Biće super zbog jezika... prilagođavanja... Ćorak! Treći put dodali još jednog klinca. Za prvog će biti super jer taman tada kreće u prvi razred. Jezik... prilagođavanje.... Ovom malom će tek biti super. Neće imati nikakvih problema sa prilagođavanjem..... jezikom... (nešto mi stalno u glavi ovaj jezik i prilagođavanje ![]() I tako stigosmo i do četvrtog pokušaja. Ako nas sada izvuku, čini mi se da samo ovaj mali neće imati problema. Godine prolaze... |
|
|||
|
|||
![]()
Upravo poslate dve prijave!!! Srecno svima...
Hoce li i ove godine biti napravljen spisak prijavljenih? |
|
||||
|
||||
![]()
Ajmo po 6. srecu.
![]() Sretno i vama!Pa da nas sto vise izvuku i onda kud koji mili moji. Samo sad nema vise euforije kako je bilo prvi i drugi put. |
|
|||
|
|||
![]()
Ovaj put prijavljena i djevojka
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |