![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Popunio sam sve.Sad cekamo Maj.Srecno svima
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi, samo da provjeim jednu informaciju - Kod upisivanja prezimena, ako je Đokić ja stavljam Dokic?? Cisto da ne pogresim, citao sam komentare ali opet da provjerim...uanprijed hvala
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Upravo tako...đ se pise kao d...tj.pises ime i prezime kao sto ti pise u pasosu,na dnu...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Upravo sam se prijavio za lutriju. Želim svima puno sreće
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Koji je najbolji browser za prijavu i je li iko prijavu poslao preko mobitela,a ne kompjutera?Hvala na odgovorima.
DV-2014 - 2 prijave - nazalost DV-2015 - 2 prijave - nazalost DV-2016 - 2 prijave - nazalost DV-2017 - 2 prijave - nazalost DV-2018 - 2 prijave ☹ DV-2019 - 2 prijave 😓 DV2020 - 2 prijave nista DV2021 - 2 prijave cora DV2022 - 2 prijave nista DV2023 - izvuceni 🥰 |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam prvo pokušao preko fona, koristio sam brave, nešto nije htelo, mada je možda nešto bilo i do mog neta, kasnije sam sa kompa na wi-fi preko Opere iz prve ub'o
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo pala je sedma prijava za mene i za burazera treca mislim.
Neka nam je sa srecom.
DV 2014 Not Selected; DV 2015 Not Selected; DV 2016 Not Selected; DV 2017 Not Selected; DV 2018 Not Selected; DV 2019 Not Selected; DV 2020 Not Selected; DV 2021 Not Selected; DV 2022 Not Selected; DV 2023.... 2020 Canada ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Već drugi dan pokušavam da podnesem aplikaciju preko Mozzile, taman kad kliknem submit piše - Secure Connection Failed, slično nešto i preko Chroma. Nadam se da ne moram da imam najnoviju verziju da bih aplicirao. Jel ima neko sličnih iskustava ovih dana?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam prosle godine slala prijavu,ali mislim da sam verovatno diskvalifikovana na pocetku....Sad me zanima par stvari,jer i suprug i ja zelimo ove godine da konkurisemo....Da li moramo ponovo da se slikamo?Suprug je rodjen na Kosovu,ali oboje imamo Srpske pasose...Za njega pisem da je rodjen na Kosovu,a da zivi u Srbiji,jel da?Jel treba deci da vadimo sad pasose,ili moze tek ako dobijemo odgovor?I poslednje ja sam zavrsila visoku zdravstvenu skolu,za obrazovanjem stavljam university degree ili nesto drugo?I da li postoji neko vremensko ogranicenje za popunjavanje prijave?Hvala puno,svaka informacija je dobro dosla
|
![]() |
|
|
![]() |