![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ja bih na taj rok za lekarski potpuno zaboravio, jer mi planiramo da uzmemo vize negde u julu, a da idemo krajem godine, pocetkom sledece. Srecom, imam vas
![]() Oskare sve najbolje povodom rodjendana, a i intervjua. Dobro je sto imas veliku tremu jer ces posle biti visetruko srecniji ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam odmah posle tebe. 6.3
![]() ![]() Srecan ti rodjendan pa sledeci da slavis preko okeana ![]() E mozda skacem sa teme, ali da te pitam oskare jel si imao vakcioni list na lekarskom i jel nosis taj list u ambasadu ( ne mislim na onaj sto si dobio na lekarskom nego onaj nas srpski) I za ambasadu jer nosis novo drzavljanstvo i dali moze da se iskorisit ono kada sam vadio pasos i licnu kartu ? (NISU ISTEKLI 6 MESECI) |
|
|||
|
|||
![]()
Ne treba ti drzavljanstvo za intervju, i nosis samo ono sto su ti dali na lekarskom + snimak pluca
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Da, za drzavljanstvo sam pitao u ambasadi I rekli da ne treba drzavljanstvo I da ne trebaju prevodi dokumenata.
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitke i od mene za rodjendan, sve najbolje. Sto se tice intervjua bice sve ok, glavu gore i samo hrabro. Pomisli samo gde posle toga ides i bice ti sve jasno.
|
|
|||
|
|||
![]()
To je to. Extra. Ja danas vadio izvode da nisam pod istragom i osudjivan, i kako god cuju da mi treba za vizu izmisljaju nesto da placam. Ceo dan sam jurio od suda do supa, od banke do banke. A o redovima da ne pricam... Znaci drzavljanstva nam ne trebaju za intervju. Odlicno. Neka para da se ustedi u PM. A za prevode znam da ne trebaju tako je i meni receno.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ordinacija u Smiljanicevoj- sve je samo ne ordinacija. Ja ne znam kako su dobili dozvolu i da li iz ambasade znaju sta i kako oni rade, ali za pare koje uzmu mogli bi bar malo da se potrude. Na stranu sto niko ne nosi bele mantile, meni tamo niko ne ostavlja utisak da je medicinski radnik. Gospodja koja vadi krv nije mogla venu da nadje, a igla je vec bila spremna, kad pogledate okruzenje, sumnje da je tu nesto sterilno su potpuno opravdane. Kad su oni izvrsili analizu krvi i gde su to napisali, stvarno ne znam. Pluca smo snimili, poslali nas preko puta da doktorka to pregleda, ona uzela koverte, mi cekamo ispred ordinacije, otvara vrata i vraca, kaze sve u redu. Ja pitam jel ste popunili obrazac, ona- koji obrazac?! I tako da joj ja nisam rekla, vratili bi lepo snimak bez potpisa radiologa koji nije ni znao da treba da potpise nesto, a ni gde da se potpise!!! Vratili snimak i rekli nam dodjite u 2 i 15. Mi dosli ranije, naravno nema nikog. Stize doktorka, da joj je suknja malo duza, rekli bismo mini-suknja. Postavila 20ak pitanja, a pritisak - nije ni napumpala kako treba, vec je rekla gotovo, visina uz orman, primicete 2 vakcine, niti kaze koje niti zasto. Pa nije na meni da postavljam pitanja nego na njoj da kaze!!! Stavila papire u bele koverte, zalepila, dala kopije vakcina koje smo primili, kaze to nosite sa sobom u USA, pokazite kad stignete, a i ako upisujete neki koledz to ce da vam traze. Vazi. Dovidjenja! Eto tako
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da mi je docekati da i mene izvuku da i ja vidim tu u minicu da mi oci i srce zaigraju.
Kako me nece dobitak, pre ce ona u penziju nego ja u njenu ordinaciju ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
IT poslovi (iskustva) | pericp | Vodič za emigrante | 67 | 27.10.2017 18:20 |
iskustva sa USAFIS-om | boba i sale | Vaša strana | 12 | 22.12.2014 14:19 |
Intervjui DV2011 - Iskustva | Bode | Stare teme | 361 | 02.08.2011 13:45 |
Ksenofobija-vasa iskustva | Lucky | Vaša strana | 7 | 15.06.2011 19:40 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
![]() |