![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Trix01;21742]Hvala puno za odgovor, lenhi. Ma zanimalo me da li se, kojim slučajem, sada popunjava broj pasoša u nekim formularima, pa da za svaki slučaj pitam da znam :) Hvala još jednom.
To što Vi kažete intervju u aprilu - to sve zavisi od broja, zar ne? Može biti u aprilu, a može biti i ranije i kasnije? Kada obično budu intervjui za ljude koji dobiju najniže brojeve? Čitao sam malo ovaj site, ali ima puno topica i puno postova, tako da se teško snaći... Hvala još jednom!!![/QUOTE] Razgovori počinju od Oktobra mjeseca, i u zavisnosti od visine tvog broja, tada ćeš i imati razgovor. Recimo klikni ovde pa ćeš vidjeti u donjem dijelu stranice tabelu sa informacijama kada su u prethodnim godinama brojevi dolazili na red po mjesecima. [url]http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162&highlight=visa+bulletin&page=23[/url] |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=lenhi;21745]Razgovori počinju od Oktobra mjeseca, i u zavisnosti od visine tvog broja, tada ćeš i imati razgovor.
Recimo klikni ovde pa ćeš vidjeti u donjem dijelu stranice tabelu sa informacijama kada su u prethodnim godinama brojevi dolazili na red po mjesecima. [url]http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162&highlight=visa+bulletin&page=23[/url][/QUOTE] Sjajno! Zelim svima puno puno srece :) Hvala i za ovaj ljubazni odgovor, lenhi! |
|
|||
|
|||
![]()
Ja i decko smo se prijavili po pravi put, nadam se i zadnji...Ali kako sam mogla primijetiti, u nekom vecem procentu zene imaju vise srece...Sve necije djevojke, sada zene, supruge...Pa eto nadam se da cu nama ja donijeti srecu...
Znam da su sanse brutalno male da oboje budemo izvuceni, ali sta ako? Da li se moze on ili ja odreci svoje GC, u korist nekoga drugog, ili ako bi ja isla na svoju aplikaciju, a on na svoju, da li u tom slucaju se bolje vjencati ovdje, ili sacekati tamo da dodjemo da se smjestimo pa da to tamo obavimo.. P.S. I dalje cvrsto vjerujem da lutrija nije random.:blink:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
@Isabelle
Sto se tice prebacivanja na drugu osobu, to ne moze, sigurno! E sad, ako bi oboje bili izvuceni, prvo bi ti pala teorija da lutrija nije random, xexe. Mada, ako ste u stabilnoj, ozbiljnoj vezi, mislim da vam je bolje da se uzmete pre polaska, da se rodbina proveseli, red je. Ozbiljno, po pitanju statusa vam je svejedno... |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=ZeljkoUSA;21772]@Isabelle
Sto se tice prebacivanja na drugu osobu, to ne moze, sigurno! E sad, ako bi oboje bili izvuceni, prvo bi ti pala teorija da lutrija nije random, xexe. Mada, ako ste u stabilnoj, ozbiljnoj vezi, mislim da vam je bolje da se uzmete pre polaska, da se rodbina proveseli, red je. Ozbiljno, po pitanju statusa vam je svejedno...[/QUOTE] Zeljko, nisi me razumio, nisam mislila da ja nekom poklanjam mogucnost dobitka GC, nego jednostavno, ako jedno od nas odustane, pa naci ce oni nekoga da ubace da popune kvotu..To bi uradili cisto iz dobre volje, da se jos nekome omoguci odlazak....jer koliko sam ja shvatila ovih dodatnih 50.000 kojih se izvuce, upravo zato i sluze, da se popune '' rupe'' ovih koji odustaje..ali nebitno je sad to.... Zasto mislis da bi pala teorija ''randoma''?? Pa ne znaju oni da smo mi ''related''..decko i cura..niti nas ista spaja...Ajde primjer da zaista nismo decko i cura..zasto ne bi po nekom kriteriju bili oboje izabrani...Ali hajde sad ni to nije bitno, na to pitanje vjerovatno mi nikad necemo znati odgovor, random ili ne....Ja samo kazem moje misljenje. A naravno da je stabilna veza, pa zivimo skupa, nisam ja za neka slavlja generalno, jedini pitam iz razloga administrativne prirode..gdje je lakse to obaviti...Ovdje ili tamo? Prijateljica je to obavila tamo preko online aplikacije za vjencanje u roku 1 dana, cak i bez svjedoka...:obrva:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Isabelle;21767]Ja i decko smo se prijavili po pravi put, nadam se i zadnji...Ali kako sam mogla primijetiti, u nekom vecem procentu zene imaju vise srece...Sve necije djevojke, sada zene, supruge...Pa eto nadam se da cu nama ja donijeti srecu...
Znam da su sanse brutalno male da oboje budemo izvuceni, ali sta ako? Da li se moze on ili ja odreci svoje GC, u korist nekoga drugog, ili ako bi ja isla na svoju aplikaciju, a on na svoju, da li u tom slucaju se bolje vjencati ovdje, ili sacekati tamo da dodjemo da se smjestimo pa da to tamo obavimo.. P.S. I dalje cvrsto vjerujem da lutrija nije random.:blink:[/QUOTE] Ne moze se niko odreci svoje GC u korist nekoga drugog. Postoji lista izvucenih brojeva i ako neko iz prvih 20.000 iz Evrope odustane onda se poziva 20.001. Sto se tice vencanja ne znam sto bi to radili ovde kada i tamo mozete uraditi sve u opstini za jedan dan i sigurno jeftinije nego ovde u US.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Isabelle;21780]Zeljko, nisi me razumio, nisam mislila da ja nekom poklanjam mogucnost dobitka GC, nego jednostavno, ako jedno od nas odustane, pa naci ce oni nekoga da ubace da popune kvotu..To bi uradili cisto iz dobre volje, da se jos nekome omoguci odlazak....jer koliko sam ja shvatila ovih dodatnih 50.000 kojih se izvuce, upravo zato i sluze, da se popune '' rupe'' ovih koji odustaje..ali nebitno je sad to....
Zasto mislis da bi pala teorija ''randoma''?? Pa ne znaju oni da smo mi ''related''..decko i cura..niti nas ista spaja...Ajde primjer da zaista nismo decko i cura..zasto ne bi po nekom kriteriju bili oboje izabrani...Ali hajde sad ni to nije bitno, na to pitanje vjerovatno mi nikad necemo znati odgovor, random ili ne....Ja samo kazem moje misljenje. A naravno da je stabilna veza, pa zivimo skupa, nisam ja za neka slavlja generalno, jedini pitam iz razloga administrativne prirode..gdje je lakse to obaviti...Ovdje ili tamo? Prijateljica je to obavila tamo preko online aplikacije za vjencanje u roku 1 dana, cak i bez svjedoka...:obrva:[/QUOTE] Generalno, ako bi dobili oboje, i ako bi se vjencali, onda bi svakako mogli iskoristiti samo jednu vizu (znaci morali bi odluciti ko ce biti nosioc), i naravno da bi se onda naslo jos jedno nepopunjeno mjesto, tako da bi neko s vrlo visokim brojem iz Evrope imao sansu da dodje na red. Da nije tako, mi sa 20000+ brojevima nikada ne bi dosli, nego se to upravo ostvari tako sto mnogi odustanu. Evo, do sada su brojevi stigli do 27000+, sto znaci da je vec vise od 7000 evropljana odustalo, cime se pruzila sansa ovima s brojevima do 27000.
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tako je Spectra, to sam i mislila..Da neko od nas dvoje odustane, da bi se nekome pruzila prilika...Hvala Bogu da me neko razumio :)
|
||||
|
||||
![]()
Pa pruza se prilika ali ne onome kome ti zelis, nego onome koga oni izaberu (tacnije ko je na redu).
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi se ovde opterećuju time da dobiju nekako tu kovertu za jednog supružnika bar jednom u životu, a ti se opterećueš šta ako dobijemo u istoj godini oboje. Svašta ćeš čuti.
|
Tags |
dv-2012, zenidba |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2011 - Da se prebrojimo | zeljko987 | Stare teme | 447 | 08.04.2012 15:09 |
Uslovi za prijavu DV-2012 | alined | Stare teme | 356 | 26.12.2010 19:19 |
Da se prebrojimo..2010 | landlord | Prva koverta | 183 | 09.07.2010 08:17 |
Da se prebrojimo.. | landlord | Prva koverta | 272 | 27.05.2010 18:36 |