![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Prijava poslata prvi put
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
I ja poslao dve prijave za sebe i suprugu
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Moze li ovo iko objasniti? Tice se dimenzija slike. Na zvanicnom sajtu je druga prica, a ovdje kao da se prijavljujemo za Afriku.
http://photos.state.gov/libraries/sa...o-2015-bhs.pdf Ne mogu biti pametan!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ma ovo je greska. Drzi se ti uputa na engleskom jeziku. 600x600 pixela. Ja sam prije 2 sedmice sredjivala slike za prijatelje iz Sarajeva, provukla kroz validator i naravno da su prihvacene.
|
||||
|
||||
![]()
Da se upišem i ja. Upravo se prijavih po drugi put. Nadam se da ću ove godine imati više sreće. Takođe puno sreće svima!
|
|
|||
|
|||
![]()
Prijavio se evo i ja. Mozda bude peta sreca. Ujedno da pozdravim svih za ovo prvo javljanje. Izuzetno puno korisnh informacija na forumu, imam dosta gradiva za citat
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima.
Evo, ja se kanim prijaviti, ali nikako da napravim solidne fotografije u kućnim uslovima. Najveći problem su mi sjenke, a i nemirna beba ![]() Kad se prijavim, čujemo se. |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi, običan fotoaparat, i beo zid iza, i normalne slike ćete napraviti, malko senke iza neće vas diskvalifikovati sigurno. Ako ne znate sami da uklopite slike u zadate veličine ,pitajte nekog prijatelja , većina znaju kako se to radi.
Samo da zadovoljava generalne uslove, veličina, i da se lepo vidite, da ste u fokusu. A ako ste bas skeptični, kod fotografa za 200-300 din će biti baš profi. Objasnite mu kakve treba da budu, snimi vam na usb i to je to. A možete i napriviti i uramiti za policu ![]()
DV-2014 - Has not been selected DV-2015 - Has not been selected Last edited by cape011; 24.10.2013 at 23:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Sve sam ja to namjestila i prosao je photo validator, to sam uradila za sebe i muza, ali za djecu bas i nije lako. Pogotovo, jer mali ima 11 mjeseci, ne mozes mu ni objasniti da bude miran.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sjenki na zidu nece biti ako se odmaknete od zida barem 0,5 - 1m. Meni su ranijih godina u foto studijima napravili mutne i previse umjetne slike (obradjene u photoshopu). |
![]() |
|
|
![]() |