![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Prijava za ovu godinu i neka pitanja :) » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Cao svima,
Zanimaju me neke stvari koje nisam mogao da pronadjem ovde na sajtu. Vidim da se prijava odrzava svake godine u oktobru/novembru. Ali me zanima sledece, koliki su vremenski razmaci u dobijanju odgovara. Video sam da posle prijave u oktobru recimo, ako ste izvuceni dobija se odgovor (prva koverta) u maju/junu naredne godine. Mene zanima koliko je eventualni razmak izmedju prve i druge koverte, to nisam uspeo da nadjem :/ Cuo sam da postoji neki odredjeni rok kada dobijete zelenu kartu da morate da odete u USA. Pa me zanima ako neko zna nesto o tome? ![]() Toliko od mene, pozdrav! ![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2014 | curlika | Vaša strana | 391 | 20.07.2025 23:19 |
Zelena karta za narednu godinu?? | EminaBoris | Vaša strana | 5 | 15.05.2012 18:09 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Neka pitanja u vezi apliciranja, prve koverte, zanimanja | lanas | Vaša strana | 5 | 30.05.2010 17:49 |
![]() |