![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » New York City, New York » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Na trotoaru, min 3 metra od najblizeg ulaza. Pripremi se na poglede popreko
|
|||
|
|||
![]()
Hvala miloshx.
Tako sam i na netu nasla. Nije me briga za poglede, jutarnju kafu moram popit za svoj cejf uz cigaretu. I pokoju u odmoru od hodanja uz pivce. ![]() Iznajmili smo apartman, nista izaci cu pred zgradu ko lujka. ![]() A mislim da Ameri pretjeruju...toliko auta, droge i svega ostalog a pusaci su trn u oku. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav,zanima me da li neko zna koliko zaradjuju barmeni u New York-u? I da li isplati to da se radi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PLate variraju od lokala do lokala. Ono sto treba da znas u startu - imaces dooosta poslova da se naradis dok ne dodjes do barmena. |
|
|||
|
|||
![]()
Neki predlog za smestaj u NYC nas je troje treba nam smestaj na 2 meseca .. hvala unapred
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav iz New Yorka!
Tu smo od ponedjeljka. Ja sam fascinirana gradom, ocekivala sam ovo od njega ali dobila sam jos vise. Puno hodamo i obilazimo, extra nam je! |
|
|||
|
|||
![]()
Skoro godinu dana, a ni slovceta o NY... Zivi li ste njujorcani?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eh, da sam bogdom Njujorcanka...
Mi bili ljetos, ne prodje dan da se mislima ne vratim tamo. Jedini peh je bio na ESB, muz spustio gro pro kamericu na prozor i zaboravio. Kad se sjetio, nema je. Dolazili smo par puta ali nije vracena. Zivot zna pisat romane pa se nadam da ce mozda neko poslati memori karticu. Nadam se da cu za godinu dvije doci ponovo. |
|
|||
|
|||
![]()
Ako nekome treba kao info okvirno 45k - 75k, zavisi od lokacije. Idealno Midtown i UES ali nije pravilo.
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi, ako neko trazi stan u New Yorku i okolini mi izdajemo 2 badroom 1.5 bath apartman, kompletno renoviran, svi novi appliance i washer/dryer. Nalazi se na Long Island, naselje se zove Westbury 40 min od Manhattan.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kansas City, Missouri | sile2302 | Lokacije u USA | 0 | 24.12.2014 20:19 |
New York State, potom Florida | tiberije | Lokacije u USA | 5 | 03.11.2014 19:35 |
White Plains, New York | SRBghost | Lokacije u USA | 4 | 28.08.2014 07:14 |
City Data | xeg | Lokacije u USA | 0 | 17.07.2008 15:47 |
![]() |