![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=lenhi;21997]ljudi se ovde opterećuju time da dobiju nekako tu kovertu za jednog supružnika bar jednom u životu, a ti se opterećueš šta ako dobijemo u istoj godini oboje. Svašta ćeš čuti.[/quote]
да, слажем се са овим мишљењем. што каже наш народ, од вишка глава не боли. мислим да оваква питања иритирају људе који очајно желе да буду извучени и годинама покушавају без резултата...
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Bockyman;21998]да, слажем се са овим мишљењем.
што каже наш народ, од вишка глава не боли. мислим да оваква питања иритирају људе који очајно желе да буду извучени и годинама покушавају без резултата...[/QUOTE] Mene lično ne iritira i ako sam dugogodišnji igrač, ne znam za druge, nego pomislih onako u sebi "Bože čime se sve ljudi opterećuju i u šta vjeruju". Kao da je dobiti na ovoj lutriji tako neka usputna stvar a ne lutrija i igra čije se šanse mjere u mizernim procentima i vjerovatnoćama. |
|
||||
|
||||
![]()
Ni mene ne iritira iako sam dugogodisnji igrac, ali kad se krene, hipoteticki, o tako nekim razmisljanjima prosto deluje malo neozbiljno...
Mada, sve je moguce, a s'obzirom da je pitano sa najboljom namerom potpuno je u redu...:==D: Licno bi bio zadovoljan da dobije bilo ko od nas, a ako dobijemo oboje prepusticu forumasima da odluce kako cemo sa tim dobitkom viska, obecavam :bravo: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=lenhi;21997]Ljudi se ovde opterećuju time da dobiju nekako tu kovertu za jednog supružnika bar jednom u životu, a ti se opterećueš šta ako dobijemo u istoj godini oboje. Svašta ćeš čuti.[/QUOTE]
lenhi, zasto si ti tako konfliktan? sta te uopce briga cime se tko opterecuje? konstantno se obrusavas na clanove, zbog stvari koje uglavnom smetaju samo tebi. i meni je bilo presmijesno tvoje pitanje o 2 ista vjencana lista, pa mi nije palo napamet prozivat te radi toga...ajde malo tolerancije, mozes ti to:==D: |
|
|||
|
|||
![]()
A što tebe briga što sam konfliktan?! :woohoo:
Za upis recimo u državljanstvo Srbije potrebno je da oba supružnika donesu po jedan vjenčani list. Samo toliko da se i to negdje zvanično traži i da ima smisla. Hoću takav da budem baš recimo zbog tebe pa eto šta ćeš mi! Nije problem ja se mogu povući i kulutrno čitati forum bez logovanja i kad poželim skupljati inofrmacije. Možda će ti biti umjesto mene zanimljivije sad sa novim dobitnicima padobrancima od 1. Maja kad krenu da vrte sve u krug od početka po 100 puta jedno te isto he he! Upravo što je Željko rekao, ako neko tako razmišlja o dvije vize u istoj godini prosto je neozbiljan u pristupu svemu ovome. Last edited by lenhi; 13.04.2011 at 10:09. |
|
||||
|
||||
![]()
Sansa za tako nesto je 1:1000, pa znajuci da igra oko 10000 prijava iz Srbije, pojedinacnih, ispada da cemo ove godine imati 5 ovakvih slucajeva, naravno pod uslovom da svih 10000 prijava (pojedinacne) jesu ovog tipa, dakle "zajedno, ali odvojeno". Cisto sumnjam da ih ima toliko, ali o5 dosta njih znam kji tako igaju da bi povecali sansu, logicno... dakle sanse ima.
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=lenhi;22044]Čini mi se da ti reče da ti je ovo prvo učešće. Vidjećeš za 2-3 godine ako ne dobiješ pa se malo vratiš u realnost kako ćete lutrija smoriti, pa ću te onda pitati jesi li tako happy! Treba biti pozitivan ali kad-tad lutrija smori čovjeka. Tad će možda tebi neki novi ljudi sa prvim učešćem govoriti "budi happy i samo happy".[/QUOTE]
Auuuu, tema za mene.. Kako sam odrzao duh posle 11-og prijavljivanja :wtf: Ni sam ne znam, ali BAS zelim da dobijem i odem. Dodatna motivacija mi je sto sam dobio dete u januaru. Prethodnih godina sam sa velikim elanom cekao maj, odnosno maj-jul, za prvu kovertu, a sad kako se priblizava sve vise strepim od novog kruga :smrc: Mada, ne predajem se, do konacne pobede :bravo: |
|
||||
|
||||
![]()
Auuuu Zeljko, svaka cast kako si ostao pozitivan posle 11-og prijavljivanja, mislim da bih ja odustao odavno :nene: Naravno da je dete velika motivacija, i ja kad sam dobio dete prosle godine poceo sam intenzivnije da radim na nekim stvarima...tada valjda shvatis da nemas bas puno vremena jer dete raste (a bolje da raste na nekom lepsem mestu...)
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=ZeljkoUSA;22045]Auuuu, tema za mene.. Kako sam odrzao duh posle 11-og prijavljivanja :wtf:
Ni sam ne znam, ali BAS zelim da dobijem i odem. Dodatna motivacija mi je sto sam dobio dete u januaru. Prethodnih godina sam sa velikim elanom cekao maj, odnosno maj-jul, za prvu kovertu, a sad kako se priblizava sve vise strepim od novog kruga :smrc: Mada, ne predajem se, do konacne pobede :bravo:[/QUOTE] Da li u tih 11 pokušaja računaš samo svoje prijave, ili i prijave svoje devojke? Kod mene je ukupna situacija 7+7 (7 mojih i 7 prijava moje ljepše polovine). A što se tiče elana kao i kod tebe. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=lenhi;22050]Da li u tih 11 pokušaja računaš samo svoje prijave, ili i prijave svoje devojke?
Kod mene je ukupna situacija 7+7 (7 mojih i 7 prijava moje ljepše polovine). A što se tiče elana kao i kod tebe.[/QUOTE] Da, mojih 11+3 devojka... Eeeee, kad sam poceo da saljem bile su slike sa podacima u koverti, internet je bio na zacetku....., kod nas :dedica1: Da sam imao vise srece pre Zane bi bio "Amer" :;D: Ma, nema veze, u medjuvremenu sam par puta bio turisticki, sazreo, dobio dete,... mozda je ovako bolje, ko bi t znao. Znam samo da, sad nas dvoje, ne odustajemo :bravo: |
Tags |
dv-2012, zenidba |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2011 - Da se prebrojimo | zeljko987 | Stare teme | 447 | 08.04.2012 15:09 |
Uslovi za prijavu DV-2012 | alined | Stare teme | 356 | 26.12.2010 19:19 |
Da se prebrojimo..2010 | landlord | Prva koverta | 183 | 09.07.2010 08:17 |
Da se prebrojimo.. | landlord | Prva koverta | 272 | 27.05.2010 18:36 |
![]() |