![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Evo po treći put dve prijave za suprugu i mene, naravno sa decom, pa ćemo videti. Više me i ne drži euforija kao prvi i drugi put. I neka je sa srećom svima koji su se prijavili.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
PITANJE : Popunio sam ovdje na forumu "MOJA PRIJAVA" i izgleda da slika ne odgovara,išao sam kod fotografa koji je napravio sliku 600x600 i 250 KB ali ne mogu da napravim da stane u one krugove,šta da uradim prije prijave na zvaničnoj stranici //www.dvlottery.state.gov.Molim vas za savjet.
|
|
|||
|
|||
![]()
Jedna prijava, prvi put. Samo želim da se zahvalim svima koju su u proteklim godinama podelili svoja iskustva na forumu.
|
|
|||
|
|||
![]()
pozdrav svima nov sam na sajtu pa me zanimaju neke stvari ,,i
sad par pitanja devojka i ja zivimo zajedno vec duze vreme isli bi zajedo ali nismo vencani , kako da apliciramo posebno ja posebno ona ili da se vencamo pa da oboje podnesemo za GC ili samo jedan od nas ,,malo me to buni ,,posto vidim kod nekih pise dve prijave pa ako moze neko da pojasni malo |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ako izvuku jedno od vas, onda se vjencajte i prijavite ono drugo kao supruznika, i na intervju ponesite slike i ostale dokaze da ste u vezi od prije izvlacenja i nema problema. Ima sve dobro razradjeno i objasnjeno na forumu |
|
|||
|
|||
![]()
Hoće li biti problem to što suprug i ja nismo prijavljeni na istoj adresi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Moze li mi neko objasnitit sta ovo znaci
8a. In Care Of 8b. Address Line 1 8c. Address Line 2 High School degree ili Vocational School sta da idem posto sam srednja elektrotehnicka skola Hvala unapred |
|
|||
|
|||
![]()
Imaš MOJA PRIJAVA na forumu piše na našem jeziku pa pogledaj
|
|
|||
|
|||
![]()
Samo me interesuje ovo posto sam srednja strucna sprema tehnicar racunarstva sta da zaokruzim srednju skolu sa diplomom ili strucnu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Primalac: Ukoliko ubacujete "kućnu" adresu (tj. onu koja je na Vaše ime), onda polje 8a "In Care Of" možete uneti svoje ime. Ukoliko zbog sigurnosti prijema dajete adresu nekog od prijatelja, člana porodice, ili firme u kojoj radite, onda u ovo polje pišete ime te osobe/firme. Adresa - prvi red: U polje 8b upisujete ime ulice i broj kuće/zgrade. Adresa - drugi red: U polje 8c broj stana ukoliko zivite u stanu, ukoliko ne, onda ovo polje ostaje prazno. Grad/Mesto Oblast/Opština/Pokrajina Poštanski broj Država: u kojoj živite i gde primate poštu. Pa ako je srednja trajala 4godine High School Degree |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |