![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Opet sam probao 5-6 puta, ali ništa. Najgore je što sve mora da se kuca ponovo. Prošle godine sam slao prvi put dve prijave za suprugu i mene i prošle su iz cuga, isto ovako nekako pred kraj. Prijave se mogu slati do 6. novembra.
|
|
||||
|
||||
![]()
Probajte kasno uveče tj. noću da se prijavite. Najviše ljudi se prijavljuje iz Evrope i Afrike, a Evropa i Afrika su manje više u istim vremenskim zonama, tako da je preko dana najveće opterećenje na sajtu za prijavu.
Inače, ne znam u čemu je problem, ja sam se za DV2018 prijavio 2 dana pre kraja i sve je prošlo glatko i bez problema. |
|
|||
|
|||
![]()
Probajte drugi neki pretraživač. Preko telefona? Dok ne dobijete Con. Namb. Niste prijavljeni.
|
||||
|
||||
![]()
Čitam sad na immigration forumu da je neko pokušao da se prijavi i nije prošlo i da je posle dva dana pokušao ponovo i da je dobio ovo obaveštenje.
Izgleda da sajt ne dozvoljava duple prijave. Problem je što prvi put kada se prijavio nije dobio confirmation number, ali dobro, postoji opcija zaboravljen confirmation number kada izađu rezultati. |
|
||||
|
||||
![]()
E moj Vi, nista Vi ne znate
![]() Ja se danas prijavio u pola deset ujutru iz prve. Preko poslednjeg Firefox-a ako nekom znaci. |
|
|||
|
|||
![]()
Probao preko Chrome, Fire fox, MS Edge...
Ma nema šanse. Ja ne stignem do submit dugmeta, već kad krenem da popunjavam za porodicu informacije tu pukne sajt.
2014 Has not been selected x 2 2015 Has not been selected x 2 2016 Has not been selected x 2 2017 Has not been selected x 2 2018 Has not been selected x 2 2019 Has not been selected x 2 2020 Has not been selected x 2 2021 Razmisliću do oktobra da li igrati... |
|
||||
|
||||
![]()
Ista situacija...znači nema šanse da se prijavim od ranog jutra pokušajem...možda je do njih nešto?
DV-2014 - 2 prijave - nazalost DV-2015 - 2 prijave - nazalost DV-2016 - 2 prijave - nazalost DV-2017 - 2 prijave - nazalost DV-2018 - 2 prijave ☹ DV-2019 - 2 prijave 😓 DV2020 - 2 prijave nista DV2021 - 2 prijave cora DV2022 - 2 prijave nista DV2023 - izvuceni 🥰 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nesto ne radite kako treba al tu vec ne mogu pomoci |
|
||||
|
||||
![]()
I na stranim forumima se ljudi žale na isti problem. Neki savet je da se ne odugovlači sa prijavom tj. da se najbrže moguće popuni i da slika ne bude blizu limita od 240kb. Neki lik na stranom forumu nije mogao da se prijavi, pokušavao je 5-6 puta, i prošla mu je prijava tek kada je smanjio veličinu slike, sa 200 i nešto kb, na 100 i nešto.
|
![]() |
|
|
![]() |