ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 02.10.2012, 22:11
lilika84 lilika84 je offline
Član

Datum prijave: 22.09.2012
Nepromenjeno

NE MOGU DA VERUJEM!!! Otišla sam na stranicu na kojoj popunjavamo prijavu radi provere i samo što sam ukucala svoje prezime, prijava se SAMA poslala!!!
Zaista nisam kliknula ni enter niti bilo šta što bi prouzrokovalo da ona ode bilo gde! Samo je nestala i pisalo je da je ''uspešno poslata'' na proveru, a na njoj su samo moje ime i prezime, fotografija, i sve ostalo su pogrešni kompjuterski podaci.
I šta sad?????
Pisalo je da će mi poslati mejl kada prijava bude proverena, hoće li mi dozvoliti da im ponovo pošaljem?
Baš sam se smorila sad ((

Last edited by lilika84; 02.10.2012 at 22:22.
Reply With Quote
Staro 02.10.2012, 22:30
lilika84 lilika84 je offline
Član

Datum prijave: 22.09.2012
Nepromenjeno

Evo sad sam ponovo ispunila do kraja i htedoh da pošaljem, i piše ''Već ste se prijavili''. Ali ja se nisam zaista prijavila, sad je svejedno hoće li mi oni slati bilo šta jer je sve tako bezveze ispalo. Da odem direktno na zvanični sajt?
Heeeelp please! Po ceo dan ste na forumu, gde ste sad kad mi trebate?
Reply With Quote
Staro 02.10.2012, 22:47
dare_ns's Avatar
dare_ns dare_ns je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2008
US lokacija: West Dover, VT
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

https://www.dvlottery.state.gov/

samo na ovom linku se može prijaviti za učešće.
Ako se nisi prijavila preko tog linka, onda sad lepo polako.

A pre svega - pročitati: http://travel.state.gov/pdf/DV_2014_Instructions.pdf
Već dugo samo turista.
Reply With Quote
Staro 02.10.2012, 22:49
ivanmilosavljevic's Avatar
ivanmilosavljevic ivanmilosavljevic je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2012
US lokacija: Miami
Pošalji Skype™ poruku korisniku ivanmilosavljevic
Nepromenjeno .

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dare_ns Prikaz poruke
https://www.dvlottery.state.gov/

samo na ovom linku se može prijaviti za učešće.
Ako se nisi prijavila preko tog linka, onda sad lepo polako.

A pre svega - pročitati: http://travel.state.gov/pdf/DV_2014_Instructions.pdf
Ja se nadam da ce ti se trud isplatiti,stvarno si zasluzio da budes izvucen.Srecno!!!
09.05.2012-Poslao kovertu
16.05.2012-Stigla koverta u KCC
19.04.2013-Lekarski
15.05.2013-Ponovo rodjen
21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida)
Reply With Quote
Staro 02.10.2012, 23:17
Khodorkovsky Khodorkovsky je offline
Član

Datum prijave: 01.10.2012
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Zrenjanin/Novi Sad
Nepromenjeno

prijavljen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Staro 02.10.2012, 23:18
dare_ns's Avatar
dare_ns dare_ns je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2008
US lokacija: West Dover, VT
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

s godinama lutrija postaje samo još jedan odštampan papir koji stoji u fioci i možda bude od njega nešto. Tako da, teram svojim putem, setim se prijave i nadam se kad su rezultati
Hvala
Već dugo samo turista.
Reply With Quote
Staro 03.10.2012, 09:16
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Lutrija vise nije ono sto je bila pre 8 godina kada sam se ja prvi put prijavio. Ove godine imamo 80-90% izvucenih kojima je to bilo prvo ucesce. To znaci da broj novih igraca munjevito raste u odnosu na one dugogodisnje igrace, a broj dobitnika se svake godine smanjuje. Lutrija je sada elektronska,internet brzo siri pricu, svako selo za nju zna. Nekad je iz Srbije bilo 550 dobitnika godisnje danas oko 300, iz Bosne nekad 180 sada 50 godisnje. Nekad je lutrija nosila neku nadu i sansu igracima a sada je to sve u domenu teorije. Razumem je da je kod ljudi prilikom prvog ucesca vlada euforija ali ce doci vremenom do otreznjenja. Kod god moze neka trazi drugu varijantu za odlazak sa Balkana, a od lutrije slaba korist u narednim godinama. Sve ce biti gore. Imacemo sve vise igraca a manje dobitnika.
Reply With Quote
Staro 03.10.2012, 09:25
dulobar's Avatar
dulobar dulobar je offline
Drug član

Datum prijave: 07.08.2012
US lokacija: Samo California i to neki grad u blizini Los Angelesa
YU lokacija: Vinkovci, Hrvatska
Nepromenjeno Pitanje vezano za prijavu...

Pozdrav ljudi, ja sam se sinoć prijavio i jedna stvar me zanima da li sam sve dobro napravio tj. da li je sve prošlo u redu.
Naime, koristio sam Mozillu i na drugom dijelu gdje se provjeravaju podaci kad sam pritisnuo jednom Submit mi izbacilo kako bi rekao praznu stranicu (ko da ne reagira stranica, ko da je zauzeta adresa, server tako nešto), pritisnuo sam Go back one page koristeći browser (drugačije naravno nisam mogao), vratio sam se gdje sam bio (drugi dio prijave gdje su podaci za provjeru), pritisnuo sam Submit jednom i izbacilo mi je Confirmation Number kojeg sam naravno sačuvao. Zanima me jel sam sve dobro napravio, jel prošlo sve u redu, nije ništa to napravilo grešku u sustavu da kad sam pritisnuo jednom Submit da mi izbacilo praznu stranicu pa sam se vratio nazad, pritisnuo jednom Submit i dobio Confirmation Number?
Reply With Quote
Staro 03.10.2012, 09:47
ivanmilosavljevic's Avatar
ivanmilosavljevic ivanmilosavljevic je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2012
US lokacija: Miami
Pošalji Skype™ poruku korisniku ivanmilosavljevic
Nepromenjeno .

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
Lutrija vise nije ono sto je bila pre 8 godina kada sam se ja prvi put prijavio. Ove godine imamo 80-90% izvucenih kojima je to bilo prvo ucesce. To znaci da broj novih igraca munjevito raste u odnosu na one dugogodisnje igrace, a broj dobitnika se svake godine smanjuje. Lutrija je sada elektronska,internet brzo siri pricu, svako selo za nju zna. Nekad je iz Srbije bilo 550 dobitnika godisnje danas oko 300, iz Bosne nekad 180 sada 50 godisnje. Nekad je lutrija nosila neku nadu i sansu igracima a sada je to sve u domenu teorije. Razumem je da je kod ljudi prilikom prvog ucesca vlada euforija ali ce doci vremenom do otreznjenja. Kod god moze neka trazi drugu varijantu za odlazak sa Balkana, a od lutrije slaba korist u narednim godinama. Sve ce biti gore. Imacemo sve vise igraca a manje dobitnika.
Svako ima pravo da odigra lutriju.I ti i ja,i oni,i moja baka,deka.A ako ti je sudjeno da odes,bices izvucen.
09.05.2012-Poslao kovertu
16.05.2012-Stigla koverta u KCC
19.04.2013-Lekarski
15.05.2013-Ponovo rodjen
21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida)
Reply With Quote
Staro 03.10.2012, 10:00
Khodorkovsky Khodorkovsky je offline
Član

Datum prijave: 01.10.2012
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Zrenjanin/Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic Prikaz poruke
Svako ima pravo da odigra lutriju.I ti i ja,i oni,i moja baka,deka.A ako ti je sudjeno da odes,bices izvucen.
I ne samo te nego mi nije jasno ni cemu onakvo razmisljanje, takvim razmisljanjem se nece nigde stici ni na koji nacin a kamoli preko zelene karte, uspeh se gradi na krilima optimizma
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja