![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Čitam ovaj forum već 10ak meseci, prvi put sam se sad prijavio za zelenu kartu. Čitajući vaše postove svih ovih meseci o prijavi, o vašim cimanjima kako ovo kako ono ja sam očekivao da je prijavljivanje mnogo ozbiljnije, komplikovanije i nejasnije.
Kad sam ispunio prvu stranicu i kliknuo za dalje totalno sam se zbunio kad sam dobio svoj broj i kad su mi se zahvalili. Ja sam očekivao da je stvar mnogo opširnija i da me čeka bar još 3-4 stranice sa ko zna kakvim pitanjima. Sad čitam sve vas koji ovde pravite ovoliku famu oko svega ovoga i pitam se - znate li vi ljudi gde idete i šta ćete da radite tamo gde ste krenuli ako ne znate da unesete svoje osnovne podatke u sistem i da okačite jednu sliku. A ne znam ko više i detaljnije objašnjava svaku proceduru od Amerikanaca. Zapitajte se malo sunce mu poljubim. |
|
|||
|
|||
![]()
Edaxxx slazem se se tobom sto posto.Od sredine tekuce godine poceo sam da citam sajt i puno korisnih i dobrih stvari procitao vezanih za temu lutrije.I dalje citam i ne mogu da verujem sta sve ljudi pitaju i samo pitaju a nece da procitaju ovaj forum de sve pise,cak ima i kompletno objasnjenje kako se popunjava prijava na lutriju na srpskom jeziku tako da mogu po redu da je popunjavaju na sajtu i ako ne znaju engleski samo treba pratiti uputstva.Godinama isto pitanje sta znaci line ova line ona.Godinama isto pitanje slike.Pa ljudi sve je objasnjeno po 100 puta u vezi slika i fomata istih.Nasmejao sam se slatko kaze neki drug clan svake godine placam po 5 evra za slikanje...
![]() Sto se same prijave za lutriju tice proces iste traje od 10 do 15 minuta i jako je sve jasno i prosto.Naravno ja sam par puta procitao uputstvo za prijavu na ovom sajtu i sve mi je bilo kristalno jasno.Sto se fotografija tice ja sam platio pre par dana 300 dinara za 3 fotografije za mene,dete i suprugu.Fotograf mi je prebacio na fles u trazenom formatu i dimenziji. U Americi sam bio 2006 godine preko leta i radio kao spasilac.Odlicno iskustvo.Nije mi padalao napamet da ostajem na crno i muvam i to nikomke ne bih preporucio.Za lutriju sam se prijavio prvi put ove godine iako ja i zena imamo stalan i dobro placen posao u Srbiji,avanturista sam po prirodi i volim promene i volim izazove. Nije mi samo jasno kako ljudi koji ne znaju da popune prijavu za lutriju i ne znaju da naprave i procitaju o zeljenom formatu slike za istu misle da iako budu izvuceni odu i snadju se u Americi.Oni koji dobiju lutriju moraju u startu da imaju par hiljada dolara da bi otisli u Ameriku.Onda da nadju posao,deci adekvatne skole itd,itd. Posto je ovo moj prvi post zeleo bih da se zahvalim korisniku Magelan na temi Voznja kamiona u Americi.Odlicna tema i odlicno objasnjena.Inace sam Difovac i nemam veze sa kamionima ali mi je tema bila jako zanimljiva i procitao sma je od strane do strane. Ljudi,igraci srecno.PS.Oni koje ne uspeju da popune prijavu samostalno i bez 100 pitanja za manje od 20 minuta djabe se trude i da budu izvuceni neka im je bog u pomoci kako ce i sta raditi ako odu u Ameriku. Secam se prve noci u Americi... Odvezose nas u stan dadose nam po dusek na naduvavanje i kad sam lego da spavam te noci rekoh sebi, e de mi je moja Srbija dodjoh u Ameriku da spavam na duseku na naduvavanje... Elem oni koji su sposobni i vredni vrlo brzo mogu da sa tog duseka na naduvavanje svojim radom u Americi predju na krevet,pa u stan pa i u kucu sa bazenom... E to je Amerika zemlja mogucnosti... |
|
|||
|
|||
![]()
koji je bese sajt onaj sto sam sredi sliku koja treba za green card sto daje americka ambasada ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima! Da li sam ja dobro razumela,da deo gde popunjavamo trenutnu adresu,ulicu,broj itd,treba da napisemo podatke koje ce nasi postari razumeti i da li to znaci da u taj deo mozemo da napisemo DJ u nazivu grada,i sta ako naseljeno mesto nema ulicu i broj,da pisem BB,kao kod nas,ili nekako drugacije?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cao svima,imam jedno pitanje koje me muci,a ne znam da li mogu to da resim..
![]() Zelim da se prijavim sa verenicom na zelenu lutriju,ali jos nismo vencani,vencanje ce biti 17-og novembra. Da li mozemo zajedno da se prijavimo,pa kasnije da taj status promenimo?? Ako moze neko ubrzo da mi odgovori,bio bih veoma zahvalan.. Hvala unapred! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Ne mozemo tako,ja imam trogodisnju srednju skolu,a verenica cetvorogodisnju,pa ja idem u paketu...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jel mozemo da se prijavimo kao da smo u braku,pa kasnije to da ispravimo...??
|
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |