ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 08.10.2015, 01:16
edaxxx edaxxx je offline
Član

Datum prijave: 28.03.2015
Nepromenjeno

Čitam ovaj forum već 10ak meseci, prvi put sam se sad prijavio za zelenu kartu. Čitajući vaše postove svih ovih meseci o prijavi, o vašim cimanjima kako ovo kako ono ja sam očekivao da je prijavljivanje mnogo ozbiljnije, komplikovanije i nejasnije.
Kad sam ispunio prvu stranicu i kliknuo za dalje totalno sam se zbunio kad sam dobio svoj broj i kad su mi se zahvalili. Ja sam očekivao da je stvar mnogo opširnija i da me čeka bar još 3-4 stranice sa ko zna kakvim pitanjima.
Sad čitam sve vas koji ovde pravite ovoliku famu oko svega ovoga i pitam se - znate li vi ljudi gde idete i šta ćete da radite tamo gde ste krenuli ako ne znate da unesete svoje osnovne podatke u sistem i da okačite jednu sliku.
A ne znam ko više i detaljnije objašnjava svaku proceduru od Amerikanaca.
Zapitajte se malo sunce mu poljubim.
Reply With Quote
Staro 08.10.2015, 08:41
usamljeni jahac usamljeni jahac je offline
Član

Datum prijave: 21.05.2015
Nepromenjeno

Edaxxx slazem se se tobom sto posto.Od sredine tekuce godine poceo sam da citam sajt i puno korisnih i dobrih stvari procitao vezanih za temu lutrije.I dalje citam i ne mogu da verujem sta sve ljudi pitaju i samo pitaju a nece da procitaju ovaj forum de sve pise,cak ima i kompletno objasnjenje kako se popunjava prijava na lutriju na srpskom jeziku tako da mogu po redu da je popunjavaju na sajtu i ako ne znaju engleski samo treba pratiti uputstva.Godinama isto pitanje sta znaci line ova line ona.Godinama isto pitanje slike.Pa ljudi sve je objasnjeno po 100 puta u vezi slika i fomata istih.Nasmejao sam se slatko kaze neki drug clan svake godine placam po 5 evra za slikanje... No coment.Voleo bih iskreno da se ova lutrija placa po djepu bar 20 dolara jer bi vecina ne ozbiljnih igraca odustala u startu i ne bi trosila ni vreme ni trud velike vecine jako pmaetnih ljudi na ovom sajtu spremnih da pomognu i daju korisne savete.
Sto se same prijave za lutriju tice proces iste traje od 10 do 15 minuta i jako je sve jasno i prosto.Naravno ja sam par puta procitao uputstvo za prijavu na ovom sajtu i sve mi je bilo kristalno jasno.Sto se fotografija tice ja sam platio pre par dana 300 dinara za 3 fotografije za mene,dete i suprugu.Fotograf mi je prebacio na fles u trazenom formatu i dimenziji.
U Americi sam bio 2006 godine preko leta i radio kao spasilac.Odlicno iskustvo.Nije mi padalao napamet da ostajem na crno i muvam i to nikomke ne bih preporucio.Za lutriju sam se prijavio prvi put ove godine iako ja i zena imamo stalan i dobro placen posao u Srbiji,avanturista sam po prirodi i volim promene i volim izazove. Nije mi samo jasno kako ljudi koji ne znaju da popune prijavu za lutriju i ne znaju da naprave i procitaju o zeljenom formatu slike za istu misle da iako budu izvuceni odu i snadju se u Americi.Oni koji dobiju lutriju moraju u startu da imaju par hiljada dolara da bi otisli u Ameriku.Onda da nadju posao,deci adekvatne skole itd,itd.
Posto je ovo moj prvi post zeleo bih da se zahvalim korisniku Magelan na temi Voznja kamiona u Americi.Odlicna tema i odlicno objasnjena.Inace sam Difovac i nemam veze sa kamionima ali mi je tema bila jako zanimljiva i procitao sma je od strane do strane.
Ljudi,igraci srecno.PS.Oni koje ne uspeju da popune prijavu samostalno i bez 100 pitanja za manje od 20 minuta djabe se trude i da budu izvuceni neka im je bog u pomoci kako ce i sta raditi ako odu u Ameriku.
Secam se prve noci u Americi...
Odvezose nas u stan dadose nam po dusek na naduvavanje i kad sam lego da spavam te noci rekoh sebi, e de mi je moja Srbija dodjoh u Ameriku da spavam na duseku na naduvavanje...
Elem oni koji su sposobni i vredni vrlo brzo mogu da sa tog duseka na naduvavanje svojim radom u Americi predju na krevet,pa u stan pa i u kucu sa bazenom...
E to je Amerika zemlja mogucnosti...
Reply With Quote
Staro 09.10.2015, 08:24
Djordje001 Djordje001 je offline
Drug član

Datum prijave: 30.09.2012
Nepromenjeno

koji je bese sajt onaj sto sam sredi sliku koja treba za green card sto daje americka ambasada ?
Reply With Quote
Staro 09.10.2015, 09:10
rajevic's Avatar
rajevic rajevic je offline
Član

Datum prijave: 04.05.2014
US lokacija: Detroit
YU lokacija: Valjevo
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Djordje001 Prikaz poruke
koji je bese sajt onaj sto sam sredi sliku koja treba za green card sto daje americka ambasada ?
http://travel.state.gov/content/dam/...G_cropper.swf#
Reply With Quote
Staro 09.10.2015, 12:27
NatalySr NatalySr je offline
Član

Datum prijave: 28.06.2015
Nepromenjeno

Pozdrav svima! Da li sam ja dobro razumela,da deo gde popunjavamo trenutnu adresu,ulicu,broj itd,treba da napisemo podatke koje ce nasi postari razumeti i da li to znaci da u taj deo mozemo da napisemo DJ u nazivu grada,i sta ako naseljeno mesto nema ulicu i broj,da pisem BB,kao kod nas,ili nekako drugacije?
Reply With Quote
Staro 09.10.2015, 12:39
grabovac84's Avatar
grabovac84 grabovac84 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.05.2015
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik NatalySr Prikaz poruke
Pozdrav svima! Da li sam ja dobro razumela,da deo gde popunjavamo trenutnu adresu,ulicu,broj itd,treba da napisemo podatke koje ce nasi postari razumeti i da li to znaci da u taj deo mozemo da napisemo DJ u nazivu grada,i sta ako naseljeno mesto nema ulicu i broj,da pisem BB,kao kod nas,ili nekako drugacije?
Taj deo sa adresama nije toliko ni bitan....bio je bitan dok su se pisma slala postom medjutim od prosle godine sve se radi online i to sada nije toliko bitno....napisi adresu kao sto ti pise u pasosu ili licnoj karti i neces pogresiti.....
01.12.2015 - Interview
Reply With Quote
Staro 09.10.2015, 19:50
Veljo Veljo je offline
Član

Datum prijave: 07.09.2015
YU lokacija: Cacak
Nepromenjeno

Cao svima,imam jedno pitanje koje me muci,a ne znam da li mogu to da resim..
Zelim da se prijavim sa verenicom na zelenu lutriju,ali jos nismo vencani,vencanje ce biti 17-og novembra. Da li mozemo zajedno da se prijavimo,pa kasnije da taj status promenimo?? Ako moze neko ubrzo da mi odgovori,bio bih veoma zahvalan..

Hvala unapred!
Reply With Quote
Staro 09.10.2015, 19:52
grabovac84's Avatar
grabovac84 grabovac84 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.05.2015
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Veljo Prikaz poruke
Cao svima,imam jedno pitanje koje me muci,a ne znam da li mogu to da resim..
Zelim da se prijavim sa verenicom na zelenu lutriju,ali jos nismo vencani,vencanje ce biti 17-og novembra. Da li mozemo zajedno da se prijavimo,pa kasnije da taj status promenimo?? Ako moze neko ubrzo da mi odgovori,bio bih veoma zahvalan..

Hvala unapred!
Prijavite se svako za sebe kao single i onda ako nekoga izvuku promenite status kada budete popunjavali aplikaciju.
01.12.2015 - Interview
Reply With Quote
Staro 09.10.2015, 19:55
Veljo Veljo je offline
Član

Nepromenjeno

Ne mozemo tako,ja imam trogodisnju srednju skolu,a verenica cetvorogodisnju,pa ja idem u paketu...
Reply With Quote
Staro 09.10.2015, 20:00
Veljo Veljo je offline
Član

Nepromenjeno

Jel mozemo da se prijavimo kao da smo u braku,pa kasnije to da ispravimo...??
Reply With Quote
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015

Pravila pisanja