ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 04.08.2012, 02:05
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: San Francisco Bay
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik sonofamom Prikaz poruke
klasicna srpska posla....nudi posao a ne govori ni sta nudi. nisi ni objasnio detaljno sta zapravo trazis. a ocekujes od nekoga da ti se javlja i objasnjava sta zna da radi? hahahah. pa zar se nisi malo kultivisao na zapadu cobane? pogledaj malo oglase za poslove u Americi, u najvecem broju slucajeva je navedena plata i da li imaju beneficije itd. ti bi izgleda da budes privatnik ko u srbiji, uzmes neku budalu na par meseci, ne platis mu, pa ga posle sutnes, ali batice te fore ne prolaze ovde. tema ti je krajnje glupa i provokatorska.

i ne kaze se "i to ti su ti pitanja" slepce, nego "i to su ti pitanja". ti 120 K nisi video ni na filmu, dok ja jesam i u real life. nastavi da sanjas o kafani....
He, he, coban, ova ti je dobra! Originalno nema sta...U svakom slucaju hvala ti za dobronamerne savete, pokusacu da ih se setim za sedeci put kad budem nekog trazio preko foruma!
A za pravopis, oprosti jbg, jednom coban - uvek coban...
Staro 04.08.2012, 02:10
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski Prikaz poruke
Ne znam za ovo seljak/coban i ta prepucavanja al veruj mi sonofamom gresis silno za scorea . Nemoj da te zavara sto je to internet/forum jer nikada ne znas koga mozes da sretnes.
Osim toga svakako je dobro pohvaliti svaku inicijativu da se zapocne nesto pa cak i da je neuspesno pogotovo kada je neko u US godinu dana.

Sad bi ti napisao jos par reci al necu bas ni da ofirem scorea previse neka ti napise sam ako zeli ali ja mogu samo da ti kazem da je njegova family jedna od najuspesnijih za tako kratko vreme i da se predstavlja vrlo skromno u odnosu na sposobnosti/uspesnost. Svoju "porodicu" mislim ja i zena smatram takodje sposobnom al iskreno ti kazem score and family ti je za klasu bolja i od nas i od vecine ovde tako da ono suzdrzi se pisanja o necemu sto ne znas. Da ga poznajes drugacije bi pricao veruj mi. Pisi kritikuj al na korektan nacin. Napisi ok evo ti primer (pa stvis URL) kako se daje oglas i niko se nece ljutiti al ti ga pretera. Osim toga u 'start-up' firmama covek uvek moze da 'pregovara' o raznim stvarima jer na pocetku su biznismeni najotvoreniji za saradnju, hocu reci napisao je uopsteno jer verovatno i jeste "uopsteno".

Sto se tice toga da ofire da ima 120k ili sta vec nije istina. Cak sta mislim previse je onako skroman pa ni ne ofire sta i kako. Videces sta je neskromnost za mesec-dva na mom blogu tj potpuno 'open source'
E, bre vrhunski, komso, polako, pa uobrazicu se bre, alo? I sta cu onda, ko ce sa mnom na kraj...
Staro 04.08.2012, 11:27
Ninovranje Ninovranje je offline
Drug član

Datum prijave: 19.06.2010
US lokacija: Chicago - Niles
YU lokacija: NjeVra Siti
Pošalji Skype™ poruku korisniku Ninovranje
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik sonofamom Prikaz poruke
klasicna srpska posla....nudi posao a ne govori ni sta nudi. nisi ni objasnio detaljno sta zapravo trazis. a ocekujes od nekoga da ti se javlja i objasnjava sta zna da radi? hahahah. pa zar se nisi malo kultivisao na zapadu cobane? pogledaj malo oglase za poslove u Americi, u najvecem broju slucajeva je navedena plata i da li imaju beneficije itd. ti bi izgleda da budes privatnik ko u srbiji, uzmes neku budalu na par meseci, ne platis mu, pa ga posle sutnes, ali batice te fore ne prolaze ovde. tema ti je krajnje glupa i provokatorska.

i ne kaze se "i to ti su ti pitanja" slepce, nego "i to su ti pitanja". ti 120 K nisi video ni na filmu, dok ja jesam i u real life. nastavi da sanjas o kafani....
Ovo jos nije bilo ovde na forumu, dokle je sve ovo stiglo
Sta li rade nasi admini i mod, ja bih ovog izbacio odmah odavde. Onaj ko ne ume da se ponasa i napise nesto korisno, a pri tom i vredja ostale clanove nije mu mesto ovde.

Score tebi svaka cast, osobe kao sto si ti retko se mogu naci, i mogu reci sve najbolje o tebi, a ovaj napaljenko nema pojma sta pise i vredja ljude koje i ne poznaje, tako da ne vredi spustati se na taj nivo prostakluka i bezobrazluka vec samo iscooliraj
Reply With Quote
Staro 04.08.2012, 12:38
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Kavana jos nije ni otvorena a vec imamo jedan pravi lepi klasicni srpski verbalni duel. Ja mislim da uzmemo svi po jednu rakijicu i oma se osecam kao kuci. Gde su ostali da pametuju?
Reply With Quote
Staro 04.08.2012, 20:22
Photographer Photographer je offline
Drug član

Datum prijave: 16.08.2011
US lokacija: SF Bay area
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Samo napred Score! Ako trebaju neke fotografske usluge (za meni, reklame i slicno) samo vici
Reply With Quote
Staro 04.08.2012, 21:38
milelj milelj je offline
Drug član

Datum prijave: 31.08.2009
Nepromenjeno

Ma samo napred. Iskren da budem, bilo kome ovde nije toliko bitno cija je "kuhinja" nego koliko je hrana ukusna ili kvalitetna. Amere ces verovatno privuci na marketing, kada jednom probaju, dolazice sigurno. Ja sam vodio par Indijaca u jedan ex-yu restoran, jeli piletinu, pecurke, cevape i proju, posle toga me stalno smarali da idemo tamo O bureku da ne pricam

Jeste da je Kalifornija drugacija, ali cenim da i tu ljudi jedu po restoranima, i kada jednom nadju mesto koje nudi dobru atmosferu i dobru klopu, dolazice tu bez obzira da li on bio srpski, kineski ili bilo sta drugo.

A za nevaspitane provokatore, mozda si mislio dobro ali si se izrazio jako lose. Vredjao si ljude koje ne poznajes i to nije lepo. Doveo si do situacije da je nas sramota sto si ti Srbin...
Reply With Quote
Staro 05.08.2012, 20:59
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

"O, narode moj", sto reko Kralj Ibi, bas vama hvala na nesebicnoj podrsci u ovom kriticnom trenutku moje prethodno preterano rano i nepotrebno prekinute karijere...najescemo se mi jos prebranca, curke sa podvarkom i sarme i cevapa...ma ima i raso da pijemo za novaka u mojoj buducoj instituciji, samo da se kalibrisem sa ovim "zaglavljenim" agentima za nekretnine
Pozdrav (skoro) svima
Staro 06.08.2012, 02:02
landlord's Avatar
landlord landlord je offline
Amer

Datum prijave: 21.05.2008
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Sarajevo, B&H
Nepromenjeno

Otvoriti restoran moze biti super stvar i moze da donese jako veliku zaradu. Znam par ljudi koji su ili bili u tom poslu ili su jos u tom poslu. Napravili su neke jako ozbiljne novce. Ni jedan od ovih restorana je/nije bio zasnovan samo na nasoj kuhinji. Naravno treba reci da je to posao koji se radi bukvalno 24/7 i da sve pravite from scratch i nista se ne baca ako hocete resotran koji pravi pare.

Kao sto sam vec rekao, score neka ti bude bistro.
26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom
29.5.2008 - dobili su moju kovertu
04.2.2009 - stigla druga koverta
19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled
26.2.2009 - AOS stigao
13.3.2009 - zakazan intervju
17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio

U Americi od 24.05.2009.
Reply With Quote
Staro 06.08.2012, 03:03
Siberian's Avatar
Siberian Siberian je offline
Drug član

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: Florida - Orlando
YU lokacija: Beograd Srbija
Nepromenjeno

ja cu jednu porciju paprika silja i kiselu vodu, a za poslasticu moze ledene kocke il cupavci

i da mi spremis da ponesem kilo pecenja
Reply With Quote
Staro 06.08.2012, 03:33
Good Spirit's Avatar
Good Spirit Good Spirit je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.04.2008
US lokacija: Bay Area, CA
YU lokacija: Belgrade
Nepromenjeno

U Hjustonu postoji jedan bosanski restoran da ja znam i cini mi se da posluje sasvim lepo a koliko se secam bila su samo nasa jela tamo.
http://cafepita.weebly.com/index.html

Inace uvek je puno i pre koji mesec su promenili lokal, pomerili se 20m u dosta veci prostor u koji moze sada da stane dosta ljudi.

Mi idemo bar jednom mesecno tamo a inace se hranimo po okolnim restoranima skoro svakodnevno.

Srecno!
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja