![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A za pravopis, oprosti jbg, jednom coban - uvek coban...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Sta li rade nasi admini i mod, ja bih ovog izbacio odmah odavde. Onaj ko ne ume da se ponasa i napise nesto korisno, a pri tom i vredja ostale clanove nije mu mesto ovde. Score tebi svaka cast, osobe kao sto si ti retko se mogu naci, i mogu reci sve najbolje o tebi, a ovaj napaljenko nema pojma sta pise i vredja ljude koje i ne poznaje, tako da ne vredi spustati se na taj nivo prostakluka i bezobrazluka vec samo iscooliraj ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kavana jos nije ni otvorena a vec imamo jedan pravi lepi klasicni srpski verbalni duel. Ja mislim da uzmemo svi po jednu rakijicu i oma se osecam kao kuci. Gde su ostali da pametuju?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Samo napred Score! Ako trebaju neke fotografske usluge (za meni, reklame i slicno) samo vici
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ma samo napred. Iskren da budem, bilo kome ovde nije toliko bitno cija je "kuhinja" nego koliko je hrana ukusna ili kvalitetna. Amere ces verovatno privuci na marketing, kada jednom probaju, dolazice sigurno. Ja sam vodio par Indijaca u jedan ex-yu restoran, jeli piletinu, pecurke, cevape i proju, posle toga me stalno smarali da idemo tamo
![]() ![]() Jeste da je Kalifornija drugacija, ali cenim da i tu ljudi jedu po restoranima, i kada jednom nadju mesto koje nudi dobru atmosferu i dobru klopu, dolazice tu bez obzira da li on bio srpski, kineski ili bilo sta drugo. A za nevaspitane provokatore, mozda si mislio dobro ali si se izrazio jako lose. Vredjao si ljude koje ne poznajes i to nije lepo. Doveo si do situacije da je nas sramota sto si ti Srbin... |
|
||||
|
||||
![]()
"O, narode moj", sto reko Kralj Ibi, bas vama hvala na nesebicnoj podrsci u ovom kriticnom trenutku moje prethodno preterano rano i nepotrebno prekinute karijere...najescemo se mi jos prebranca, curke sa podvarkom i sarme i cevapa...ma ima i raso da pijemo za novaka u mojoj buducoj instituciji, samo da se kalibrisem sa ovim "zaglavljenim" agentima za nekretnine
![]() Pozdrav (skoro) svima ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Otvoriti restoran moze biti super stvar i moze da donese jako veliku zaradu. Znam par ljudi koji su ili bili u tom poslu ili su jos u tom poslu. Napravili su neke jako ozbiljne novce. Ni jedan od ovih restorana je/nije bio zasnovan samo na nasoj kuhinji. Naravno treba reci da je to posao koji se radi bukvalno 24/7 i da sve pravite from scratch i nista se ne baca
![]() Kao sto sam vec rekao, score neka ti bude bistro. ![]()
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
ja cu jednu porciju paprika silja i kiselu vodu, a za poslasticu moze ledene kocke il cupavci
i da mi spremis da ponesem kilo pecenja |
|
||||
|
||||
![]()
U Hjustonu postoji jedan bosanski restoran da ja znam i cini mi se da posluje sasvim lepo a koliko se secam bila su samo nasa jela tamo.
http://cafepita.weebly.com/index.html Inace uvek je puno i pre koji mesec su promenili lokal, pomerili se 20m u dosta veci prostor u koji moze sada da stane dosta ljudi. Mi idemo bar jednom mesecno tamo a inace se hranimo po okolnim restoranima skoro svakodnevno. Srecno! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Srpski pasos sa GC & vize | Gugly | Stare teme | 7 | 23.02.2011 10:43 |
Serbish, Englesko-Srpski, Srpsko-Engleski, (Ne)pismenost i ostalo... | Smith6000 | Stare teme | 53 | 14.10.2010 00:46 |
Najstariji srpski DV lottery winner | zex | Vaša strana | 13 | 26.06.2009 11:07 |
Novi sadržaji | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 30.05.2008 07:33 |
![]() |