![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ick·y /ˈikē/ Adjective Sticky, esp. unpleasantly so. Distastefully sentimental. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ime mi je ok, ali prezime mi ima 14 slova, ako ga amerikanizujem bice 15. F*ck them, nek lome jezik.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Dovoljno je da amer proba da izgovori moje ime......
![]() ![]() ![]() Kad bi dosao do prezimena ili bi bio u fazonu : "ma super si" ili "pali" ![]() Potpuna nezgodacija, ali otom-potom... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Johnson (John son), Johanson... to ukratko znači: Johnsonov sin (potomak) Isto kao kod nas južnih Slavena su dodavali -ić na kraju očevog imena sebi za prezime. Tako, ako ti je u Hrvatskoj tata Ivan, prezime ti je Ivanić, Ivanović, i te varijante... Kao i u Srbiji Jovanović (Jovanov sin). Na wikipediji upišeš ime na jednom jeziku, i odmah ti izbaci varijante u drugim. Isto tako možeš i prezime, ili makar ime od kojega je nastalo prezime. |
|
|||
|
|||
![]()
Vuxanne kako bih morao da pisem ime da bi oni ime citali Eki,znaci ne bih Iki kako si mi objasnila,to bih izbjegao. Da li mozda Acky jer u slucsju da me izvuku ne znam da bih se okretao i odazivao ne neko ime a da nije Edin ili Eki. Dean mi se ne svidja takodje. Jos nesto,da li Eki kao ime uopce postoji kod njih kako god se pisalo.veeeliki pozz
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
A zamislite da se prezivate ko moj jedan student Indijac i da se doselite u Srbiju a prezime va Naajeeb u Najdzib?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Duplo prezime-Suprug stranac | eva | Stare teme | 31 | 31.10.2009 11:37 |
Pogesno prezime u AoS !!! | mvp977 | Stare teme | 10 | 06.12.2008 21:56 |
![]() |