![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Prijava za ovu godinu i neka pitanja :) » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Sega znam deka nekoi ke negiraat
ama moje iskustvo so ovi iz MAKEDONSKA AMBASADA vcera I zavcera na telfon DRSKI , AROGANTNI , mislat deka se veci amerikanci , motiv plus da begam od tuka . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Znam da nije nesto bitno nego hajde da spodelim
Danas sam procitao da i u tursku imaju problema oko intervjua i dobijanje vize tako barem pise na forumima. Samo da ukazem da ne izimate ovo zdravo za gotovo (tako pise na ovim "stranim" forumima. Pozdrav |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima
Da ne otvaram novu temu za vas mozda prostih pitanja pa cu se ovdje nadovezati. Novi sam na ovom forumu pa je red i da se predstavim iz Sarajeva sam i zovem se Ermin googlajuci dosao sam do ovog foruma pa rekoh da se prijavim i malo procitam. otvaro sam nedavno formular za prijavu koji ja ne kontam bas sve pa bih molio za pomoc nekog od vas ko je expert u prijavljivanju da mi pomogne kada bude vrijeme za to? (mozda putem skaypa) e sad dali da se ja i moja porodica svi zasebno prijavljujemo ili svi na jednom formularu? neznam sta se sve upisuje u taj formular ali jasam radio za americku vladu 2,5g i dali mi to pije vode oko dobijanja zelene karte? posto sam radio za njih u ratnom podrucju ja i moja porodica smo dobili njihove turisticke vize na 10g. meni ta vrsta vize nista ne predstavlja jer sa njom nemogu u americi da radim! Prijava pocinje prvog oktombra? Unaprijed zahvalan |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
![]() Citat:
http://www.uscis.gov/green-card/gree...ategories-jobs Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
https://www.dvlottery.state.gov/ ili ovdje http://travel.state.gov/content/visa...isa/entry.html Nadam se da ti je sada malo jasnije kako i šta. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na odgovoru sada mi je mnogo jasnije!
Sad jos sacekati da se prijavim i da se nadam... |
|
|||
|
|||
![]()
Drug, sad se ti spremi za prijavu/e: napravi slike: 600x600 pixela za tebe, zenu i djecu ako imas (naravno po standardu koji traze) i spremi negdje sebi na desktop, memory card, sta vec, da u oktobru ne pitas kako i sta i gdje. Mozes sam ovo uraditi, a mozes otici kod fotografa da ti to uradi (mada ja ne preporucujem ovo dok te ne izvuku)
|
|||
|
|||
![]()
[quote=mikiSA; (mada ja ne preporucujem ovo dok te ne izvuku)[/QUOTE]
ne kontam sta mi ne preporucujes? ok slike imam a sta jos da odradim? |
|
|||
|
|||
![]()
Ne preporucujem da ides kod fotografa : ja nisam a opet izvucena, neki misle da su slike te koje izvlace, ja ne smatram tako.
Ako imas slike svih clanova porodice (po onim dimenzijama navedenim) onda samo cekaj oktobar, novembar kad vec bude i popunjavaj aplikaciju/e.
|
|||
|
|||
![]()
Miki šta sve treba od papira za prijavu za tu lutiju ili je dovoljno slike dimenzija 600x600px sa bijelom pozadinom ? i da te pitam kod prijavljivanja na lutriju kao čitao sam da se obavezno treba navesti članovi porodice,ali ja bi prijavljivao za sebe samo budući da mi mama ne planira ići,a sestra već jednim dijelom ima njihove papire,tako da samo prijavim sebe ? a i da se odluči mama na odlazak tamo da li bi za nju morao posebno prijavu raditi ili da navedem pod moju prijavu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Rider HD,
Pod porodicu podrazumijevam muza zenu i djecu. Roditelje i sestru ne mozes povesti. Znaci on ako ima zenu i djecu sebe navodi kao glavnog aplikanta, i u formularu navodi da je ozenjen, i dodaje zenu i djecu. Zena, za sebe kao glavnog aplikanta navodi da je udata i dodaje muza i djecu u aplikaciji. Ovo je super stvar za one koji su vjencani, jer se time uduplavaju sanse. Mama moze igrati lutriju za sebe ako zeli (ili da joj ti popunis aplikaciju) Samo ti je potrebna digitalna slika 600x600 koju ubacujes u aplikaciju. Sve dokumente koji su potrebni pokazujes na intervjuu ako/kad te izvuku.
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2014 | curlika | Vaša strana | 391 | 20.07.2025 23:19 |
Zelena karta za narednu godinu?? | EminaBoris | Vaša strana | 5 | 15.05.2012 18:09 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Neka pitanja u vezi apliciranja, prve koverte, zanimanja | lanas | Vaša strana | 5 | 30.05.2010 17:49 |
![]() |