![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Intervjui - iskustva od ranije » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ja samo prepricavam svoje iskustvo sa intervjua - na svakom kandidatu ipak ostaje da sve dva puta proveri sa Ambasadom jer pravila se izgleda menjaju iz godine u godinu. Moj suprug je izvucen dok smo se zabavljali i po savetu iz Kentakija vencali smo se pre nego sto smo poslali formulare nazad. Iskopirali smo njegove forme i popunili i za mene i nije bilo nikakvih problema. Aplicirali smo 2000-te, on je vanredno zavrsio 4-ti stepen 2001 a intervju je bio u maju 2002-ge (kasnio prilicno zbog 9/11). Kad su proverili njegove dokumente (moje nisu ni razmatrali) rekli su nam da sacekamo jer ne mogu da mu priznaju 4-ti stepen jer nije bio zavrsen u vreme aplikacije. Znaci, samo prenosim sta se desilo. Iskustvo sa tadasnjeg posla nisu mogli da prihvate iako je radio 4 godine jer je menjao poziciju nekoliko puta u okviru firme pa ni na jednom od njih nije bio vise od dve godine. Na kraju (posle vise od sat vremena proveravanja dokumentacije i konsultacija sa konzulom, resili su da mu izdaju vizu na osnovu posla koji je radio pre vise od 7 godina od datuma intervjua ali mu je poslednji mesec na tom poslu ulazio u 5 godina od dana intervjua. Dakle ne nagadjam - prenosim sta je nama receno i kako smo mi dobili vizu ali i dalje ne iskljucujem da su se pravila promenila u medjuvremenu. Dakle, moj savet je da se pozove Ambasada i proveri sa njima koju diplomu prihvataju. Hvala, Zana
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,prvi put sam na ovom forumu,moj CN je,......4xxx,zvao sam KCC da vidim da li je i kada zakazan intervju u ambasadi i rekli su mi da se javim za 7-10 radnih dana i da ce tada imati raspored,eto jedne informacije za sve sa brojevima koji su tekuci u Oktobru.Javicu kada mi zakazu razgovor.
Cao svima |
|
||||
|
||||
![]()
Seekimo i ja sam im pisala (broj 5xxx) i dobila istu poruku. Drago mi je da nisam jedina. Nadam se da ta poruka znaci da smo u proceduri. Jer nisu mi nikad javili da su dobili moje dokumente.
|
||||
|
||||
![]()
Mislim da u slucaju da ih nisu dobili, u odgovoru bi verovatno pisalo da nema tvojih dokumenata u bazi, tako da su sigurno tvoja dokumenta stigla
![]()
2009EU000237xx 15.05.2008. stigla prva koverta 23.05.2008. vracena nazad u KCC 26.03.2009. stigla druga koverta 15.05.2009. zakazan intervju ![]() 14.05.2009. obavljen lekarski 15.05.2009. odobrene vize ![]() 18.05.2009. podigli vizirane pasose 02.09.2009. Stigli u USA |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na dobrodoslici,sjajni ste zaista,posto za sada nemam nista novo da dodam samo da odgovorim Stizeljeto,da ja sam pitao KCC da li su dobili moja dokumenta i odgovorili su mi da jesu i da pratim Bilten,eto toliko na intervju cekam u Beogradskoj ambasadi inace.Pozdrav svima.
----------------------- CN4xxx |
|
|||
|
|||
![]()
Interview zakazan za 29.Okt,drugu kovertu poslali 27.Avg.ali nisam je jos dobio.
CN 4xxx |
|
|||
|
|||
![]()
Sto se tice ovih skola i vencanja...ti status menjas sve do intervjua. To znaci da, mozes zavrsiti faks i promeniti status kada odes na intervju (mada bolje bar jedan-dva dana pre toga), mozes se vencati i sl. Takodje, intervju moze i da se pomeri, moja zena i ja smo to uradili i nikakvih problema nije bilo. Trebali smo da budemo u januaru, a pomerili smo dok se ne vencamo. Na kraju smo imali intervju u maju (zbog onog napada na ambasadu, pa nije radila jedno vreme...). Ono sto je bitno (pogotovo kod vencanja) je da status menjate do intervjua, ne posle.
|
|
|||
|
|||
![]()
Seekimo da li bi mogla da mi das link gde mogu da pogledam Bilten.
Na koji nacin vas je KCC obavestio o prijemu dokumenata i ako nisam nista dobio od njih znaci li da nesto nije u redu. Hvala svima.... |
|
|||
|
|||
![]()
http://travel.state.gov/,ovde se nalazi bilten,ako ti je broj 15xxx prati bilten i sve ces znati ili prati ljude na forumu koji imaju priblizan broj.Mozes da pises KCC-ju da ih pitas za tvoj broj takodje.Procitaj sve treadove pa ces sve provaliti.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Lekarksi pregledi - iskustva | landlord | Uputstva za dobitnike | 926 | 07.12.2021 12:29 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
Intervju-ranije nego sto smo planirali | Macedonia Ohrid | Stare teme | 6 | 03.10.2008 06:19 |
![]() |