![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ova godina je nasa!zato nemoj te se sikirati!samo se treba nadati:)
|
|
||||
|
||||
![]()
Prakticno dan pred pocetak prijave izasla su i uputstva.:p
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Tarzan;3875]Prakticno dan pred pocetak prijave izasla su i uputstva.:p[/QUOTE]
Pa to ti je kad izbacuju novi feature u svom softwareu... bilo je dosta bugova u tim online provjerama aplikacija.. pa nisu znali da li ce to uvrstiti ili ne... u novi release
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Nadam se, cekam...pa ko ceka valjda doceka :)
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR="RoyalBlue"]Ljudi,
samo se vi prijavljujte i znajte da postoje i velike sanse da budete dobitnici...slazem se da se ovde javljaju samo ljudi koji su dobili GC, ali ima i nas koji nismo dobili GC prve godine (ja sam je licno dobila 2. godine), a i mi se trudimo da nasim iskustvima i znanjima pomognemo svima vama koji dobijete prvu kovertu, da sto lakse, bezbolnije i sa vise znanja nego sto smo mi imali kad smo bili na vasem mestu, dodjete do vize. Znaci svima puno srece i puno pozdrava![/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala V777, kao i svima ostalima sto se trudite. Milosu velika zahvalnost na ovom sajtu :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Eh da ja vama ispricam svoju pricu.Ovako mi smo trebali da idemo u ameriku prije jedno 6 mjeseci jedan prijatelj nam je trebao poslati papire i isao je tamo sve ispitivao se dali moze i sve i sve je bilo ok!znaci on je nama trebao sve to poslati da mi predamo za imigraciju u ameriku,ali moja mama ima kredite na sebi i ima jos jednu godinu da ih vrati i zato nije htjela da ide odmah!eh sad posto sam ja saznao za ovu lutriju i posto ako se ona dobije ceka najmanje 1 godina da se ide u ameriku ja sam odlucio da nas prijavim!Znaci ako ne dobijem green card idemo na ovaj drugi nacin ako nam uspije!ali eto vise bi volio da idemo preko green card!ali hajde bit ce kako bude!
[COLOR=red][I]Administrator:[/I][/COLOR] [COLOR=red][I][B]Ova poruka sadrzi netacne informacije! Za objasnjenje, molimo Vas da procitate i ostale odgovore u ovoj temi.[/B][/I][/COLOR] Last edited by srdjevic; 08.10.2008 at 23:11. Razlog: postavljeno upozorenje |
|
||||
|
||||
![]()
Jel problem da napises malo vise (moze u drugoj temi) o tome na koju foru idete? Posto nisam siguran da sam cuo bilo gde da [I]prijatelj[/I] moze da ti radi sponzorstvo za [I]imigraciju[/I]... :nene:
|
|||
|
|||
![]()
ma joj oko toga su se pozabavili moji roditelji ali koliko ja znam ima neka famly imigration to je 100% sigurno!znaci covjek je 3 puta isao u ambasadu u kentucky gdje on i zivi,raspitivao se kako mi mozemo da dodjemo u ameriku i rekli su mu da je naj bolji nacin da idemo preko te famly imigration!znaci imamo te papire koje nam je on poslao faksom te formulare!ja ne znam sad rekli su mu ako bi odmah predali papire da bi za najvise 3 mjeseca mogli da budemo u americi!
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Predlozi za sajt o lutriji | srdjevic | Lutrija (zelena, ne Srbije) | 0 | 09.10.2007 21:42 |
Ljudi ima li sanse da se nadamo jos uvek? | Goran | Prva koverta | 5 | 30.06.2006 00:48 |
Kakve su mi sanse ako apliciram za useljenje? | PDX | Stare teme | 9 | 21.05.2006 16:27 |
![]() |