ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Prva koverta

Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad?

Prva koverta » Prv kovert » Bitni linkovi
O prvoj koverti Formulari Korisne informacije Proverite prijavu Učlanite se

Thread Tools Display Modes
Staro 09.06.2010, 20:03
nataly's Avatar
nataly nataly je offline
Stari vuk

Datum prijave: 01.06.2010
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dalibor_mkd Prikaz poruke
Thank you for your inquiry.

Applicants who are not selected will not receive a response to their entry. All DV 2011 notification letters will be mailed from KCC prior to July 1, 2010. KCC does not notify a selectee by telephone or email. For security purposes, a list of selectees will not be published. If you do not receive a letter via postal mail from KCC, you are not a selectee. No other organization or company is authorized by the Department of State to notify Diversity Visa lottery applicants of their selected entry.

Notification letters will be sent to the mailing address provided on the entry. If you applied through an outside agency, you should contact them to inquire about your status in the program.

Please check the website at http://www.dvlottery.state.gov to check your confirmation number after June 30, 2010.

KCC Diversity Visa
Kentucky Consular Center/jlo
Email: KCCDV@state.gov
Phone: (606) 526-7500

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

Ova deneska mi stasa na mail.Izgleda ne odgovaraat.Tebe ti pratija nesto?Pozdrav
isto i mene
pozz
pisem ti na mail
Staro 09.06.2010, 20:07
nataly's Avatar
nataly nataly je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Thank you for your inquiry.

Applicants who are not selected will not receive a response to their entry. All DV 2011 notification letters will be mailed from KCC prior to July 1, 2010. KCC does not notify a selectee by telephone or email. For security purposes, a list of selectees will not be published. If you do not receive a letter via postal mail from KCC, you are not a selectee. No other organization or company is authorized by the Department of State to notify Diversity Visa lottery applicants of their selected entry.

Notification letters will be sent to the mailing address provided on the entry. If you applied through an outside agency, you should contact them to inquire about your status in the program.

Please check the website at http://www.dvlottery.state.gov to check your confirmation number after June 30, 2010.

KCC Diversity Visa
Kentucky Consular Center/jlo
Email: KCCDV@state.gov
Phone: (606) 526-7500

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

Ova deneska mi stasa na mail.Izgleda ne odgovaraat.Tebe ti pratija nesto?Pozdrav
aj idi u moj profil , imas moj mail, pa se cujemo
Staro 09.06.2010, 20:08
dalibor_mkd dalibor_mkd je offline
Drug član

Datum prijave: 07.06.2010
US lokacija: Toa e lesno da se kaze :)
YU lokacija: Sveti Nikole,Macedonia
Pošalji MSN poruku korisniku dalibor_mkd Pošalji Skype™ poruku korisniku dalibor_mkd
Nepromenjeno

Dali si nesto informirana,zosto citav nekade na forumov deka na edna devojka sosem druga poraka i pratile.
Staro 09.06.2010, 20:10
nataly's Avatar
nataly nataly je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Dali si nesto informirana,zosto citav nekade na forumov deka na edna devojka sosem druga poraka i pratile.

da samo ona je dobila tu poruku, ti, ja, moj decko i jos neki sa foruma su dobili poruku kao tvoju...nece da na kau
Staro 09.06.2010, 20:12
Drug član

Pošalji MSN poruku korisniku dalibor_mkd Pošalji Skype™ poruku korisniku dalibor_mkd
Nepromenjeno

A zosto ne sakaat da ni kazat?Mozes li da ja najdes porakata sto i ja pratile na devojkata?Ti blagodaram mnogu.Ili pa nekoj sto ima iskustvo.
Staro 09.06.2010, 20:18
nataly's Avatar
nataly nataly je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
A zosto ne sakaat da ni kazat?Mozes li da ja najdes porakata sto i ja pratile na devojkata?Ti blagodaram mnogu.Ili pa nekoj sto ima iskustvo.

poslala sam ti , idi na tvoj profil.
Staro 10.06.2010, 11:33
nenadku nenadku je offline
Član

Datum prijave: 10.06.2010
Nepromenjeno

Zdravo svima ja sam iz Kumanova ,MAkedonija
I ja sam poslao aplikaciju ali sto je najgore nisam zapisao taj kod i sad nemogu da proverim dali sam izvucen posto nisam znao prvi put saljem zato.
I meni nije stiglo ali u iscekivanju sam nada poslednja umire jel tako
Imam strica u Amerike vec 10 godina do sad je mogao da me odvede 10 puta ima razne nacine i da ostanem ali jebiga , sve sam nasao sam i raspitivao se za aplikacije i sam sam poslao zato i nisam znao da upisem taj kod.Takogje jedan moj rogjak je otisao isto mi je stric vec je 2 godine u chigago a kad sam ga pitao kao se praca pravio se da nezna nemoj strah ga je i ja da ne otidem.Ma pravoslavci smo mnogo pokvareni u dusi.Bas mi je drago sto tu vidim ima sve sto ti dusa poceli da se informises.Od svoje rodbine sto dalje samo gledaju da ti nastete.
Obavesticu vas ako dobijem prvu kovertu
Pozdrav svima.
Pozdrav i do makedonecot
Staro 10.06.2010, 12:18
nataly's Avatar
nataly nataly je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik nenadku Prikaz poruke
Zdravo svima ja sam iz Kumanova ,MAkedonija
I ja sam poslao aplikaciju ali sto je najgore nisam zapisao taj kod i sad nemogu da proverim dali sam izvucen posto nisam znao prvi put saljem zato.
I meni nije stiglo ali u iscekivanju sam nada poslednja umire jel tako
Imam strica u Amerike vec 10 godina do sad je mogao da me odvede 10 puta ima razne nacine i da ostanem ali jebiga , sve sam nasao sam i raspitivao se za aplikacije i sam sam poslao zato i nisam znao da upisem taj kod.Takogje jedan moj rogjak je otisao isto mi je stric vec je 2 godine u chigago a kad sam ga pitao kao se praca pravio se da nezna nemoj strah ga je i ja da ne otidem.Ma pravoslavci smo mnogo pokvareni u dusi.Bas mi je drago sto tu vidim ima sve sto ti dusa poceli da se informises.Od svoje rodbine sto dalje samo gledaju da ti nastete.
Obavesticu vas ako dobijem prvu kovertu
Pozdrav svima.
Pozdrav i do makedonecot

morao si da sacuvas taj kod jer kad ides na njihov sajt da proveris traze ti ime, godinu rodjenja i tu sifru...
ovde ima i dobitnika iz makedonije, listaj malo forum..pozz
Staro 10.06.2010, 14:22
Drug član

Nepromenjeno

Zdravo Nenad fala za pozdravot,pozdrav i do tebe.Inaku i jas ne sum bas naj naj vo ovie raboti samo mislam deka ako ne si go zapisal toj broj a si izvlecen,moli se na gospod da ne ti se izgubi prviot kovert,zosto ako se izgubi nikako nema da znaes dali si izvlecen.Ima dosta korisni informacii na forumov,nekade pisuva deka ako ti se izgubi kovertot isto kako ne si izvlecen,ali toa nema vrska mozes da gi spustis formularite od stranicata.Mnogu sreka ti posakuvam vo pristignuvanjeto na prviot kovert.Dokolku znaes nekoj od Mk sto ima iskustvo vo ova lotarija pisi da go prasam nekolku prasanja.

Pa pisi dokolku ti stigne ili na nekoj tvoj blizok

Pozdrav i uste ednas mnogu sreka
Staro 10.06.2010, 16:09
nenadku nenadku je offline
Član

Datum prijave: 10.06.2010
Nepromenjeno

Dada molam gospod ako sum izvlecen da mi pristigne da ne zaluta po posta kovertata.
Sekako ke ve obavestam ako mi stigne.
Pozdrav od Nenad

Pravila pisanja