![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Prv kovert » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() pozz pisem ti na mail |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dali si nesto informirana,zosto citav nekade na forumov deka na edna devojka sosem druga poraka i pratile.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
da samo ona je dobila tu poruku, ti, ja, moj decko i jos neki sa foruma su dobili poruku kao tvoju...nece da na kau ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
A zosto ne sakaat da ni kazat?Mozes li da ja najdes porakata sto i ja pratile na devojkata?Ti blagodaram mnogu.Ili pa nekoj sto ima iskustvo.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
poslala sam ti , idi na tvoj profil. |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima ja sam iz Kumanova ,MAkedonija
![]() I ja sam poslao aplikaciju ali sto je najgore nisam zapisao taj kod i sad nemogu da proverim dali sam izvucen posto nisam znao prvi put saljem zato. I meni nije stiglo ali u iscekivanju sam nada poslednja umire jel tako ![]() Imam strica u Amerike vec 10 godina do sad je mogao da me odvede 10 puta ima razne nacine i da ostanem ali jebiga ![]() ![]() ![]() Obavesticu vas ako dobijem prvu kovertu Pozdrav svima. Pozdrav i do makedonecot ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
morao si da sacuvas taj kod jer kad ides na njihov sajt da proveris traze ti ime, godinu rodjenja i tu sifru... ovde ima i dobitnika iz makedonije, listaj malo forum..pozz |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo Nenad fala za pozdravot,pozdrav i do tebe.Inaku i jas ne sum bas naj naj vo ovie raboti
![]() ![]() Pa pisi dokolku ti stigne ili na nekoj tvoj blizok ![]() Pozdrav i uste ednas mnogu sreka |
|
|||
|
|||
![]()
Dada molam gospod ako sum izvlecen da mi pristigne da ne zaluta po posta kovertata.
Sekako ke ve obavestam ako mi stigne. ![]() Pozdrav od Nenad |
|
|
![]() |