![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
@Lenhi
nema sta mi da znamo ili ne, propozicije lutrije su date na sajtu americke vlade, gde sve lepo pise, od kad do kad se aplicira i od kad do kad se mogu videti rezultati lutrije. to je lutrija za ceo svet, ne samo za tamo neku Srbiju i okolne zemlje. ...da agencija dobija tajne podatke od nekoga iz KCC, pa kao bas tebe obaveste pre roka za objavjivanje dobitnika, uz malu simbolicnu novcanu nadoknadu ...:) ..alo ljudi dozovite se pameti... samo online prijava u odredjenom datumu i samo od 1.maja rezultati... agencija moze samo da posreduje i popuni umesto vas, i to je to! da vam uzme pare jer ne znate da ubacite fotografiju i osnovne podatke o sebi!!!!???? pa kako vi mislite da idete u emigraciju, da potpuno promenite nacin zivota, strani jezik, krenete od nule sa poslom, a niste u stanju jedan online formular da popunite, pa vam treba agencija?? jedino ako vas je neko ubedio da cete preko njih biti sigurno izvuceni!? :) |
|
|||
|
|||
![]()
A šta kao ja to nisam znao pročitati (zvanično upustvo) kao i ti?!
Meni je ovo 7. prijava i niti sam kad išao preko agencije niti me zanimaju. I u Klinički centar kad odeš oni će ti zakazati (zvanično) kad ćeš doći na pregled zbog gužve za 3-4 mjeseca i ti ko mutav samo vjeruješ u ono zvanično, a onda izađeš iz te iste zgrade i slušaš priče kako se posle 8 uveče pregleda svako ko ima novac bez čekanja na tim istim aparatima! Jedno je zvanično a drugo realnost! Da o lutriji mislim kao o teoriji zavjere ne bih 7 godina slao prijavu. Ljudi koji su se nasukali na agencije šta ću im ja. Ima dovoljno informacija na forumu o agencijama tako da o tome ne bih više ništa pisao. Pozdrav svima! |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=lenhi;20592]Kako možete tvrditi da je izvlačenje u Maju i da isključivo do tada se neće ništa znati oko rezultata?! Otkud vi to znate?
Možda je izvlačenje već obavljeno, ali je nama običnim igračima rečeno da nećemo znati rezultate prije 1.Maja. Neko ih možda već zna ali smo mi sitne ribe za tu priču! Recimo jedna debilna misao ali teoretski moguća: Agencije možda i znaju [B]bar nešto[/B] oko dobitnika. Oni su dosta ljudi prijavili, i njihovi kandidati se izvlače u sardanji sa ljudima u Kentakiju. Zajedno dijele novac a navlače ljude na prijavu preko agencije jer je to siguran dobitak. Svakako da ne vjerujem u to, ali ne možete sve odbacivati pod izgovorm ništa se ne zna do Maja. Neko krupniji možda i zna?! Vjerovali su ljudi u mnogo veće državne tajne i pojave na svijetu od lutrije pa bili u zabludi.[/QUOTE] Lehni, Ako je neko u fazonu secret societies i to, onda ja mislim da od mene nema "goreg" na forumu....medjutim.. Ideja da su nase agencije u talu sa Kentakijem je zaista, kako sam kazes, prilicno debilna. Kad bi znao koliko je velika kontrola kod ove procedure i koliko je nemoguce da neko ko i ima dostup ranim informacijama to nekaznjeno sa bilo kim podeli verovatno ti takve ideje ne bi padale na pamet jer bi kazne bile na nivou drzavne izdaje, sta mislis koliko bi ga to kostalo? Sa druge strane i da postoji takva mogucnost, to bi kostalo ko Svetog Petra kajgana i zahtevalo bi mnogo, mnogo vece igrace (na nivou drzave) a to vec nikoga ne zanima, jer to njima nije toliko "big deal". Tako da iako postoji mogucnost, teoretski, da Kentaki vec ima imena izvucenih i da sa njima manipulise na bilo koji nacin, ne postoji sila izvan US Gov koja te podatke moze da dobije da bi ih prodala ili podelila pare sa drzavnim sluzbenicima u Kentakiju. Totalno suluda i neodrziva ideja... Mislim da je apsolutno bez i tracka sumnje jasno svima koji su iole upuceni u tematiku, da teoretske sanse nema da je u tom mejlu i tracak istine, ako ni zbog cega drugog ono zbog "plati mi preko Uniona" tamo nekom peri ili kome vec u Londonu... Ko je ipak zapeo da svoje uzaludne nade hrani ovim laznjakom, slobodan je da svoje pare baca gde zeli al posle toga ce se osecati jos gluplje, nego da nas nije pitao nista. Svako ima prava na svoj izbor...
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,
I ja sam takodje dobila mail identicnog sadrzaja kao predhodno navedeni,medjutim provalila sam da je laznjak a zatim sam ovde i potvrdila svoju sumnju citavsi vase komentare.Ja sam se samo na ovaj sajt registrovala koji ima veze sa bilo kakvom imigracijom u SAD i Zelenom lutrijom...I NISAM se prijavila za lutriju,vec sam citala forum i malo se interesovala,ali nisam popunjavala prijavu...I nije mi jasno odkuda im podaci,jer nikad ni na jednom sajtu prilikom registracije nisam kucala svoj kucni broj telefona,kao ni gde sam rodjena...Znam da su laznjaci ali mi se cini da to je vezano za ovaj sajt?!Ne znam odakle bi neko zakljucio da imam bilo kakva interesovanja vezana za SAD???Ne znam mozda gresim?! :wtf: |
|
||||
|
||||
![]()
Vrlo vrlo interesantno. Takve podatke najverovatnije neko može izvući od vas kroz Facebook (dovoljno je da neko hakne nalog nekog vašeg prijatelja, ili da ga vi prihvatite kao prijatelja, pa da vam vidi dostupne podatke, a kasnije da kroz Bele Strane sazna vaš kućni broj telefona). Ovako nešto mi je jedino palo na pamet.
|
|||
|
|||
![]()
Rezultate ce objaviti od 1.Maja do kraja Juna a rezultate iskljucivo poslati na kucnu adresu,nikako e-mailom... Dobro smo se ponadali... :-D
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=TheNenad;20595]A plaćanje?
Platio sam im 130 dolara, tj. moja prijateljica. Ona je pricala s njima i rekla da je to u redu. Mislim, cim imam svoj confirmation number mislim da ne bi trebao imati nekakvih problema, barem se nadam. Cak ima na forumu i jedna cura koja je pisala da je se bila prijavila preko usafis i da je ok bilo s njihove strane.
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam isao preko USAFIS-a i platio tada 50 eura za dve godine. Bilo je malo pogadjanja oko cene i na kraju smo se slozili oko cifre od 50 :P. Tada kada sam se prijavljivao nisam znao da je preko zvanicnog sajta besplatno i zato sam i platio. U svakom slucaju mi nije zao posto su me u prvoj godini izvukli. Kasnije su mi oni nudili i pomoc svojih advokata da mi popune papire koje cu dobiti ali me to nije interesovalo jer je cena bila prilicna a i nije bash neki problem srediti papire te i vratiti ih nazad za Kentucky.
|
|||
|
|||
![]()
Moj email je isti, poslao zahtev krajem oktobra 2010, poslat direktno sa
[url]http://www.dvlottery.state.gov[/url], imam confirmation broj koji kada ukucam izbacuje da nisam izvucen. Da li je moguce da hakovanjem mogu pokupiti podatke sa njihovog site-a kao i iformacije o svim prijavama i slati ih u ime njih u svoju korist? Podatke sam ostavljao samo na njihovom site-u, nisam na Face booku i slicno? Acceptance Date: Friday 28th of January 2011 11:31:45 AM Winner Name: Milan xxxxxxxxxxx Country of Birth: Serbia & Montenegro Phone Number: 381-64-xxx-xxxx After you find a Western Union agency you need to go with cash money, an identity card(e.g passport or national identity card) and send the payment to the U.S. embassy agent address in United Kingdom: Name : Alan Twomey Address: 24 Grosvenor Square London, W1A 2LQ United Kingdom The payment must be sent to the above U.S. embassy agent address in United Kingdom because the U.S. Government decided this based on the diplomatic relations with your country. Suvise profi odradjeni svaka cast hakerima (skinuti podatke sa drzavnog americkog site-a). Amerika nije vise ono sto je bila. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE]Suvise profi odradjeni svaka cast hakerima (skinuti podatke sa drzavnog americkog site-a). Amerika nije vise ono sto je bila.[/QUOTE]
Otkud ti to da su skinuli sa njihovog sajta? Kako to da dosta nas nije dobilo te e-maile? [QUOTE]Acceptance Date: Friday 28th of January 2011 11:31:45 AM [/QUOTE] Da li je ovo tačan podatak? Naravno da nije...
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
New York State, potom Florida | tiberije | Lokacije u USA | 5 | 03.11.2014 19:35 |
Women's Department | wrath:of:the:lich:king | Vaša strana | 62 | 05.05.2010 01:44 |
Men's Department | xeg | Vaša strana | 60 | 26.03.2009 14:56 |
Hmm,dobio sam E-mail?? | nepiyu | Stare teme | 11 | 02.09.2008 01:15 |
![]() |