![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=DragancePancevo;21994]pored ovih poslova koje sam naveo ...znam da radim jos desetak poslova...NPR:HAUSMAJSTOR POSLOVI,AUTOMEHANIKA,AUTOELEKTRIKA,BRAVARIJA,RADIODIFUZIJA,KABLOVSKA TELEVIZIJA,SERVISER KOMPJUTERA(NE ZNAM DA PRAVIM PROGRAME)HARDVER SOFTVARE INSTALACIJE ,SVE VEZANO ZA RADIO SISTEME I JOS PO NESTO......POSAVETUJTE ME STA DA UBACIM ILI DODAM U PRIJAVI,ILI MOZDA DA NE DODAJEM NISTA SEM ONOG KONKRETNOG STO IMAM KAO DOKAZ?....POZDRAV SVIMA I POMAGAJTE AKO BOGA ZNATE.....[/QUOTE]
ako te interesuje da se prijavis za zelenu lutriju nemas nikakve sanse tj nisi kvalifikovan, jer minimum koji traze u vezi obrazovanja je 4 razreda srednje skole. zato ako zelis zelenu kartu, mozes samo razmatrati razne opcije odlaska koje su ovde vec opisane na forumu, samo malo pretrazi forum nijedna od tih opcija nije laka i realno su sve teze ostvarljive, ali ko zeli taj i proba |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=DragancePancevo;21994]pored ovih poslova koje sam naveo ...znam da radim jos desetak poslova...NPR:HAUSMAJSTOR POSLOVI,AUTOMEHANIKA,AUTOELEKTRIKA,BRAVARIJA,RADIODIFUZIJA,KABLOVSKA TELEVIZIJA,SERVISER KOMPJUTERA(NE ZNAM DA PRAVIM PROGRAME)HARDVER SOFTVARE INSTALACIJE ,SVE VEZANO ZA RADIO SISTEME I JOS PO NESTO......POSAVETUJTE ME STA DA UBACIM ILI DODAM U PRIJAVI,ILI MOZDA DA NE DODAJEM NISTA SEM ONOG KONKRETNOG STO IMAM KAO DOKAZ?....POZDRAV SVIMA I POMAGAJTE AKO BOGA ZNATE.....[/QUOTE]
Pored ovog što ti je rečeno da moraš imati završenu redovnu a ne vanrednu četorogodišnju srednju školu, jasno ti je da svo znanje i zanati nisu neka prednost za ovaj način odlaska. Vidim da si majstor za sve i svašta. Radiš kao taksista a uz to rasturaš i sve oblasti elektrotehnike! Svaka čast! |
|
|||
|
|||
![]()
razumeo sam da traze 4. stepen ali sam shvatio da moze i varijanta 3. stepen plus iskustvo....hajde neka mineko kaze nesto o toj varijanti....
|
|
|||
|
|||
![]()
videh da je neko napisao ,vezano za ono o poslovima u kojima imam iskustva gledaju neke kategorije iz reda 4 i 5...pa hajde ako neko zna nesto o tome neka mi pomogne....
Last edited by DragancePancevo; 14.04.2011 at 02:47. |
|
|||
|
|||
![]()
imam nekoliko pitanja koje moram da razjasnim,a vas molim da mi pomognete ako mozete.imam treci stepen tekstilne skole MEHANICAR ZA SIVACE MASINE.tekstilnu srednju sam zavrsio redovno.a imam i treci stepen srednje saobracajne skole VOZAC MOTORNIH VOZILA,koju sam zavrsio vanredno,polaganjem razlike ispita..naravno to je bilo vanredno i dosta godina kasnije.radnog iskustva imam kao taxi vozac 17 godina.....znamda postoje spiskovi poslova u USA ali jos isam uspeo da se snadjem i da vidim kakve su mi sanse sa mojim iskustvom oko dobijanja zelene karte.....usput ,razveden sam i imam dve cerke koje zive samnom.jedna imam 18 a druga 14....mladja hoce da ide samnom a starija nije sigurna da bi isla......starija je zavrsila za frizera i vec radi....hajde narode pomagajte oko informacija kako da sve ovo slozim nebi li dobio zelenu kartu...... pored ovih poslova koje sam naveo ...znam da radim jos desetak poslova...NPR:HAUSMAJSTOR POSLOVI,AUTOMEHANIKA,AUTOELEKTRIKA,BRAVARIJA,RADIO DIFUZIJA,KABLOVSKA TELEVIZIJA,SERVISER KOMPJUTERA(NE ZNAM DA PRAVIM PROGRAME)HARDVER SOFTVARE INSTALACIJE ,SVE VEZANO ZA RADIO SISTEME I JOS PO NESTO......POSAVETUJTE ME STA DA UBACIM ILI DODAM U PRIJAVI,ILI MOZDA DA NE DODAJEM NISTA SEM ONOG KONKRETNOG STO IMAM KAO DOKAZ?....POZDRAV SVIMA I POMAGAJTE AKO BOGA ZNATE.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Da li si ti bre normalan?!!!!!!! Pa jel' ti mislis da smo mi slepi pa moras da 50 puta postujes isto?
|
|
||||
|
||||
![]()
Za ovonedeljne spamere ce Srdjevic morati da smisli mnogoooo ozbiljniji algoritam...
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=DragancePancevo;22018]videh da je neko napisao ,vezano za ono o poslovima u kojima imam iskustva gledaju neke kategorije iz reda 4 i 5...pa hajde ako neko zna nesto o tome neka mi pomogne....[/QUOTE]
dragance... prvo nije u redu sto kopiras poruku na druge teme, koje uopste nemaju veze sa tvojim pitanjem... samo time iritiras ljude koji zele ovde svima pomoci... drugo, ne znam sta si ti razumeo ili ne...nikakvo iskustvo ili vrsta posla ili stepen ti ne pomaze ako nisi zavrsio redovnu srednju skolu od 4 razreda... to je minimum minimuma.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ajde bre, kako te nije sramota...
Nisi se još ni prijavio na lutriju, a već tražiš najhitniju pomoć. Šta će biti kada se nađeš tamo čoveče?
|
|||
|
|||
![]()
Sve nesto mislim da se nece bas naci osim ako mu starija cerka ne dobije i povede tatu.
DragancePancevo, prestani da budes nekulturan i objavljujes na svakoj temi isto. Nemas dovoljno obrazovanja da zadovoljis uslov prijave na lutriju, a radno iskustvo je jako diskutabilno. Nema smisla spamovati toliko bezobrazno ceo forum. I ja znam da pevam, peglam, shtrikam, perem, heklam, kuvam, pisem SQL komande, koristim Linux, Mac i Windows, objavljujem blogove, instaliram programe, pokrenem memory test za testiranje hardvera i poneku komandu ukucam u terminal, mnozim trocifrene brojeve bez kalkulatora, googlam perfektno i jos ponesto, ali i dalje ne spopadam ljude sa jooooj pomozite ODMA SADA O'MA! Mozda si mogao dobiti neku lepu rec saveta, ali ovako ces verovatno fasovati ban i hejt od vecine clanova (samo pretpostavljam). |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Šta je potreban i dovoljan uslov da bi se izašlo pred službenika u ambasadi | greenie | Intervju (interview) - Ambasada | 185 | 04.08.2017 14:31 |
Potreban savet u vezi US vize | jasmanac | Ne-imigrantske vize | 301 | 29.12.2013 14:14 |
koji je procenat odlaska po dobijanju prve koverte ? | ivkodrg | Stare teme | 7 | 28.10.2009 09:05 |
savet..vasa iskustva... | nelson | Vaša strana | 3 | 09.06.2009 11:47 |
![]() |