![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=montela;24798]Pozdrav,
nov sam na forumu pa bi da probam i ja da posaljem prijavu da pobegnem odavde. Zanima me da li moram da se registrujem prvo da bi slao prijavu u oktobru, ili to ide zajedno prijava i registracija u oktobru? Hvala.[/QUOTE] Dobrodosao montela, Ne znam na sta mislis za registraciju, ako mislis na prijavljivanje na dv lutriju to je na [url]http://www.dvlottery.state.gov/[/url] . Spremi sliku (600x600 px) i to je to. Sretno!
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mikiSA;24799]Dobrodosao montela,
Ne znam na sta mislis za registraciju, ako mislis na prijavljivanje na dv lutriju to je na [url]http://www.dvlottery.state.gov/[/url] . Spremi sliku (600x600 px) i to je to. Sretno![/QUOTE] Hvala na brzom odgovoru, ali cu imati jos neka pitanja. Ne razumem, ovu adresu sto si mi dao tu se prijavljujem od oktobra. Znaci nema nikakve registracije pre tog roka. Nadam se da sam u pravu. Da li moze pomoc oko slike? Slikam se u foto radnji pa prebacim od njih na moj komp ili postoji druga fora? Izvinjavam se na malo glupim pitanjima ali me shvati te. Hvala jos jednom i srecno svima. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=montela;24800]Hvala na brzom odgovoru, ali cu imati jos neka pitanja.
Ne razumem, ovu adresu sto si mi dao tu se prijavljujem od oktobra. Znaci nema nikakve registracije pre tog roka. Nadam se da sam u pravu. Da li moze pomoc oko slike? Slikam se u foto radnji pa prebacim od njih na moj komp ili postoji druga fora? Izvinjavam se na malo glupim pitanjima ali me shvati te. Hvala jos jednom i srecno svima.[/QUOTE] Nije problem, tu smo da pomognemo. Registracija prije roka? To je mozda ono kad te uhvate neke agencije pa ti pare traze i da time kao povecavas sanse da budes izvucen? Ne nasjedaj na to: aplikacija je besplatna i moze se uraditi samo na stranici koju sam navela gore. Nikad do sad nisam nikome placala da popuni formular za mene, kad sve sam mozes uraditi besplatno. Znaci oktobar cekaj i salji. Slika? Ja sam uhvatila prijateljicu, stala pred bijeli zid i rekla joj da me uslika. Skinula na komp, smanjivala i smanjivala dok nije izaslo na 600x600 px. Ima na onoj stranici i photo validator i tu provjerila da li je slika OK prije nego sam poslala aplikaciju. (to je besplatna opcija) Druga opcija je da odes kod fotografa i naglasis da ti treba slika za americku vizu (to je taj format) i oni ce te pitati hoces li i sliku na CD (ovdje u BiH kad uzmes i elektronsku verziju, jer ti treba za turisticku vizu) dodje oko 24KM? Mozes uzeti i samo slike bez CD 14KM, pa skenirati tu sliku...
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mikiSA;24809]Nije problem, tu smo da pomognemo.
Registracija prije roka? To je mozda ono kad te uhvate neke agencije pa ti pare traze i da time kao povecavas sanse da budes izvucen? Ne nasjedaj na to: aplikacija je besplatna i moze se uraditi samo na stranici koju sam navela gore. Nikad do sad nisam nikome placala da popuni formular za mene, kad sve sam mozes uraditi besplatno. Znaci oktobar cekaj i salji. Slika? Ja sam uhvatila prijateljicu, stala pred bijeli zid i rekla joj da me uslika. Skinula na komp, smanjivala i smanjivala dok nije izaslo na 600x600 px. Ima na onoj stranici i photo validator i tu provjerila da li je slika OK prije nego sam poslala aplikaciju. (to je besplatna opcija) Druga opcija je da odes kod fotografa i naglasis da ti treba slika za americku vizu (to je taj format) i oni ce te pitati hoces li i sliku na CD (ovdje u BiH kad uzmes i elektronsku verziju, jer ti treba za turisticku vizu) dodje oko 24KM? Mozes uzeti i samo slike bez CD 14KM, pa skenirati tu sliku...[/QUOTE] Ok hvala puno na informacijama. Čekamo oktobar i srećno. Pozdrav. |
|
|||
|
|||
![]()
Zanima me da li neko mozda zna ako se prijawimo owe godine kada je onda izvlacenje sledece godine? Nisam bas najbolje obavestena pa me interesuje . Nadam se da ce mi neko odgoworiti.Hwala! :) A da umalo da zaborawim u nekom clanku sam widela da pise da swi srbi koji se prijawe idu u ameriku posto ih ima weoma malo da li je to tacno ? ewo i sajta gde je to napiseno [url]http://www.njuz.net/svi-gradani-srbije-dobili-americku-zelenu-kartu/[/url] :) ja se nadam da je tacno ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svim forumasima, i ja sam nova na forumu, pridruzicu vam se i ja ove godine u prijavi, i nadam se da cemo imati srece :naughty:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=tamara-tasa;24814]Zanima me da li neko mozda zna ako se prijawimo owe godine kada je onda izvlacenje sledece godine? Nisam bas najbolje obavestena pa me interesuje . Nadam se da ce mi neko odgoworiti.Hwala! :) A da umalo da zaborawim u nekom clanku sam widela da pise da swi srbi koji se prijawe idu u ameriku posto ih ima weoma malo da li je to tacno ? ewo i sajta gde je to napiseno [url]http://www.njuz.net/svi-gradani-srbije-dobili-americku-zelenu-kartu/[/url] :) ja se nadam da je tacno ...[/QUOTE]
Ma da, samo pozoves ambasadu da zakazes interwju - evo ti broj:011-587-896. Jedino sto ti treba ti je licna karta, uwerenje o drzawljanstwu i neka adresa u US na koju bi ti stigla dokumenta. To sve kad sredis, oni ti rezerwisu kartu i stan za prvo wreme dok se ne snadjes.... Swe u swemu, ako prodjes lekarski pregled i dokazes da ti sunce nije sprzilo mozak kao sto to izgleda na osnovu tvog posta i da znas svih 36 slova srpske azbuke, uspesan ziwot u US ti je zagarantovan. Wall Street place za tobom, sto vise takvih i ima zemlja da nam procweta. |
|
||||
|
||||
![]()
Ju, dobro si mi rekla Tamara, idem odma' da javim i komsinici, pa da se sprema. Takvih nam pravih informacija treba na ovom forumu.
Ej, da -- dodaj obavezno trojku ispred broja za ambasadu sto je napisala Zana, promenili su centralu!
|
||||
|
||||
![]()
^
Recite mi da se šali... molim vas :nene: .......
|
|||
|
|||
![]()
hahahaahaha (smanjite ogranicenje broja karaktera po postu, makar na 20)
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |