![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Mikimax;26498]Zanimljivo kako u Srbiji broj prijavljenih raste u proseku 2.000 po godini.
Kada uvedu naplacivanje lutrije ovih 8.000.000 ce biti upola manje.[/QUOTE] Iz sve snage se nadam da ce uvesti naplacivanje!Neka kosta i 100$,nece mi biti zao da platim,samo kad znam da se nece prijavljivati oni koji su u fazonu "daj da se prijavim,dzabe je,nemam sta da izgubim" a u sustini,nemaju pojma ni za sta su se prijavili... :;D: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=chombe_bg;26499]Iz sve snage se nadam da ce uvesti naplacivanje!Neka kosta i 100$,nece mi biti zao da platim,samo kad znam da se nece prijavljivati oni koji su u fazonu "daj da se prijavim,dzabe je,nemam sta da izgubim" a u sustini,nemaju pojma ni za sta su se prijavili... :;D:[/QUOTE]
a koliko je takvih, to je strasno. skoro sam pricala sa drugarom, on i devojka se prijavili, krene prica i kaze on meni, pa taman godinu dana zivis u njujorku, toliko ti bese vazi zelena karta? a ja :blink: mislim DA LI JE MOGUCE da pojma nemaju za sta su se prijavili??? |
|
||||
|
||||
![]()
Moje misljenje je poznato starijim forumasima. Ne verujem da ce dozvoliti da prijava bude 100$ (sto bi meni bilo u redu) zbog podjednakih sansi iako nema logike. Tih ulozenih 100$ je smesna cifra za ono sto vam je potrebno ukoliko stvarno zelite da se preselite i zivite u USA. Moje misljenje je da ce cifra biti 30-50$ ako se uopste usvoji predlog da se placa ucesce.
Svi mi koji zelimo da se placa prijava za GC! Hehe! |
|
||||
|
||||
![]()
Bilo bi ok da onda za sumu koliko platis za prijavu, da ti za toliko novaca umanje cijenu vize (ako te izvuku naravno).
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=landlord;26507]Bilo bi ok da onda za sumu koliko platis za prijavu, da ti za toliko novaca umanje cijenu vize (ako te izvuku naravno).[/QUOTE]
Hihihihi,vidi se ko je pravi Amer,Landlord je odma po americkom sistemu sve to preracunao.... |
|
|||
|
|||
![]()
Za ostale ex-yu zemlje vidimo i nije drasticno povecanje broj ucesnika, ali za Srbiju je ovaj broj bas otisao na gore visoko u odnosu na proslu godinu. Ako uz to opet nastave da smanjuju broj dobitnika po drzavama za nase prostore, nase sanse tonu li tonu...
Mislim da ne vrijedi napamet pricati o toj naplati prijavljivanja od sledece godine. Bezveze sami sebe lozimo na to, ako nema zvanicne informacije ili bar sigurne najave o tome na nekom njihovom sajtu. |
|
|||
|
|||
![]()
Moje misljenje je da su broj ucesnika iz Srbije podigle razne agencije!
Sve je vise tih agencija koje agresivnim marketingom navlace ljude da ih prijave za novac. Cuo sam da svoje usluge putem fiksnih telefona lepom pricom nude pozivanjem obicnih pretplatnika. Skoro sam video u centru grada a zatim i u tramvaju zalepljene letke dve razlicite agencije koje prijavljuju ucesnike. U zemlji sve veceg siromastva agencije nazalost povecavaju obim posla i time direktno podizu ovu statistiku o broju ucesnika iz Srbije! :no: Last edited by mijan; 20.12.2011 at 20:38. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=shanzy;26501]a koliko je takvih, to je strasno. skoro sam pricala sa drugarom, on i devojka se prijavili, krene prica i kaze on meni, pa taman godinu dana zivis u njujorku, toliko ti bese vazi zelena karta? a ja :blink: mislim DA LI JE MOGUCE da pojma nemaju za sta su se prijavili???[/QUOTE]
Pa dobro,sta ces,ljudi bi da prozive makar jednu "Jesen u Njujorku",ali sa hepiendom,pa nek posle ide zivot :==D: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=jovke;26512]Za ostale ex-yu zemlje vidimo i nije drasticno povecanje broj ucesnika, ali za Srbiju je ovaj broj bas otisao na gore visoko u odnosu na proslu godinu. Ako uz to opet nastave da smanjuju broj dobitnika po drzavama za nase prostore, nase sanse tonu li tonu...
Mislim da ne vrijedi napamet pricati o toj naplati prijavljivanja od sledece godine. Bezveze sami sebe lozimo na to, ako nema zvanicne informacije ili bar sigurne najave o tome na nekom njihovom sajtu.[/QUOTE] Zasto se ranije iz celog sveta prijavljivalo mnogo manje ljudi?Zato si sto morao malo vise da se iscimas oko slanje koverte,da sve papire pripremis,odes do poste i platis slanje prijave.A sad sednes za komp,zavrsis sve za 2 minuta. To sto kod nas raste broj prijavljenih je samo odraz toga kako se ovde zivi tj. sve gore i gore.Al dobro,to nam je sve vec dobro poznato... A sa druge strane,i mediji malo-malo pa pisu o GC lutriji i na taj nacin je reklamiraju a to mi se ne svidja nikako.:no: Trebalo bi na neki nacin malo otezati nacin prijave,pa mozda placanje ne bi ni bilo potrebno...:;D: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=chombe_bg;26520]Zasto se ranije iz celog sveta prijavljivalo mnogo manje ljudi?Zato si sto morao malo vise da se iscimas oko slanje koverte,da sve papire pripremis,odes do poste i platis slanje prijave.A sad sednes za komp,zavrsis sve za 2 minuta.
To sto kod nas raste broj prijavljenih je samo odraz toga kako se ovde zivi tj. sve gore i gore.Al dobro,to nam je sve vec dobro poznato... A sa druge strane,i mediji malo-malo pa pisu o GC lutriji i na taj nacin je reklamiraju a to mi se ne svidja nikako.:no: Trebalo bi na neki nacin malo otezati nacin prijave,pa mozda placanje ne bi ni bilo potrebno...:;D:[/QUOTE] Ja se slazem da treba da se uvede placanje i da se time procisti ova sprdnja od prijavljivanja. Samo smatram da je dzaba da mi ovde pricamo o placanju i ispravnosti tog poteza, ako zvanicno njihove pismene glave koje vode lutriju ne planiraju taj potez. To se onda svodi na pricu SBBKBB :;D: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Statistika | milosx | Prva koverta | 10 | 18.07.2011 22:06 |
Rok za lutriju za zelenu kartu (10/2/2008 - 12/01/2008) | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 26.12.2008 20:13 |
Queen - Arena 29.10.2008. | xeg | Vaša strana | 2 | 30.10.2008 15:37 |
Prvi intervju za DV-2009 - 3. oktobar 2008. | kolja | Stare teme | 39 | 14.10.2008 23:23 |
Obavestenja o prvim kovertama - April-Jun 2008 | bmilos | Prva koverta | 71 | 03.09.2008 07:15 |
![]() |