![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Slazem se, a sto se tice papira, mislim da ce im drama bit tokom narednih sedmica od koverti koje su vec poslate!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To stoji, jer sad i u narednih sedmicu dvije dana njihova posta ce bit prenatrpana pristiglim "prvim kovertama". Bit ce veselo.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da su fer, trebali bi ostaviti ovih 50.000 izvučenih i zvući dodatnih 50.000. I svi sretni.
A šta je njima 50.000 imigranata više? Jedno malo veće selo u Kentucky-ju. Toliko Meksosa prijeđe ilegalno granicu u tjedan dana.
|
||||
|
||||
![]()
W... T... F!
Ovo nisam očekivao ama baš nikako! Izgleda da "the system works"... svaka im čast. I da sam bio izvučen, verujte da bih pozdravio ovu odluku.
|
|||
|
|||
![]()
Iskreno mi je zao onih ljudi koji su bili izvuceni.
Tesko je i zamisliti kroz sta sada prolaze. Mozda zvuci pomalo pateticno, ali neka se svako stavi u njihovu poziciju. Da treba ceniti sto su priznali gresku, itekako. Da budem malo sebican, za nas koji nismo izvuceni, sansa vise. |
|
|||
|
|||
![]()
zvanicni sajt objavljuje
**IMPORTANT NOTICE REGARDING THE 2012 DIVERSITY LOTTERY PROGRAM** We regret to inform you that, due to a computer programming problem, the results of the 2012 Diversity Lottery that were previously posted on this website have been voided. They were not valid and were posted in error. The results were not valid because they did not represent a fair, random selection of entrants, as required by U.S. law. Dragi zelenasi svima srece u narednom krugu!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
c c c to ti je katastrofalna greska i za to ja icu u mdzunarodnim sudom po sta sam se vencaoo so moja djevojka pred dva dana za da idemo zajedno vo USA
|
|
||||
|
||||
![]()
E da vam budem iskren, stvarno se divim ljudima iz njihove administracije.
Pored svih priča o tome kako su gladni novca i sl.(mislim na Amere), ovakav vid poštenja još nisam vidio u svom životu(mada i nisam baš nešto puni i vidio al hajd sada nećemo da sitničarimo ![]() ![]() ![]() Jedna takva administracija koja obozava tehnološki napredak i njegovu primjenu, da prizna grešku istog e to je već za divljenje!!!!!!!!!
DV 2012-HAS NOT BEEN SELECTED DV 2013-HAS NOT BEEN SELECTED DV 2014 SELECTED 10.05.2013. poslata koverta u Kentucky 22.05.2013. koverta stigla u Kentucky 15.11.2013 ljekarski pregled 06.12.2013. intervju obavljen 10.12.2013. POZELENILI !!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ajmo sad da ubijemo vreme i da malo caskamo o tome
![]() http://www.dvlottery.state.gov/ Ako me ni iz drugog puta ovaj 14ti put ne izvuku onda sam stvarno zesci baksuz ili je izvlacenje namesteno. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |