![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav, interesuje me kakva je procedura i kolike su sanse da srednjoskolac dobije turisticku vizu, brat iz New Jerseya me je pozvao kod sebe na mesec dana, isao bih samo ja, imam 16 godina, sada u maju 17, a za vreme planiranog putovanja bio bih punoletan, imao bih 18 godina. Interesuje me kakvu garanciju ja za sebe mogu da dam kada nemam ni kucu ni kola na svoje ime, po meni najcvrsci dokaz za moj povratak moze biti srednja skola jer sam ugovorom vezan za nju(skola je pri Vojsci Srbije). Hvala unapred!
|
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima, zanima me kolika mi je sansa (i da li bih uopste mogao da se prijavim) ako imam rodjenu sestru koja boravi tamo i nakon isteka vize (a da to ne utice nikako na nju)? Imam kucu na svoje ime, primalac sam porodicne penzije, student sam trece godine. Da li je neko bio u slicnoj situaciji ili zna kakva je procedura? Da li im je bitno to, i da li bi jurili nju posle.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Opet kažem, ovo je moje mišljenje! EDIT: P.S. Naravno da vizu vadiš, kao da navodno putuješ ovog leta, na raspustu! Nikako nemoj da navodiš da ćeš sledeće godine ići... P.P.S. Ovo je samo moje mišljenje, nisam stručnjak, nisam poznavalac rada ambasade!
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tvoja situacija je takva, da ti niko ne garantuje vizu turističku, jer, mogu da ti kažu "ti tamo ideš da bi se oženio"... (mog drugara su odbili na ovaj način, 2x, stim što je on imao završen fax i 7-8 godina staža)
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Da li je razgovor u ambasadi drugaciji ako se prijavim za turisticku ili ako idem preko W&T programa. Ove godine nisam pitao nijednu agenciju (2015/16) a sad je vec kasno... |
|
||||
|
||||
![]()
Nije tačno da ti je kasno da se prijaviš na Work and Travel program. Moji drugari su se prijavili pre neki dan, a siguran sam da to nije jedina agencija koja prima studente na program. Jeste da si možda zakasnio za najbolje ponude, ali ne mora da znači ni da nećeš naći neku dobru opciju.
U kojoj agenciji su ti rekli da neće da te prime zbog sestre?
DV2016 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2017 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2018 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2019 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2020 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2021 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2022 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2023 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2024 - Izvučen 318XX |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() EDIT (dodatak): Citat:
Last edited by mil; 02.02.2016 at 22:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bio sam u Ayusi Citat:
Naravno ako bih isao do agencije opet ne bih pominjao sestru, u ambasadi ne bih lagao, pa i ako bi me odbili mogu da zivim sa tim posto znam da sam pokusao... Sad cu da potrazim W&T temu pa cu tamo pitati |
|
|||
|
|||
![]()
Ako bih na sajtu https://ais.usvisa-info.com/sr-RS/niv izabrao placanje takse kreditnom karticom, jel se placa sa dinarskog ili deviznog racuna?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.workandtravel.iskustvo.org/sve-agencije/ Ja sam išao na program preko Ayuse, a znam od drugara da su i Karavan, Prestige i Ideas korektni. Uostalom možeš sve njih pozvati i raspitati se.
DV2016 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2017 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2018 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2019 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2020 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2021 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2022 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2023 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2024 - Izvučen 318XX |
![]() |
Tags |
problemi sa vizom, turisticka viza |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hotelijersko-turistički tehničar(HITNO) | Volf | Vodič za emigrante | 4 | 28.06.2014 02:11 |
Šta je potrebno da me prijatelj pozove u SAD na turističku? | Good Spirit | Vaša strana | 18 | 28.10.2009 15:55 |
![]() |