![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tačke 1 i 2 su u uredu, ostalo je preterivanje. 3. Onaj ko bude izvučen, za godinu dana ili dok ne krene u USA može da nauči jezik toliko da može da se sporazumeva. Postoje ljudi koji su baš slabo znali engleski, ali su za kratko vreme provedeno tamo naučili jezik bolje od mnogih koji su tamo godinama. Za to vreme radili su posao koji ne zahteva mnogo komunikaciju. 4. Čovek može da postane 100% siguran da nešto želi tek kada je 100% siguran da ima osnovu za to, tek tada mu se otvore misli u potpunosti. Sve između toga je individualno i promenljivo. Kada bude izvučen, sve se menja, posebno sve u glavi. 5. Skupiti (zaraditi?) i pozajmiti nije jedno te isto, a i jedno i drugo je moguće. Da ponovim, kada je čovek siguran da ima (je dobio) šansu, sve se menja, pa i želja da "nađeš" novac. Tada je sve mnogo lakše, i u glavi i u stvarnosti. 6. Neko je sporiji u nečemu, neko je brži, da li neko guli krompir 10 minuta ili 20 min, nebitno je apsolutno u ovoj priči da li treba ili ne treba da aplicira. Slažem se da osoba koja aplicira, a nije najzagrejanija za odlazak, smanjuje šansu ostalima koji jesu jako, but life's a bitch - nekome ne da da ode, iako taj neko želi, a nekoga potera da ode, iako i nije baš morao ili žarko želeo. ![]() Ja sam se prvi put prijavio ove godine, i ako ne odem, to je što je, a ako me izvuku, menjam smer razmišljanja. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nisam hteo svaku tacku detaljno da obrazlazem jer bi post bio predugacak. Kada govorimo o ljudima koji ne govore engleski naravno da mogu za godinu dana da ga nauce ako postoji volja. Problem je sto kod dosta njih ne postoji volja da se nauci drugi jezik sa 20-nesto godina a prijavili su se eto tako, jer im bilo dosadno pa ide ono "ma skontacemo nesto" a od toga ne bude naravno nista. Ja licno znam masu ljudi koji za svaku priliku u zivotu da urade nesto kazu "resicemo nekako" pa ni prstom ne mrdnu. Tako da ok, ta tacka bi pravilnije trebala da glasi- svi oni koji ne znaju dovoljno engleski i nemaju zelju, volju i energiju da ga nauce.
Sto se tice para, zivimo u regionu gde nije svima lako doci do neke love. Neko toliko moze da usteka, da proda kola, kucu, pozajmi od svojih itd ali postoje i ljudi koji nemaja ama bas nikakvu osnovu da dodju do tog novca-realno! Znam lika koji svaki put kad me vidi me iscima za 20 din da uplati tiket i on mi kaze da se prijavio prosle godine. Njega da su izvukli ja garantujem da on ne bi imao ni za kartu do Beograda a kamoli do NY. A koliko je jos takvih... Moje je misljenje da u trenutku prijavljivanja moras biti siguran da zelis da odes. Pa ako te izvuku spremas se, ako ne samo nastavis sa daljim zivotom, a ne da te izvuku pa tek onda stavljas na papir razloge za i protiv odlaska! Isto tako za popunjavanje aplikacije nisam mislio bukvalno da ukljucis stopericu i popunjavas je, ali realno ako ti za tih par najosnovnijih podataka treba pola dana i 10 nebuloznih postavljenih pitanja ovde onda stvarno ne znam... Ja sam tih par tacaka napisao kao neki okvir jer se mnogi prvo prijave pa tek onda procitaju za sta su se prijavili. Sad za svaku tacku mozemo otvoriti posebnu temu pa polemisati ali to bi islo u nedogled. Poz |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi, prvi put se prijavljujem ove godine.
Imam pitanje u vezi fotografije, pošto vidim da piše: "Sized such that the head is between 1 inch and 1 3/8 inches (22 mm and 35 mm) or 50% and 69% of the image's total height from the bottom of the chin to the top of the head." Kako da objasnim to ovom koji me slika? Kako ste vi to radili? Unaprijed hvala |
|
|||
|
|||
![]()
E svaka cast dejan1990!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cao ljudi,imam jedno pitanje na koje ne mogu da nadjem odgovor,sam naravno,posto sam nov u ovome...
![]() Jel onaj TICKET ID taj broj kojim proveraravamo status u maju? Veliki pozdrav i svima puno srece koji su se prijavi i koji su u procesu.. |
|
|||
|
|||
![]()
Zanima me da li prilikom kucanja prijave treba koristiti slova poput: dj, lj, nj, ć, č, kod imena, prezimena, naziva ulica itd. ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Kada popunis aplikaciju dobijes na kraju jenu stranu na kojoj je tvoje ime prezime i confirmation number....e to ti treba da sacuvas i preko njega proveravas status u maju.....znaci confirmation number....
|
||||
|
||||
![]()
Ne treba ....objasnjeno mnogo puta do sada....vrati se par stranica unazad i nacices.....
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,treci put pokusavam,sa dve prijave,valjda ce biti treca sreca sto kaze nas narod.......
|
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |