ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 01.11.2018, 20:25
rajkobl rajkobl je offline
Član

Datum prijave: 29.10.2018
US lokacija: Cikago
YU lokacija: Banja Luka
Nepromenjeno

Vec sam taj postupak obavio i dobio na email ovaj link

Zanima m da li je ova cijnea od 150 odnosno 90 dolara cijena takse ili se poslije toga placa jos neka taksa.
Reply With Quote
Staro 01.11.2018, 20:32
ikac89's Avatar
ikac89 ikac89 je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.10.2012
US lokacija: Chicago (Niles), IL
YU lokacija: Srb
Nepromenjeno

Nisi onda dobru prijavu popunjavao. Nikakav link na kraju prijave ne postoji, niti se mail dobija posle prijave.

Ovako izgleda stranica kada izađe confirmation number sa kojim u maju proveravaš da li si izvučen. I to je to, nikakve uplate i sl. nisu potrebne. Prijava na lutriju je besplatna.

Reply With Quote
Staro 01.11.2018, 20:46
Član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89 Prikaz poruke
Nisi onda dobru prijavu popunjavao. Nikakav link na kraju prijave ne postoji, niti se mail dobija posle prijave.

Ovako izgleda stranica kada izađe confirmation number sa kojim u maju proveravaš da li si izvučen. I to je to, nikakve uplate i sl. nisu potrebne. Prijava na lutriju je besplatna.

U tom slucaju posto sam popunio vec prijavu kako mogu saznati moj confirmation number posto nisam znao da mi je to potrebno za provjeru, da li postoji mogucnost pronalaska tog broja i kako. Jo nesto kada u maju budem provjeravao da li cu biti obavjesten na email ili treba da idem u ambasadu.
Reply With Quote
Staro 01.11.2018, 21:40
Kockica Kockica je offline
Član

Datum prijave: 25.04.2016
US lokacija: Orlando, FL
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Pozdrav svima na forumu. Prijavio sam suprugu i sebe uspešno. Ovo nam je četvrta prijava. Nadam se da će nam se ovaj put ostvariti san. Želim svima puno sreće na izvlačenju!
Reply With Quote
Staro 01.11.2018, 22:16
Član

Nepromenjeno

Imam jos jedno pitanje za forum, posto ovde svi daju parcijalne odovore. Koloko puta tokom godine osoba moze da aplicira, jednom u toku jedne godine ili vise puta. Jos nesto interesuje me da li su procedure jos uvijek iste naime prije nekoliko godina sam popunjavao prijavu i izvucen sam na lutriji, te sam dobio odgovor na email tada prilikom prijave je apliciranje bilo bsplatna a kada nekoga izvuku taksa je kostala 880 dolara pa me interesuje da li je sve ostalo isto ili se neto promijenilo.
Hvala
Reply With Quote
Staro 02.11.2018, 00:04
ales.arundo's Avatar
ales.arundo ales.arundo je offline
Član

Datum prijave: 14.01.2012
US lokacija: LA/CHI/LV
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

8. put - dve prijave, ali sad i sa fotkama bebca.
Gledam fotografije od DV 2013 do sad i tek posle toga skontam koliko je zaista vremena prošlo... i kol'ko smo omatorili.

Jedino što se spram USA promenilo je dodatni motiv, a to je zbog klinca. Baš zbog toga sve više razmišljam o tome da pripremam dokumente za Kanadu, pa pokušamo bez igara na sreću preko okeana.
DV2016 - Has not been selected x 2
DV2017 - Has not been selected x 2
DV2018 - Has not been selected x 2
DV2019 - Has not been selected x 2
DV2020 - Has not been selected x 2
DV2021 - ovo je moj broj
Reply With Quote
Staro 02.11.2018, 00:10
mveruovic mveruovic je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 17.09.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik rajkobl Prikaz poruke
Imam jos jedno pitanje za forum, posto ovde svi daju parcijalne odovore. Koloko puta tokom godine osoba moze da aplicira, jednom u toku jedne godine ili vise puta. Jos nesto interesuje me da li su procedure jos uvijek iste naime prije nekoliko godina sam popunjavao prijavu i izvucen sam na lutriji, te sam dobio odgovor na email tada prilikom prijave je apliciranje bilo bsplatna a kada nekoga izvuku taksa je kostala 880 dolara pa me interesuje da li je sve ostalo isto ili se neto promijenilo.
Hvala
Da l je moguce jbt da hoces da se preselis u drugu drzavu a tesko ti je da procitas nekoliko strana, lepo ti ljudi kazu:

1. Nista se ne placa, upecao si se na neki sajt koji sisa ovce.
2. Jednom godisnje prijava mesec dana traje oktobar-novembar
3. Izvlacanje je u maju
4. Placa se tek kad je neko izvucen i to tek na razgovoru u ambasadi. Lekarski 200$, 330$ taksa u ambasadi, nakon odobrene vize 220$ za izradu zelen karte na sajtu uscisa.
Reply With Quote
Staro 02.11.2018, 14:17
Nikola Conic Nikola Conic je offline
Član

Datum prijave: 06.06.2017
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Svenson Prikaz poruke
Ako ukinu lutriju, preći će na nešto puno bolje. Kao Kanađani. Tada će ljudi sa fakultetom i dobrim zanimanjima imati više šanse
Da li u imenu i prezimenu i adresi stanovanja trebamo stavljati ČĆŠĐŽ ili moramo c,s,dj,z... Meni je u pasosu Ć , Ž?????
Reply With Quote
Staro 02.11.2018, 14:28
tectonic's Avatar
tectonic tectonic je offline
Drug član

Datum prijave: 09.11.2017
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Nikola Conic Prikaz poruke
Da li u imenu i prezimenu i adresi stanovanja trebamo stavljati ČĆŠĐŽ ili moramo c,s,dj,z... Meni je u pasosu Ć , Ž?????
Ne. Popunjavajte bez naših kvačica. Mislim da čak, ako me pamćenje dobro služi, i sama aplikacija ne dozvoljava upotrebu ovakvih slova sa kvačicama, nego piše nešto kao - use only american keyborad letters.
Dakle, u upotrebi su samo - C, S, D i Z.
DV 2022 - 1 prijava (has not been selected)
DV 2023 - 1 prijava (has not been selected)
DV 2024 - 1 prijava (has not been selected)
Reply With Quote
Staro 02.11.2018, 14:31
mveruovic mveruovic je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 17.09.2012
Nepromenjeno

Nije ti u pasosu sa kvacicama, kada se kaze kao u pasosu, misli se na donji deo pasosa gde su raznorazni brojevi i ime i prezime.
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja