![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Vec sam taj postupak obavio i dobio na email ovaj link
Zanima m da li je ova cijnea od 150 odnosno 90 dolara cijena takse ili se poslije toga placa jos neka taksa. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nisi onda dobru prijavu popunjavao. Nikakav link na kraju prijave ne postoji, niti se mail dobija posle prijave.
Ovako izgleda stranica kada izađe confirmation number sa kojim u maju proveravaš da li si izvučen. I to je to, nikakve uplate i sl. nisu potrebne. Prijava na lutriju je besplatna. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima na forumu. Prijavio sam suprugu i sebe uspešno. Ovo nam je četvrta prijava. Nadam se da će nam se ovaj put ostvariti san. Želim svima puno sreće na izvlačenju!
|
|
|||
|
|||
![]()
Imam jos jedno pitanje za forum, posto ovde svi daju parcijalne odovore. Koloko puta tokom godine osoba moze da aplicira, jednom u toku jedne godine ili vise puta. Jos nesto interesuje me da li su procedure jos uvijek iste naime prije nekoliko godina sam popunjavao prijavu i izvucen sam na lutriji, te sam dobio odgovor na email tada prilikom prijave je apliciranje bilo bsplatna a kada nekoga izvuku taksa je kostala 880 dolara pa me interesuje da li je sve ostalo isto ili se neto promijenilo.
Hvala |
|
||||
|
||||
![]()
8. put - dve prijave, ali sad i sa fotkama bebca.
![]() Gledam fotografije od DV 2013 do sad i tek posle toga skontam koliko je zaista vremena prošlo... i kol'ko smo omatorili. Jedino što se spram USA promenilo je dodatni motiv, a to je zbog klinca. Baš zbog toga sve više razmišljam o tome da pripremam dokumente za Kanadu, pa pokušamo bez igara na sreću preko okeana.
DV2013 - Has not been selected x 2 DV2014 - Has not been selected x 2 DV2015 - Has not been selected x 2 DV2016 - Has not been selected x 2 DV2017 - Has not been selected x 2 DV2018 - Has not been selected x 2 DV2019 - Has not been selected x 2 DV2020 - Has not been selected x 2 DV2021 - ovo je moj broj ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Nista se ne placa, upecao si se na neki sajt koji sisa ovce. 2. Jednom godisnje prijava mesec dana traje oktobar-novembar 3. Izvlacanje je u maju 4. Placa se tek kad je neko izvucen i to tek na razgovoru u ambasadi. Lekarski 200$, 330$ taksa u ambasadi, nakon odobrene vize 220$ za izradu zelen karte na sajtu uscisa. |
|
|||
|
|||
![]()
Da li u imenu i prezimenu i adresi stanovanja trebamo stavljati ČĆŠĐŽ ili moramo c,s,dj,z... Meni je u pasosu Ć , Ž?????
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dakle, u upotrebi su samo - C, S, D i Z.
DV 2019 - 2 prijave (has not been selected) DV 2020 - 2 prijave (has not been selected) DV 2021 - 1 prijava (has not been selected) DV 2022 - 1 prijava (has not been selected) DV 2023 - 1 prijava (has not been selected) DV 2024 - 1 prijava (has not been selected) |
|
|||
|
|||
![]()
Nije ti u pasosu sa kvacicama, kada se kaze kao u pasosu, misli se na donji deo pasosa gde su raznorazni brojevi i ime i prezime.
|
![]() |
|
|
![]() |