![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi samo jedno kratko pitanje... ja se prijavljujem vec neko vreme... ali sam zabagovao trenutno... sta pisem posle polja City/State... u polju District/Country/Province/State ???
Isto ime grada iz koga sam ? Da? Hvala poz |
|
|||
|
|||
![]()
EDIT: Napisao sam Serbia nije netacno to sigurno...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ne znam kako ovi na GC mogu izvesti spajanje porodice ili moraju cekati drzavljanstvo pa da ih onda sponzorisu ? Uzgred, uveliko se prica da Nemacka od 1.januara 2019. ukida sva ogranicenja za zemlje Balkana, pa eto Green Carda na evropski nacin...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cao drustvo!
Ja opet stadoh u red. Mozda ce biti treca - sreca. Nije bilo problema sa prijavom. Srecno svima u Maju! Pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
evo i mene, po cetvrti put... nadamo se i dalje!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima! Upravo sam poslala svoju prijavu po tko zna koji put...
Još treba dočekati 7. maj. Sretno svima ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ovi pojedini ili troluju ili su stvarno glupi.
Ne mogu da verujem da neko odluči da učestvuje u bilo čemu a da se prethodno ne raspita ili ne proveri po internetu šta i kako treba. Ove godine se prijavljujem drugi put a prošle godine sam se sam naravno prijavio a pre toga prelistao prvo ovaj forum jer on prvo izađe kad se postavi bilo koje pitanje vezano za GC gde jasno u jednom delu piše kako se popunjava korak po korak sa jasnim slikama i ne znam kako neko sa srednjoj školom pošto je ona neophodna za prijavu ne ume da pročita šta treba da se uradi, a ume da se registruje ovde i postavi pitanje što je mnogo teži put do odgovora. |
|
|||
|
|||
![]()
Prijavljeni supruga i ja po peti put :-)
Nadamo se najboljem... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
U svakom slucaju Nemacka je puno laksa za imigraciju od Amerike cak i sa osvojenom DV. Narocito ko planira da ide sa malom decom. Po meni to je prosto nemerljivo, narocito a one koji se nisu snasli u Srbiji ili imaju neke nevazece ili nenaplative diplome pa sad kao u Americi ce im biti super. those days are long gone...
|
![]() |