![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » Chicago, Illinois » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Moja greska ,moja greska.. ipak sam u 60018... hlava puno na savetima dobri ljudi! Videcemo za desetak dana ja odoh!
|
|
|||
|
|||
![]()
koji su delovi cikaga za izbegavanje zbog stope kriminala i u kojim delovima ima najvise srba?
zanima me jos kada se ide tipa u nedeljnu nabavku, koliko se obicno za troclanu porodicu potrosi novca? da li neko igra soccer tipa balon vestacka trava, jel ima nekih srpskih klubova? pozz Last edited by markoss; 26.05.2015 at 10:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Najvise Srba - izgugluj Lyons, IL i recimo Edgewater, Chicago, Illinois. Individualno. Mozes da odes na website Jewel-Osco lanca supermarketa i proveris trenutne cene npr...
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam "fresh" registrovan na forumu ali vec duze vreme pratim isti. Magelan samo reci hvale. Zaista si ovu temu uokvirio kao prirucnik za zivot u Chicagu
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da li "Still thinking" u polju "US lokacija" i post na ovoj temi znaci da je CHGO u vrhu liste?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
valocean, ti si zivela na Chgo South Side pa ga bas toliko dobro znas da mozes da stojis iza toga da je bas ceo za izbegavanje?
5 godina sam ziveo na South Side i odmah mogu da opovrgnem to sto si lupila.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ja nemam nikog u USA što mi sa jedne strane otvara sva vrata ali sa druge znam koliko bi mi značila nečija "uputstva" u prvih par nedelja ![]() Opet da ponovim, tvoje smernice i informacije u ovoj temi su zakon ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Magelan gde si ziveo na south side koji deo grada ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Hyde Park 3 godine i Bronzeville (27th&Indiana) 2 godine.
Bridgeport, Hyde Park, North Bronzeville, Canaryville, Beverly Hills, Mount Greenwood, West Morgan Park, Garfield Ridge su delovi na South Side koji uopste nisu za zaobilazenje i bolji su od vecine delova na North Side-u. Hyde Park i Beverly Hills su u rangu sa Lincoln Parkom, Mount Greenwood i Garfield Ridge su u rangu sa Jefferson Parkom, Bridgeport paralela Ukrainian Village, North Bronzeville je manje vise produzetak South Loop-a, a Garfield Ridge je nesto nalik Norwood Parku na North Side-u. Englewood je Englewood, znaju mu se granice. Ta generalizacija da je ceo SouthSide Englewood je cisti nonsense.
In US since 02.02.2010. Last edited by Magelan; 05.06.2015 at 21:48. Razlog: Tipografske greske |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Chicago weather | dreamerns | Vaša strana | 16 | 09.10.2012 16:13 |
Zapadni Illinois | landlord | Lokacije u USA | 10 | 24.11.2009 15:54 |
LA vs Chicago | xeg | Lokacije u USA | 46 | 08.05.2009 17:05 |
Naperville, Illinois | wingreen | Lokacije u USA | 7 | 11.09.2008 21:21 |
Minnesota ili Chicago | dreamerns | Lokacije u USA | 10 | 10.05.2008 01:36 |
![]() |