![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hahahaha, znači ne verujem šta nam se desilo!!!! Šokiran sam.
|
||||
|
||||
![]()
Tek SAD vjerujem da je lutrija random.
Nevjerojatan potez, a mogli su lako sve prešutjeti... |
|
|||
|
|||
![]()
Auuuuu ovo je zaista tesko povjerovati sta se desilo!
Treba biti realan pa reci da ni ovo nije najpostenije rjesenje zbog ljudi koji su izvuceni. Postavimo se u njihovu poziciju veliki je ovo udarac. Mislim da nije bilo potpuno postenog rjesenja. U svakom slucaju svima nama puno srece i nemojte da sad u ovoj euforiji porastu apetiti do neba pa opet da bude razocarenja. I nemoj da se neko zeni odmah 15. Jula! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ipak je USA ozbiljna drzava i sigurno ovakve probleme ne gura pod tepih po principu pljus pljus nista se nije desilo,sve je u redu,valjda niko nece primetiti da smo napravili gresku. Sve cestitke administraciji na resavanju ovog problema i samom priznanju da je do greske doslo. Iskreno mi je zao svih onih 22k ljudi koji su ovih dana bili srecni zbog dobitka(ne mogu ni da zamislim kako im je tesko,ja bih iskreno pala u tesku depresiju posle ovakvog udarca),ali smatram da i oni trebaju biti realni i to dostojanstveno prihvatiti.Ipak nisu izabrani po random sistemu vec zbog greske u programu gde ostalih 16 i vise miliona ljudi nije imalo priliku da bude izvuceno. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Voleo bih da je jedan od glavnih saveta na sajtu bio "sačekajte po koji dan pre nego što pošaljete papire"... ali ko bi ovako nešto predvideo pa da ovo bude standard? Ubuduće, sačekati po koji dan zaista pre nego što se išta preduzme, jer vidite da je ama baš sve moguće.
I članovi ovog foruma koji su prvi prozivali ove (naizgled površne i glupe) nepravilnosti nisu nikad očekivali da će se ovako nešto desiti.
|
|||
|
|||
![]()
Bio sam izvučen! Bar sam tako mislio ;-) Ko zna zašto je sve ovo dobro!?!?!
Sad sam bar rešio moju dilemu, obzirom da sam u međuvremenu dobio poslovnu ponudu koju sam čekao dve godine. Iskreno, voleo bih da me ne izvuku u drugom kolu, da jednostavno kažem nisu me izvukli i to je to!!! Isto tako ŽeljkoUSA, svim srcem navijem da te izvuku, tebe i još nekoliko likova koju tako jako želite da vam se to desi. Za mene, ova priča je završena! Malo smo sanjali, malo se radovali, a sad na posao ;-))))))) |
|
|||
|
|||
![]()
Wooohoo sta se desi
![]() ![]() ![]() Nista ljudi, cekajmo jos dva mjeseca pa da vidimo...Kome je sudjeno biti ce izvucen jos 5x ako treba...Barem se rijesila neizvjesnost..Pocelo je malo ici na zivce...Ali tako je to u zivotu, nekad radost nekad razocarenje..ni prvo ni zadnje.. Nadam se opet lijepim vijestima za dva mjeseca, pa vidjecemo..Moji formulari su kod njih.....Nadamo se kao i svi... ![]()
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ma naravno da ne, sve ostaje isto..vjencanje je iz ljubavi, planirali smo i bez lutrije, samo smo sad malo ubrzali nista vise..
![]() Ma ja nekako vjerujem da ce se na kraju sve dobro zavrsiti za obadvije strane..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |