![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
evo i ja se prijavio, prvi put, supruga i dva klinca, samo sam u dilemi posto sam se prijavio ovde a ne na zvanicnom sajtu, ne znam da li moja prijava biti prosledjena na zvanicni sajt, suprugu cu preko zvanicnog sajta, e sad da li i sebe da prijavim na zvanicni obzirom da sam se vec ovde prijavio pa da ne dodje do diskvalifikacije, e sad i slike koje sam poslao, sliako sam sve nas uvece u dnevnoj sobi sa svetlo zelenom pozadinom i na desnoj strani slike vidi se mozda cm senke dok su lica u redu ! pozdrav za sve i vidimo se tamo preko
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Preko foruma je samo provjera da li je prijava u redu/validna, da li su svi podaci u redu (to bi inače provjerio moderator), no kolko vidim to već dugo vremena nije u funkciji tako da šibaj na službenu stranicu. Što se tiče pozadine, pozadina kako piše u uputama mora biti jednobojna svjetla pozadina, bijela ili nešto na foru toga (off-white), dakle da sadrži u sebi bijelu boju. Što se tiče lica, mislim da cm sjenke nije problem, ali što se tiče pozadine svakako tu ja ne bi rizikovao već bi postupio kako sam i napisao: ili bijela ili off-white pozadina, dakle bijeli kućni zid ili od fotografa kako ima bijelu pozadinu u photo studiju. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ja se nikad ne bih kockala na način da se sama slikam, previše "sitnica" bi moglo ispasti pogrešno, mislim da je to ipak posao za profesionalca.
|
|||
|
|||
![]()
Pogledajte kakve nebuloze pišu neinformisani novinari a još gore pričaju ih zvaničnici!!! Zamislite samo 30 ljudi se iz BiH prijavi?!
Toliko o zvaničnim statistikama u koje nikad i nisam vjerovao. Bitno je da svaki dan lupe neki tekst vezan za lutriju. http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute...-zelenu-kartu1 Pepin Helgers, vicekonzul SAD-a u BiH Opada interesiranje za zelenu kartu Želja za napuštanjem Bosne i Hercegovine prisutna je skoro kod svakog petog građanina, a na top-listi najpoželjnijih zemalja svijeta svakako se nalazi Amerika. No, broj aplikanata iz BiH za lutriju za zelenu kartu, koju svake godine besplatno organizira vlada SAD-a, počeo je polako opadati, kazao je za "Dnevni avaz" vicekonzul SAD-a u BiH Pepin Helgers (Pepijn). Sjedinjene Američke Države svake godine dodijele 55.000 useljeničkih viza. U 1995. više od 100 Bosanaca i Hercegovaca učestvovalo je u ovoj lutriji i te godine su naši građani bili najzainteresiraniji za život u Americi. - U posljednje četiri godine primljeno je između 30 i 40 aplikacija iz BiH, dok se ranijih godina ovaj broj kretao od 30 do 100. Prošle godine od ukupno 6.000 osoba iz cijelog svijeta koje su učestvovale u lutriji, izvučena su 34 bh. građanina. Od 1995., od kada postoji ova lutrija, pa sve do danas, na ovaj način je 781 osoba iz BiH otišla u Ameriku. No, koliko ih je zaista ostalo da živi tamo, nije nam poznato - govori Helgers. |
|
|||
|
|||
![]()
NKakvo odbijanje, čovjek jednostavno nije bio izvučen. Uopće ne pregledavaju sve aplikacije detaljno, već smao one koje izvuku.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pre 7 godina iz BiH je bilo preko 150 dobitnika a sada oko 50. Njihovom logikom iz ovog teksta, sve manji broj dobitnika sa Balkana je zato sto nas se sve manje prijavljuje iz godine u godinu iz svih ex yu drzava pa nas sistem sve manje pronalazi u bubnju. Da da kako da ne! Prestacu sve da pratim vezano za lutriju. Sve je bre ovo farsa!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
postoji li mogucnost da onda ukinu Bosnu kao zemlju koja moze ucestvovati na Lutriji? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
To nema veze sa zainteresiranošću građana neke zemlje. Dapače, što se manje ljude izvuče iz neke zemlje, to će ona i dalje biti podobna za taj program. Samo one zemlje koje pošalju više od 50 tisuća ljudi u SAD u 5 godina budu izbačene iz DV lutrije.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |