ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 19.10.2015, 09:02
colorado springs's Avatar
colorado springs colorado springs je offline
Član

Datum prijave: 25.12.2014
US lokacija: colorado springs / denver
YU lokacija: beograd
Smile

DV 2016 - mućak
DV 2017 - 2 prijave supruga + ja i dvoje dece
odoše sinoć ---- pa nek je sa srećom
Reply With Quote
Staro 19.10.2015, 12:39
mandala mandala je offline
Član

Datum prijave: 02.01.2015
US lokacija: Florida
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Ja se prijavljujem prvi put, iako od 2001. zivim u Indoneziji...vreme je za promenu.
Pozdrav svima, i naravno puno srece i vama i meni.
Reply With Quote
Staro 19.10.2015, 13:33
bojana bojana je offline
Član

Datum prijave: 10.06.2010
US lokacija: north virginia
YU lokacija: srbija
Nepromenjeno

Prijavljen za dv 2017,supruga i klinja, ni sam ne znam koja je prijava, nemam snage da brojim, ali ipak nada umire poslednja,uvek se nadamo odlasku...
Reply With Quote
Staro 19.10.2015, 13:38
bojana bojana je offline
Član

Datum prijave: 10.06.2010
US lokacija: north virginia
YU lokacija: srbija
Nepromenjeno

Prijavljeni, za dv 2017, supruga i klinac, ni sam ne znam koja je prijava po redu, nemam snage vise da brojim, ali nada o odlasku i san nikad ne umire, tako da ... drzite i nam palceve pa da zajedno svi odemo....
Reply With Quote
Staro 19.10.2015, 15:18
colorado springs's Avatar
colorado springs colorado springs je offline
Član

Datum prijave: 25.12.2014
US lokacija: colorado springs / denver
YU lokacija: beograd
Wink

DV 2016 - mućak
DV 2017 - 2 prijave supruga + ja i dvoje dece
odoše sinoć ---- pa nek je sa srećom
Reply With Quote
Staro 21.10.2015, 22:08
jasmin_nikol jasmin_nikol je offline
Drug član

Datum prijave: 23.09.2011
US lokacija: Čikago... Minesota....gde god nadjemo posao
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Pozdrav svim forunasima! I mi smo aplicirali, ja treci put, suprug prvi....pa videcemo! Citam vase komentare i pitanja... moj savet svima vama je da dobro prelistate forum. Ima jako dobrih saveta, odgovora na mnoga pitanja, ima mnogo dobrih, studioznih forunasa sa jaaakoo dobrim licnim iskustvima. ovom prilikom bih se i zahvalila svima njima, posebno: Zani, Zvercici, Magelanu, Dreadnot i ....drugima, neka ne zamere. Ko je nov na ovom forumi moze otici na njihove postove, a ima i mnogo dobrih saveta u "Stare teme" ( mislim da se tako zove, kopajte malo).
Posla ima, ruze ne cvetaju tamo, ali se zivi mnogo bolje, tako kazu svi moji prijatelji koji su otisli tamo, a imam ih dosta. Doduse svi su Phd i svu su se lepo snasli.... Ali, posla ima i za sve zanate, mozda i bolje prolaze od fakultetlija.....nostrifikacija, postdiplomske....
Zato: srecno svima nama! Pozdrav!
Reply With Quote
Staro 22.10.2015, 18:27
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Evo i supruga i ja se prijavili po 12-ti put. Kad smo se prvi put prijavili 2004. godine bili smo na početku naše emotivne veze, a sada nam starija kćerka već ide u 3. razred. Godine brzo lete. Nema se ništa novo reći, ne odustajemo od promjene Balkanske sredine zbog nas i naše djece, ali sada više ne trošimo ni vrijeme ni energiju razmišljajući o USA i tome šta ako nas izvuku, gdje ići, šta ćemo raditi, kako ćemo za djecu itd itd. Odlučili smo da više ne istražujemo niti prikupljamo informacije o USA dok ne vidimo konkretno dobitak na lutriji. Sada smo fokusirani i radimo na odlasku u jednu EU državu. Nadamo se da je 2016. godina našeg odlaska u EU, a lutriju doživljavamo kao maštanje sa strane, pa ako nas izvuku biće sasvim dovoljno vremena da spremimo odlazak u Ameriku.
Svima puno sreće, vidimo se u Maju.
Reply With Quote
Staro 23.10.2015, 10:37
tripko tripko je offline
Drug član

Datum prijave: 01.05.2014
US lokacija: Waterloo, Ontario
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Evo prijavio se cetvrti ili peti put, a prijavio se i moj burazer treci put mislim.

Pozz
Reply With Quote
Staro 24.10.2015, 00:05
mervan10 mervan10 je offline
Član

Datum prijave: 18.10.2015
Exclamation DV-2017 Cela porodica

Zdravo,imam pitanje.Prijavili smo se svi,otac,majka,sestra i ja...Otac i majka nemaju diplomu za srednju skolu,a sestra ima.Ja nisam punoletan,i zanima me kako ce to biti ako iko od nas bude izvucen?? Hvala unapred
Reply With Quote
Staro 24.10.2015, 01:54
IgorMAD's Avatar
IgorMAD IgorMAD je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.01.2013
US lokacija: ?
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Ukoliko otac ili majka budu izvuceni niko od vas nece dobiti vizu.
Ako ti budes izvucen, niko nece dobiti vizu.
Ako sestra bude izvucena dobice vizu ako ima cetvorogodisnju sredju skolu, ali samo ona, niko od vas ne moze da joj se pridruzi.

01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx
21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky
28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky
13.09.2013. Zakazan intervju
13.11.2013. Obavljen lekarski pregled
21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen
Od 12/13/2013 u USA
Reply With Quote
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015

Pravila pisanja