![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
DV 2016 - mućak
![]() DV 2017 - 2 prijave supruga + ja i dvoje dece odoše sinoć ---- pa nek je sa srećom |
|
|||
|
|||
![]()
Ja se prijavljujem prvi put, iako od 2001. zivim u Indoneziji...vreme je za promenu.
Pozdrav svima, i naravno puno srece i vama i meni. |
|
|||
|
|||
![]()
Prijavljen za dv 2017,supruga i klinja, ni sam ne znam koja je prijava, nemam snage da brojim, ali ipak nada umire poslednja,uvek se nadamo odlasku...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Prijavljeni, za dv 2017, supruga i klinac, ni sam ne znam koja je prijava po redu, nemam snage vise da brojim, ali nada o odlasku i san nikad ne umire, tako da ... drzite i nam palceve pa da zajedno svi odemo....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
DV 2016 - mućak
DV 2017 - 2 prijave supruga + ja i dvoje dece odoše sinoć ---- pa nek je sa srećom |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svim forunasima! I mi smo aplicirali, ja treci put, suprug prvi....pa videcemo! Citam vase komentare i pitanja... moj savet svima vama je da dobro prelistate forum. Ima jako dobrih saveta, odgovora na mnoga pitanja, ima mnogo dobrih, studioznih forunasa sa jaaakoo dobrim licnim iskustvima. ovom prilikom bih se i zahvalila svima njima, posebno: Zani, Zvercici, Magelanu, Dreadnot i ....drugima, neka ne zamere. Ko je nov na ovom forumi moze otici na njihove postove, a ima i mnogo dobrih saveta u "Stare teme" ( mislim da se tako zove, kopajte malo).
Posla ima, ruze ne cvetaju tamo, ali se zivi mnogo bolje, tako kazu svi moji prijatelji koji su otisli tamo, a imam ih dosta. Doduse svi su Phd i svu su se lepo snasli.... Ali, posla ima i za sve zanate, mozda i bolje prolaze od fakultetlija.....nostrifikacija, postdiplomske.... Zato: srecno svima nama! Pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i supruga i ja se prijavili po 12-ti put. Kad smo se prvi put prijavili 2004. godine bili smo na početku naše emotivne veze, a sada nam starija kćerka već ide u 3. razred. Godine brzo lete. Nema se ništa novo reći, ne odustajemo od promjene Balkanske sredine zbog nas i naše djece, ali sada više ne trošimo ni vrijeme ni energiju razmišljajući o USA i tome šta ako nas izvuku, gdje ići, šta ćemo raditi, kako ćemo za djecu itd itd. Odlučili smo da više ne istražujemo niti prikupljamo informacije o USA dok ne vidimo konkretno dobitak na lutriji. Sada smo fokusirani i radimo na odlasku u jednu EU državu. Nadamo se da je 2016. godina našeg odlaska u EU, a lutriju doživljavamo kao maštanje sa strane, pa ako nas izvuku biće sasvim dovoljno vremena da spremimo odlazak u Ameriku.
Svima puno sreće, vidimo se u Maju. |
|
|||
|
|||
![]()
Evo prijavio se cetvrti ili peti put, a prijavio se i moj burazer treci put mislim.
Pozz |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo,imam pitanje.Prijavili smo se svi,otac,majka,sestra i ja...Otac i majka nemaju diplomu za srednju skolu,a sestra ima.Ja nisam punoletan,i zanima me kako ce to biti ako iko od nas bude izvucen?? Hvala unapred
|
|
||||
|
||||
![]()
Ukoliko otac ili majka budu izvuceni niko od vas nece dobiti vizu.
Ako ti budes izvucen, niko nece dobiti vizu. Ako sestra bude izvucena dobice vizu ako ima cetvorogodisnju sredju skolu, ali samo ona, niko od vas ne moze da joj se pridruzi.
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |