ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 09.11.2018, 22:45
mveruovic mveruovic je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 17.09.2012
Nepromenjeno

Srecno sa tim, bas da vidim kako ces da dokazes svoju vezu da je "bona fide". Ili za par godina kada iskopaju da si lagao i ode zelena karta a ti u zatvor.
Reply With Quote
Staro 10.11.2018, 07:48
pelcer224 pelcer224 je offline
Drug član

Datum prijave: 12.10.2013
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik uran Prikaz poruke
ovo je drugo. Doduse zakon je jos u postupku, ali proci ce. Bez ogranicenja dakle kao da su clanovi EU.

U svakom slucaju Nemacka je puno laksa za imigraciju od Amerike cak i sa osvojenom DV. Narocito ko planira da ide sa malom decom. Po meni to je prosto nemerljivo, narocito a one koji se nisu snasli u Srbiji ili imaju neke nevazece ili nenaplative diplome pa sad kao u Americi ce im biti super.

those days are long gone...
Svakog 1.1. ista prica evo vec tri cetiri godine. Ljudi samo vas lazu razni portali zeljni klikanja i senzacije. Nista se ne ukida i zakon nije usvojen niti u proceduri. Sta god da olaksaju bez ulazne vize u BG Sarajevu nema nista a tu su cekanja ogromna. Sve drugo je suplja prica ja cuo ja procitao itd... Nemojte padati na to svakog 1.1.

Lutrija je jos veca glupost par godina prodje kao tren a sve manje dobitnika sa foruma. Novih igraca je sve vise. Jos je pogubnije sve istrazovati gledati a dobitka nema.

Gledajte neke realne opcije da odete ne birajte, neke zemlje koje nude nesto u realnom vremenu.
Reply With Quote
Staro 10.11.2018, 18:07
Mikac7 Mikac7 je offline
Proteran

Datum prijave: 17.10.2017
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic Prikaz poruke
Srecno sa tim, bas da vidim kako ces da dokazes svoju vezu da je "bona fide". Ili za par godina kada iskopaju da si lagao i ode zelena karta a ti u zatvor.
Ta "veza" se lako dokazuje, prvenstveno samo da postoji bar neka prethodna istorija u vidu bar slika i nekih dopiski. I kako misliš pa da to oni "iskopaju", ja nisam uopšte pominjao da bi taj formalni "razvod" pao odmah nakon dobijanja karte, što se mene tiče u toj bračnoj vezi bi mogli ostati sve dok jedno zaista ne odluči da se venča, što može da bude i 5-6 godina nakon tog mog dolaska u USA, što je sasvim pristojan period, a ako nisi znao, ljudi se zaista razvode.

Ne bih bio prvi, a ni poslednji koji je tako otišao. Mnogi pre mene i mnogi će u budućnosti tako isto raditi. Pa šta misliš, ovi koji si npr. otišli preko W&T programa u USA i ostali ilegalno, što se udavaju? Čak štaviše, koliko znam tamo postoje i specijalizovane agencije koje se odnose baš na te brakove, uz naravno pozamašnu sumu novca.

U svakom slučaju, ja sam samo pitao i ne, kao što sam rekao, nisam se šalio. Svejedno sam se prijavio, pa ćemo videti šta će biti, samo mislim da bi tako šanse bile iole veće.
Reply With Quote
Staro 10.11.2018, 18:29
SEEUSAIC SEEUSAIC je offline
Super Moderator

Datum prijave: 22.04.2010
Nepromenjeno

Promovisanje ilegalne imigracije i imigracionih prevara nije dozvoljeno na Forumu Zelena Lutrija - clan Mikac7 je trajno udaljen sa Foruma.

Sup.Mod.
Reply With Quote
Staro 10.11.2018, 23:01
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 21.04.2018
US lokacija: Northwest Pacific
YU lokacija: Tel Aviv, Israel
Nepromenjeno

za entuzijaste:

ovo je forum o GC i DV. Normalno ovde se okupljaju ljudi koji su dobili GC, intenzivno se raspituju sta ako i dosta ljudi koji su otisli u USA na neki drugi nacin preko gomile drugih viza.

Zato nemojte da vas zavara jer kad citas forum mozes pomisliti WOW pa ovo je lako svaki drugi dobija. Ne, daleko od toga. Evo nadjite statistiko koliko je aktivnih clanova forumu bas bilo i izvuceno, a ne onih koji posle pogotka dodju da se raspituju. Mozda 2 od 100 ako i toliko.

drugo, mozda sam vec dosadan, ali ne mogu da ne kazem sledece:

cekati DV 6,7 puta je stvarno losa strategija. Recimo imate SSS a hocete u Norvesku, a Norveska trazi minimum bachelor da ga uvezete za vizu. Sta je problem danas zavrsiti neki privatni fax za 3 godine i usput jos nesto nauciti ?

Mislite da cete u USA daleko dogurati sa srpskom SSS kad cak ni nase faxove ne priznaju. Pa i ovde u USA ako zelite da se odmaknete od McDonaldsa i Walmarta moracete na neki fax ili bilo kakvo drugo strucno usavesavanje: za sofera, varioca, elektricara....

Radite na sebi i tako povecate sanse da odete bilo gde pa i u Ameriku, a ako sedite skrstenih ruku i cekate da vas ubode DV, bojim se da cete biti u problemu kad dodjete u Ameriku...
Staro 11.11.2018, 09:03
Pravi "Amer"

Nepromenjeno

Citat:
Mislite da cete u USA daleko dogurati sa srpskom SSS kad cak ni nase faxove ne priznaju. Pa i ovde u USA ako zelite da se odmaknete od McDonaldsa i Walmarta moracete na neki fax ili bilo kakvo drugo strucno usavesavanje: za sofera, varioca, elektricara....

Radite na sebi i tako povecate sanse da odete bilo gde pa i u Ameriku, a ako sedite skrstenih ruku i cekate da vas ubode DV, bojim se da cete biti u problemu kad dodjete u Ameriku...
Prestani da lazes i iznosis dezinformacije. Nisi najpametniji niti jedini koji je u US pa da ti veruju ljudi.
Reply With Quote
Staro 11.11.2018, 12:35
djpgiovany djpgiovany je offline
Drug član

Datum prijave: 27.03.2018
US lokacija: California (nadam se)
YU lokacija: Banatski Karlovac
Nepromenjeno

Citat:
Prestani da lazes i iznosis dezinformacije. Nisi najpametniji niti jedini koji je u US pa da ti veruju ljudi.
Totalno se slazem...u svakom slucaju mozemo da doguramo dalje sa srpskom SSS u USA,nego ovde... U USA sa dva minimalca moze da se zivi (u iznajmljenoj kuci,stanu),dok se ovde jedva prezivljava (u sopstvenoj kuci)...
Reply With Quote
Staro 11.11.2018, 19:59
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Nepromenjeno

Citat:
a ti prestani da se ponasas kao neki sudija ovde i inkvizitor. Mnogo si mi nesto pozivcanio, ajde videcemo tebe kad stignes ovde kako ce da ti ide.

Niko ne mora da poslusa moj savet ako mu se ne svidja.
Staro 11.11.2018, 20:03
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik djpgiovany Prikaz poruke
Totalno se slazem...u svakom slucaju mozemo da doguramo dalje sa srpskom SSS u USA,nego ovde... U USA sa dva minimalca moze da se zivi (u iznajmljenoj kuci,stanu),dok se ovde jedva prezivljava (u sopstvenoj kuci)...
pa ako ti je cilj da zivis sa minimalcem i u USA onda samo napred. Ja sam govorio o sansama za napredovanje.
Staro 11.11.2018, 20:20
Pravi "Amer"

Nepromenjeno

Citat:
a ti prestani da se ponasas kao neki sudija ovde i inkvizitor. Mnogo si mi nesto pozivcanio, ajde videcemo tebe kad stignes ovde kako ce da ti ide.

Niko ne mora da poslusa moj savet ako mu se ne svidja.

Hocu, kada prestanes da iznosis lazi. I dalje nisi naveo gde se to ceka maksimum 10 godina za brata sestru za zelenu kartu kao i da je zabranjeno da apliciras za DV ako si u drugom imigracionom postupku.
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja