![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Srecno sa tim, bas da vidim kako ces da dokazes svoju vezu da je "bona fide". Ili za par godina kada iskopaju da si lagao i ode zelena karta a ti u zatvor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lutrija je jos veca glupost par godina prodje kao tren a sve manje dobitnika sa foruma. Novih igraca je sve vise. Jos je pogubnije sve istrazovati gledati a dobitka nema. Gledajte neke realne opcije da odete ne birajte, neke zemlje koje nude nesto u realnom vremenu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ne bih bio prvi, a ni poslednji koji je tako otišao. Mnogi pre mene i mnogi će u budućnosti tako isto raditi. Pa šta misliš, ovi koji si npr. otišli preko W&T programa u USA i ostali ilegalno, što se udavaju? Čak štaviše, koliko znam tamo postoje i specijalizovane agencije koje se odnose baš na te brakove, uz naravno pozamašnu sumu novca. U svakom slučaju, ja sam samo pitao i ne, kao što sam rekao, nisam se šalio. Svejedno sam se prijavio, pa ćemo videti šta će biti, samo mislim da bi tako šanse bile iole veće. |
|
|||
|
|||
![]()
Promovisanje ilegalne imigracije i imigracionih prevara nije dozvoljeno na Forumu Zelena Lutrija - clan Mikac7 je trajno udaljen sa Foruma.
Sup.Mod.
|
||||
|
||||
![]()
za entuzijaste:
ovo je forum o GC i DV. Normalno ovde se okupljaju ljudi koji su dobili GC, intenzivno se raspituju sta ako i dosta ljudi koji su otisli u USA na neki drugi nacin preko gomile drugih viza. Zato nemojte da vas zavara jer kad citas forum mozes pomisliti WOW pa ovo je lako svaki drugi dobija. Ne, daleko od toga. Evo nadjite statistiko koliko je aktivnih clanova forumu bas bilo i izvuceno, a ne onih koji posle pogotka dodju da se raspituju. Mozda 2 od 100 ako i toliko. drugo, mozda sam vec dosadan, ali ne mogu da ne kazem sledece: cekati DV 6,7 puta je stvarno losa strategija. Recimo imate SSS a hocete u Norvesku, a Norveska trazi minimum bachelor da ga uvezete za vizu. Sta je problem danas zavrsiti neki privatni fax za 3 godine i usput jos nesto nauciti ? Mislite da cete u USA daleko dogurati sa srpskom SSS kad cak ni nase faxove ne priznaju. Pa i ovde u USA ako zelite da se odmaknete od McDonaldsa i Walmarta moracete na neki fax ili bilo kakvo drugo strucno usavesavanje: za sofera, varioca, elektricara.... Radite na sebi i tako povecate sanse da odete bilo gde pa i u Ameriku, a ako sedite skrstenih ruku i cekate da vas ubode DV, bojim se da cete biti u problemu kad dodjete u Ameriku...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Totalno se slazem...u svakom slucaju mozemo da doguramo dalje sa srpskom SSS u USA,nego ovde... U USA sa dva minimalca moze da se zivi (u iznajmljenoj kuci,stanu),dok se ovde jedva prezivljava (u sopstvenoj kuci)...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Niko ne mora da poslusa moj savet ako mu se ne svidja.
|
||||
|
||||
![]()
pa ako ti je cilj da zivis sa minimalcem i u USA onda samo napred. Ja sam govorio o sansama za napredovanje.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hocu, kada prestanes da iznosis lazi. I dalje nisi naveo gde se to ceka maksimum 10 godina za brata sestru za zelenu kartu kao i da je zabranjeno da apliciras za DV ako si u drugom imigracionom postupku. |
![]() |
|
|
![]() |