![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
ahahahahahahahah da te nema trebalo bi te izmislit! Svaka na mjestu!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Koji je to forum?
Ostaje pitanje šta je sa ljudima koji su poslali prvu kovertu sa sve podacima i slikama u Kentucky? To će nam vratiti ili staviti u arhivu CIA-e? ![]() Još mi nije jasno za šta će im 2 meseca do sledećeg izvlačenja? Ako to radi kompjuterski program kao što kažu, za to je potreban delić sekunde. I onako već imaju podatke aplikanata, pa ne vidim šta ljudski faktor tu ima da obrađuje i ne obrađuje izvučene dok im se ne pošalje prvi koverat nazad. Ovo je definitivno bacilo senku na ceo program i za sebe sam siguran da je ovo bio treći ali i poslednji put mog učestvovanja u ovom cirkusu. Ipak ću se ja držati prvobitnog plana, tj Australije. Ovakvo šta je tamo nezamislivo. Ovo je skandal planetarne razmere jer se tiče gotovo ljudi iz svake zemlje ili teritorije na kugli zemaljskoj i najviše me je uvredila njihova izjava da niko neće odgovarati zbog ovog propusta pa čak ni otkazom zbog ovakve bruke. U svakom slučaju, srećno svima u drugom izvlačenju. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pitanje za koje sumnjam da cemo ikad dobit odgovor, mada svi mozemo da pretpostavimo sta ce se desit sa hiljadama prispjelih koverti u proteklih sedmicu i po.
Fer nefer, skandal ili ne, to je Amerika, mogu kako hoce. Zbog ovakve ili slicne situacije u bilo kojoj drugoj zemlji nastao bi kolaps po svakom pitanju, a sto je najgore ista Amerika bi se umjesala da bistri tudje vode. Ali dobro to je vise politicka kategorija tako da necemo to potezat, jer ce nastat totalni haos. ![]() Ovo definitivno treba da zavrsi kod Opre!!! (ona voli ovakve slucajeve, da prcka) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nije random. To je kao da se igra lotto 7/39 gdje ljudi ispunjavaju kombinacije od 7 brojeva u rasponu od 1-39, a priređivači lutrije u bubanj ubace samo brojeve od 1 do 10.
|
|
|||
|
|||
![]()
Kazem u neku ruku.Tvoj primer nije bas najbolji, ja bi pre rekao kada bi priredjivaci lutrije ubacili sve brojeve, a bubanj se zaglupeo i po nekom patternu brojeve izbacivao.Random elemenat je taj sto ni jedan broj nije namerno necijom krivicom izvucen, nego je slucajnom greskom krenuo od prvog i drugog dana.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja sam potpisao. Nemojte zaboraviti da pitate rodbinu da i oni potpisu i nemojte da zaboravite da potvrdite potpis nakon sto dobijete link u e-mailu koji ce vam sajt poslati. Pozdrav svima, moramo pokusati da prosirimo ovogodisnju lutriju i da nas koji smo vec poslali koverte za USA uvaze. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jooj opet smo u igri!! Ne mogu da verujem....sad mi je još gore, taman sam se pomirila sa činjenicom da ponovo nisam izvučena....Mada, ne mogu da ne pomislim da ni ovo nije potpuno fer zbog ljudi koji su vec poslali koverte u USA.
Ko zna šta će sve biti do kraja....(ali nadam se da cu biti jedan od dobitnika) ![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |