![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Prijava uspesna, prvi put, cela porodica nas cetvoro. Citao sam forum danima i mnogo mi je pomoglo i iskreno prijava je toliko prosta. Slike su kostale 400 din po osobi i najbitnije da odgovaraju. Pozdrav i srecno ostalima
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Prijavio sam se i prosle godine ali ne mogu da se setim kako je resen problem sa 0 (nulom ili slovom O). Imam dosta O ili 0 u confirmation number-u, kako ih kucam kad budem gledao rezultate u maju, kao O ili kao nulu?
edit: Ahaa, vidim crticu na nuli i to tek posle pola sata, definitivno sam umoran... |
|
||||
|
||||
![]()
Država u kojoj trenutno živite: Ova adresa određuje ambasadu koja će upravljati Vašim slučajem.
Trenutno sam na F1 studentskoj vizi, tj. vec godinu dana se skolujem u Americi. Viza mi istice tek nakon rezultata lutrije. Mislim da sam negde procitao da ukoliko je kandidat izvucen dok je u legalnom statusu u Americi, slucajem onda ne mora da upravlja ambasada, vec imigraciono. Da li je to tacno? Samo da dodam da sam u zemlju usao preko J1 vize, a potom uradio transfer vize u F1. Koliko bi to bio problem? |
|
||||
|
||||
![]()
Prijavio se i ja upravo po prvi put
![]() Srecno svima! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja bi stavila kucnu adresu (u Srbiji, Bosni, gdje si vec) za svaki slucaj jer kazes da ti viza istice nakon rezultata :to je maj dogodine. Ako imas visok broj moguce je da ces biti van statusa kad bude intervju u US i onda te odbiju. Stavi kucnu adresu.
|
|||
|
|||
![]()
Prijavili bi meni najdrazu osobu koja je trenutno u USA na radnoj vizi.Ovako razmišljam, ako bude izvucena a stavili smo adresu u Srbiji, vratice se na interjvju odnosno malo ranije pre isteka vize koja ističe u oktobru.Deluje mi sigurnije i zbog broja koji bi mogao da bude visok a i zbog dokumenata koji ne moraju da se prevode,Da li sam u pravu?Molila bih još neko mišljenje.
I još jedno pitanje,viza koja god vazeča je do roka isteka dobitak na lutriji je poništava tog trenutka ili prilikom intervjua?.Jasno mi je da se ne moze imati i viza i g.c. samo ne znam koji je to momenat?Hvala. Last edited by Magelan; 27.10.2015 at 15:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
F1 radi se o ESL kursu (skola engleskog) Vec su mi agenti u ustanovi objasnili da iako jesam uspeo da zadrzim legalni status, prvi povratak kuci i apliciranje u ambasadi za bilo koji tip vize ce verovatno rezultirati odbijanjem, jer je status promenjen u Americi. Koliko to uopste moze da utice na odobravanje GC? |
|
|||
|
|||
![]()
Treca godina prijavljivanja. Srecno mi bilo
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imali smo ovde par situacija gde su izvuceni bili u F1 statusu.
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |