![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ma ova lutrija je stvarno smašnih razmera za jednu USA, prosto rečeno "sića", i sumnjam da će je ukinuti. Primera radi - svake godine se u Beograd iz Srbije doseli oko 50.000 ljudi (od toga bar pola permanentno, a ostali privremeno s' izraženom tendencijom da ostanu).
|
|
|||
|
|||
![]()
Iskreno mi je zao ljudi koji su selektovani ali sam ujedno i sretan sto je i za nas NE selektovane pravda donekle zadovoljena.
Mozda u drugi krug izvlacenja ubace samo nas nekoliko koji imamo preko 10 pokusaja! ![]() Jos jedno moje razmisljanje: Ako je ponisteno izvlacenje zbog toga sto je 90% izvucenih prijavljeno u 5. i 6. , zasto onih 10% koji nisu tada prijavljeni (vec nekog drugog dana) ne ostanu kao izvuceni? Oni su izvuceni u skladu sa USA zakonima? |
|
|||
|
|||
![]()
Uopće ne znam šta reći... Taman sam se poveselila i donijela neke odluke i onda ova vijest...
![]() Mislim, drago mi je zvog svih koji će sad dobiti drugu šansu da budu izvučeni, ali stvarno je grozno to što su napravili ovih 22.000 ljudi... Ja znam da nema šanse da me ponovo izvuku. Nikad nisam ništa u životu dobila - i kad sam saznala 1.5. da sam izvučena, to je bilo pre dobro da bi bilo stvarno - očito i je... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
.....Što bi naš narod rekao "dok jednom ne smrkne drugom ne može da svane"....Sretno svima u drugom krugu!
27.11.2009-Prijava za DV2011 24.05.2010-Stigla prva koverta 05.06.2010-Formulari poslati u Kentaki 10.06.2010-Formulari stigli u Kentaki 05.10.2010-Stigla druga koverta 02.11.2010-Zakazan interviju ( odložen za februar pa šta bude)....23.02.2011 dan "D" 23.02.2011-Bogatiji za 4 Vize ![]() 23.05.2011-Vežite se polećemo |
|
|||
|
|||
![]()
Ovo je sigurno bio veliki sok za sve izvucene, ali je jos sigurnije da je odlicna vest za one koji nisu izvuceni. Ne razbijajte glavu previse, sta bude, bice!
|
||||
|
||||
![]()
Evo i ja da se javim... Naravno da sam ispratio sva desavanja, ali na telefonu sa koga me mrzi da pisem.
Bio sam sa porodicom u restoranu i po zavrsenom rucku uz kafu i cigaretu rekoh da vidim sta se desava na forumu. Neposredno pre toga (petak popodne) je neko kopirao obavestenje sa zvanicnog sajta gde se objavljuje - svi znamo sta. U prvom trenutku nisam mogao da verujem, mislio sam da je informacija tipa nekog drugog sajta, foruma,... Moje ocekivanje je bilo da posle vec sazvakane teme (dobitnici 5. i 6.10.), dodaju odredjeni broj preostalih dobitnika, iako su neki i na ovom forumu pricali da bezveze gubimo vreme pricajuci o tome. Vec sam odtugovao ovu lutriju... ![]() Prva pomisao i pitanje po shvatanju sta se zapravo dogadja je bila: Sta da smo mi bili izvuceni ![]() U glavi mi je DV 2013 i 01.05. sledece godine, a ovo u julu mi je gratis uzbudjenje ![]() Sve u svemu, svim forumasima zelim puno srece u ponovnom izvlacenju ![]() ![]() ![]() P.S. @Spectra i @jedan.od.nas, puno hvala na podrsci i lepim zeljama ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ne brini Zeljko, saljemo Pekija da izvidi situaciju pa kad nas izvuku u julu palimo i mi
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ako nas izvuku palimo bez izvidnice ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ljudi, nemogu da verujem da se i Amerima tako nesto desi... Hvala kompjuteru sto je kiksnuo, ima jos nade za nas koji nismo bili selected... ![]() zamislite da su poslali koverte, kakav bi tek onda kiks bio, ovako samo "puj pike ne vaz" i izvlacimo ponovo... oni koji su dobili duple potvrde ( muz i zena-neka se smiluju pa poklone nama koji visimo)... pozdrav svima
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |