![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
hvala svima na pomoci :grin:
sto se tice slike, skontala sam da cu odnijeti sliku s indexa pa neka je prilagode ovim pravilima i prebace mi na USB. ima joj par godina ali nisam se bitno promijenila :==D: za usi nisam nigdje vidjela da zahtjevaju da se vide, tako da mislim da nije neophodno |
|
||||
|
||||
![]()
Aman ljudi, jel citate vi ovaj sajt koji zapitkujete oko prijave? Srdjevic je jos daaaavno lepo objasnio, juce sam pratio uputstva i sve mi je bilo jasno. Molim lepo, procitajte [url]http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=9[/url]
|
|
||||
|
||||
![]()
Zelimo da se prijavimo za DV-2014 -Ja,moj nevencani suprug i nas trogodisnji sin.Oboje smo sa SSS IV stepen.Od ponudjenih opcija bracnog stanja ne nalazim sebe,nisam samac,ali ni vencana...sta treba da unesem?Rodjena sam u Bosni,ali imam i drzavljanstvo R.Srbije,a suprug i sin samo R.Srbije...gde da apliciramo? I,suprug je u procesu razvoda,ne mislimo da ce biti toliko brzo okoncan prethodni brak da bi cekali sa prijavom za lutriju ovih dana...kakva je prolaznost ovakve porodice tj.sanse? Na dokumentima imamo razlicite adrese i jedini dokaz da jesmo porodica je nase dete.
Last edited by dekintirani; 06.10.2012 at 21:46. Razlog: nekompletiran tekst |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dekintirani;32236]Zelimo da se prijavimo za DV-2014 -Ja,moj nevencani suprug i nas trogodisnji sin.Oboje smo sa SSS IV stepen.Od ponudjenih opcija bracnog stanja ne nalazim sebe,nisam samac,ali ni vencana...sta treba da unesem?Rodjena sam u Bosni,ali imam i drzavljanstvo R.Srbije,a suprug i sin samo R.Srbije...gde da apliciramo? I,suprug je u procesu razvoda,ne mislimo da ce biti toliko brzo okoncan prethodni brak da bi cekali sa prijavom za lutriju ovih dana...kakva je prolaznost ovakve porodice tj.sanse? Na dokumentima imamo razlicite adrese i jedini dokaz da jesmo porodica je nase dete.[/QUOTE]
Gleda se zemlja rodjenja, nije vazno cije drzavljastvo imas. Sto se statusa tice, vazan je status u momentu apliciranja. Znaci, otac tvog deteta oznaci [I]married[/I], ti oznacis [I]unmarried[/I] jer papiroloski nisi u braku. Zajednicko dete navodite svako u svojoj prijavi + svako svoju decu koja nisu starija od 21 godine i nisu u braku (bez obzira da li ta deca planiraju emigraciju ili ne). A dok se ceka na momenat dobijanja na lutriji, sredite svoje statuse kroz papire. Mislim da je ovo jedini nacin da aplicirate, neka me neko iskusniji ispravi ako gresim. :grin: |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala na odgovoru! Samo jos nesto...kada suprug aplicira sad kao married,navodi li i podatke supruge sa kojom se razvodi? Da li tu vazi pravilo kao i za svu decu bez obzira apliciraju ona ili ne? U slucaju da ga izvuku,ako je ona navedena u aplikaciji,u medjuvremenu se razvedu (dao Bog), a nas dvoje se vencamo,da li ce to biti validno? Napisace jednu,njene generalije,a pojavice se druga,ja,druga supruga tj.osoba.:no: Hvala jos jednom!
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dekintirani;32254]Hvala na odgovoru! Samo jos nesto...kada suprug aplicira sad kao married,navodi li i podatke supruge sa kojom se razvodi? Da li tu vazi pravilo kao i za svu decu bez obzira apliciraju ona ili ne? U slucaju da ga izvuku,ako je ona navedena u aplikaciji,u medjuvremenu se razvedu (dao Bog), a nas dvoje se vencamo,da li ce to biti validno? Napisace jednu,njene generalije,a pojavice se druga,ja,druga supruga tj.osoba.:no: Hvala jos jednom![/QUOTE]
Zaista ne znam kako bi to sve u vasem slucaju islo, vasa situacija je krajnje specificna. Ako se pravi paralela sa onom situacijom kada se prijave momak i devojka, pa jedno od njih dobije vizu i onda se vencaju te o toj promeni statusa obaveste institucije.. Znaci da bi vi trebalo da naknadno posaljete obavestenje o njegovom razvodu i vasem vencanju. E sad, ko moze da zna da li bi to bilo validno? Mozda je najbolje da pozovete ambasadu i raspitate se. Suprug mora da navede podatke i za sadasnju suprugu jer je u momentu aplikacije sa njom u braku. |
|
|||
|
|||
![]()
Slazem se sa korisnikom valigia. I moje je misljenje kao i njeno. Morate pisati one podatke koje imate u trenutku prijave. On mora navesti vjencanu suprugu i vase zajednicko dijete a vi kao single samo dijete u odvojenim prijavama. Kasnije kada se budu mijenjali bracni statusi a vi budete izvuceni saljite dodatne promjene u Kentaki i obavjestavajte ih pa kako vam bude. To je jedini put da mozda u konacnoj proceduri svi dobijete vize i odete. Svako izostavljanje trenutnog zvanicnog stanja u prijavi mislim da je u startu propala prica.
|
|
||||
|
||||
![]()
Hvala svima na odgovorima i izjasnjavanjima,mnogo! I,naravno,lep pozdrav! Moja *konacna*razmisljanja su da apliciram samo ja i navedem nase dete,naravno,a kad dodje do okoncanja postupka razvoda i resavanja naseg statusa kroz papire posle u slucaju da se posreci pa me izvuku:1081:,lakse je dodati mog supruga i manje konfuzna situacija ako on uopste na aplicira. Smanjujemo sanse,da,ali manje boli glava.
|
|
||||
|
||||
![]()
Jos samo ovo:moze li neko da mi kaze na sta se misli kad kazu legalno razdvojeni i li razvedeni,sad sam zaboravila koji termin tamo pise,separated ili divorced?! Hvala!
|
|
|||
|
|||
![]()
mi to u nasem porodicnom pravu nemamo, legaly separated bi se prevelo kao zvanicno ili legalno tj pravno razdvojeni sto je ustvari razvod...a ne u postupku razvoda, sto je kod vas slucaj
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pomoc oko prijave.. | bigas13 | Stare teme | 3 | 02.11.2012 13:08 |
greska prilikom prijave | marzik | Stare teme | 4 | 19.07.2011 23:57 |
Connection reset kod prijave | ferrigno | Stare teme | 21 | 28.10.2009 19:37 |
![]() |