![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » Seattle, Washington - Moje iskustvo » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam vec mesec dana u Sijetlu i nigde nase ljude da nadjem
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() to ti je svega 200 km.... |
|
|||
|
|||
![]()
Rado bih ja putovala malo vise da imam para
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sve zavisi cime ti se bavi brat, da li je student, zaposlen, da li je vrhunski strucnjak u nekoj oblasti.... Najbolje za pocetak da ti ili brat lepo prelistate ovaj forum, a ja bih vam preporucio da krenete od teme Potreban savet u vezi US vize koju je otvorio drug i clan jasmanac.
|
|
||||
|
||||
![]()
Zašto ne svratiš do naše crkve, verovala - neverovala. Upoznaćeš dosta ljudi, pa dalje vidi..
|
||||
|
||||
![]()
@zvercica
Koliko sam razumela starije dete ti ima 9 godina I tamo se upisala u treći razred? Ja sam nešto mislila da bi morala da se upiše u četvrti, jer idu godinu dana ranije ili sam ja to nešto pobrkala? Moj dečak ide sada u peti I mi bi išli u USA sledeće godine (ako sve ispadne ok), pa se pitam da li bi onda morao da upiše njihov sedmi? Hvala unapred na odgovoru! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nisam sigurna, kada smo se mi upisivali pitali su me kada je rodjena a onda su nešto računali i rekli - treći. Nisam puno zapitkivala, ali shvatila sam da zavisi od toga u kom mesecu je rodjeno dete.
|
|||
|
|||
![]()
hvala svima na odgovorima, trazim informacije na svakom koraku
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zvercice, zelim ti svu srecu. Da ti i tvoja porodica uspete u Sijetlu.
Zanima me kako je za posao? Sta ste radili u Srbiji a sta tamo? Kako deca prihvataju novu sredinu? Javi kad budes mogla. Veliki pozdrav |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
NJ-NYC- moje (ne)iskustvo | free | Lokacije u USA | 36 | 06.11.2014 10:44 |
Moje iskustvo sa USA | Emir87 | Stare teme | 2 | 29.12.2010 02:46 |
Moje iskustvo sa kupovinom automobila (2/2) | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 07.08.2007 15:51 |
Moje iskustvo sa kupovinom automobila (1/2) | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 07.08.2007 15:09 |
Moje iskustvo sa bankama koje posluju samo preko interneta | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 07.06.2007 19:44 |
![]() |