![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Da li imam šanse » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Izgleda da nije bitno koliko je puta neko ponavljao razred, samo je važno da nema prekida i da postoji kontinuitet u školovanju...
|
|
||||
|
||||
![]()
Da i da je redovno skolovanje....hmmmmmm.....
![]() Pozz za @dakiva i hvala sto je postovao ogovor ambasade ovde. Licno, mislim da im je uslov diskriminatorski malo (sta ako je neko isao u skolu vanredno zbog bolesti ili zbog iste pauzirao....), no tako je kako je.... Pozz i za tebe @RadeDaca, svaka cast na odlucnosti da odes, veruj mi gde ima volje ima i nacina. ![]() Last edited by beholder; 09.03.2015 at 15:11. Razlog: typo |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() U medjuvremenu sam dobio i pravi odgovor od ambasade, veliko im hvala. mnogima ce biti od pomoci. Odgovor: "Postovani gdine -----------, Zahvaljujemo se sto ste kontaktirali ambasadu Sjedinjenih Americkih Drzava u Sarajevu. Regulacije kazu da morate imati dvanaestogodisnje obrazovanje u trenutku predaje zahtjeva za vizu. To znaci da u medjuvremenu mozete da dobijete diplomu zavrsenog cetvrtog stepena srednjoskolskog obrazovanja. Srdacno Konzularni odjel Americke ambasade u Sarajevu." Znaci svi mi koji imamo trogodisnju skolu MOZEMO da upisemo jos jednu godinu i dobijemo diplomu i ispunjavamo uslov. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Naveo sam jasno da bi bilo razumljivo, ali ti ne citas. |
|
|||
|
|||
![]()
Lepi moj, čitam ja sve pažljivo i ne vidim čemu nervoza. U slučaju završenog samo trećeg stepena obrazovanja naravno da ne ispunjava uslov i u tom slučaju minimum može biti samo viša škola za koju si rekao da je završena, a ako si pažljivo pročitao šta sam ja napisao, a to je da između srednje i više može da se napravi pauza, a da ne sme da se pravi pauza za vreme završavanja osnovne i srednje škole pa makar bila i trogodišnja. Ne znam šta nije bilo jasno u onome što sam već pisao.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
2012: ponijela tri diplome na intervju: iz srednje, sa faxa u SA (sa prevodom na engleski) i magistarski (iz US, vec na engleskom). Srednjoskolsku diplomu nisu ni pogledali, uzeli i diplomu iz SA i iz US.
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo, ako mozhe nekoj da mi kazhe, depozitot vo banka za eden kolku treba najmalku da bide, ima li nekoe pravilo, ne prochitav nikade za toa. Pozdrav
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Imam jedno pitanjce.. | Andrija89 | Vaša strana | 1 | 04.03.2013 18:53 |
education ili work experience - imam realan problem?? | Yannick | Prva koverta | 11 | 31.07.2012 15:16 |
Imam problemcic oko I koverte | milos | Prva koverta | 3 | 06.05.2012 16:16 |
U oktobru sam video da sam izabra, da li imam šanse? | el magico | Prva koverta | 12 | 04.11.2009 14:08 |
Izvučen početkom maja (98xx) - Imam višak formulara?! | Marko | Prva koverta | 2 | 09.05.2006 19:16 |
![]() |