![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Samo vi
![]() Eh hvala vam sto ste mi razjasnili ![]() Znam ja dobro da se drzavljanstvo trazi nakon 5 godina, i da green card ima rok trajanja, al eto ona mene uvjerava kako nema nista od tog bla bla ![]() Divni ste ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ma ne sekiraj se i ne slusaj svakakve price! za sve potrebne informacije, pitaj ovdje i sve ce ti biti jasnije!
pozdrav!
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|||
|
|||
![]()
Cao svima , treba mi pomoc jer se uskoro zavrsava prijava za Green Card. Naime imam fotke i uneo sam sve podatke u ONLINE obrazac i kad sam hteo da posaljem Zvanicni Green Card sajt nece da radi ... ( connection timed out) ... i tako 10 puta ...... probao sam i iz drugih browsera , brisao cache , resetovao konekciju , racunar... nista ne pomaze.... a ne radi im ni Photo Validator... kao da nesto nije u redu sa upload-om ......
DA LI NEKO ZNA DRUGI NACIN DA SE POSALJU PODACI ZA PRIJAVU (SEM ZVANICNOG SAJTA) ???? HVALA UNAPRED..... IGUANA |
|
|||
|
|||
![]()
.... uspeo sam da posaljem
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |