Ajde da ne ispadne da se ponašam samo kao admin, ajd' da i ja malo učestvujem
u temi.
Delim ovaj stav:
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
Ja jesam bio ovako uzbudjen zbog predsednika u Srbiji. Jednom i nikada vise.
Drago mi je da je amerika dobila prvog crnog predsednika, ali mi se tu uzbudjenje i zavrsava. Nijedan predsednik nema moc da bilo sta promeni, cak i da hoce. Jedino sto sada nacija moze biti ponosna da ima normalnog i obrazovanog predsednika, a ne mentalno retardiranog debila.
U svakom slucaju, nadajmo se najboljem, a videcemo hoce li nam Obama doneti ikakvu promenu....ja sam odavno prestao u politicare da verujem. Tako da...prvo da mi vidimo dela :-)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
A sta da ti kazem....mrzim demokrate i tamo i vamo. Predstavljaju se uvek da su nesto dobro, a iznutra su truliji od najzesce konkurencije. Tako je kanda svuda.
...
Licno, suvise mi je smesno verovati da ce sada sve da procveta u Americi...stigao toboz neki spasilac Obama....dajte ljudi, ne budimo naivni. Meni se covek svidja samo zato sto ne zelim da mi predsednik bude....pa...glup, retardiran i zao....ovaj bar ima nekog sarma.
|
E, tako. Sad, kad je to rečeno....
Makedonac, izvini što ti upropastismo temu... Očekivao sam još ovakvih (normalnih) stavova, ali kao što vidiš......
.....mi Balkanci smo čudo neviđeno... treba sve čoporativno da nas je sramota.... sve nas! moj stav...
e pa momci i devojke, došlo je vreme: