![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cela prica je u funkciji Nastice diskreditovati na sve moguce nacine, ali ne od strane Amerikanaca, nego nasih "Amerofila", koji ne prihvataju da je u Americi nesto lose... zaljubljenici koji veruju u SAD vise od Amerikanaca. Neko je bacio oko na tu decu i sve se smisljeno radi jer ne zeli tamo negde ici da kupuje neku drugu decu. U toj borbi koristi se poreklo porodice iz Srbije i navodno seksualno zlostavljanje dece. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ako to jeste tako te debile bi trebalo osuditi na robiju, ali mislim da stvarno ne mozete donositi takve zakljucke. Dalje, mrzelo me da komentarisem svaku recenicu... Jel neko bio sa tom decom kada su im uzimani iskazi? To sto bi trebalo neko da bude sa njima ne znaci ni da jeste. Nemojte pricati da je nesto bilo kako bi trebalo da bude, ako niste 100% sigurni u to. Evo, meni se pre neki dan desilo da sam kupio Tropicana sok koji je bio dosta cudnog ukusa. Rok upotrebe nije ni bio blizu isticanja, pa sta sad? Iako sam do sada kupio 100 sokova, svi su bili OK sem jednog. Znaci izuzeci se desavaju i debilni su mi recitacije kako se nesto radi, kao da se od toga nikad ne odstupa ili da se izuzeci ne desavaju. Sad, ne kazem da je bilo ikakvih propusta u tretiranju Nasticevih, ali ne mogu ni da tvrdim da nije. Mozda je zastupnik omasio adresu i zakasnio kada su uzimali iskaz. Mozda su deca sama pocela da govore pre nego sto je zastupnik dosao... Ako niste bili tamo, suzdrzite se recitacija iz udzbenika... Naravno, svako moze da iznese svoje misljenje, ali nemojte tvrditi stvari za koje ne mozete biti sigurni 100% Citat:
Nastici su obicni gradjani nase zemlje, koji politicare nikada nisu puno zanimali, gde god da zive. Jos dalje, neko je komentarisao da li je crkva u ovom trenutku bitna deci? Meni nije, ali da su nekog malog jevrejina Abrahama dali na cuvanje AfroAmerickoj porodici Aziz koji dete vodi u dzamiju, to bi bio skandal svetskih razmera. Prema tome, ocigledno da jeste bitno! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Neka, priznajem, Amerofili smo. Ne želimo da čitamo vesti iz više izvora već iz samo jednog, a iza svega što se desi u Americi stoji neka zavera. Jevreji su ispred kontrolne table. Za nas je prekasno, spasi sebe, čujem da "The Lone Gunman" traže novog člana, a treba i Trećem Oku novi urednik...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Samo jednu stvar nije tacna. Niste vi Amerofili, nego ste klinci koji ste zaljubljeni u Ameriku i ne vidite njene prave osobine. Ja jesam Amerofil!!! Ameriku vidim onakva kakva je, puna vrlina sa ponekom manom ali sam ih svestan i volim je takvu. Ne mogu da tvrdim da u svakom gradu u Americi mozes da izadjes kad god hoces uvece sam, da nema stenica u centru NYC-a, da nikada nikom nisu povredjena ljudska ili decija prava itd. Ono sto sam ja komentarisao jeste pravljenje teorija zavere sa vase strane bez ikakvih dokaza. Taj tip meni izgleda cudno na slikama, ne mogu ni da pojmim sto bi imao slike gole dece na poslovnom racunaru (pogotovo sto ne znam starost dece na slikama) i sve u svemu, mislim da se sva buka nije digla samo zbog par slika. Ali pazite sad tu decu su smestili u okruzenje koje je njima nepoznato, drugaciji jezik i drugaciju kulturu, sada su ih jos i razdvojili i to sve traje vise od 6 meseci. Meni nije jasno sto to traje toliko dugo, ali opet ne mogu da tvrdim da je bilo bilo kakvih propusta u preceduri, da li su Nastici stvarno krivi, da li je to njihova shema da se izvuku iz dugova ili sta vec. Moj primer takvog razmisljanja je za Kovacevica, a tvoj komentar na to je vise nego dovoljan. Po onome kako je nas konzul reagovao, da je za jednog srpskog studenta placeno 100.000 usd zato sto je premlatio nekog momka, to moze biti jedno sasvim logicno objasnjenje. Ne verujem da bi se konzul trznuo da bilo ko od nas zatrazi pomoc. Pogotovo ne sa 100K. "The Lone Gunmen" je bila simpaticna serija, trebalo bi da pogledas pilot epizodu. Koliko znam prikazivala se i na FOX-u u Afganistanu. Trece oko odavno nepostoji, tako da ne postoji ni mesto urednika... Mada, mozda u vasem svetu gde je svaki Amerikanac supermen, betmen ili nesto vise, gde umesto vode tece nektar, a Amerika prepuna cvetnih livada postoji i urednik Treceg oka... |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
http://www.treceoko.novosti.rs/code/navigate.php?Id=183 Citat:
![]() I sad na kraju, šta da radimo? I dalje su jedini izvori o ovoj vesti oni domaći, koji praktično imaju manje dokaza nego mi ovde na skromnom forumu. Da se pridružimo pljuvanju imperijalista po 1001 put kako nas neko ne bi nazvao klincima koji su zaljubljeni u bledu sliku Amerike iz Holivuda? Da izigravamo neke hipije koji se bore protiv establišmenta? Vidim da ovde ima određenih članova koji su se zbog ove vesti direktno uplašili (kako i ne bi?), a eto ti im baš pomažeš, ulivajući u njih svest da je kod amera prodaja dece sasvim cool i da je oduzimanje dece iz poštene porodice svakodnevna pojava, pozivajući se na neki "holier than thou" princip razmišljanja... Možeš misliti, mi smo u matriksu, a ti si eto Neo, živiš u realnoj Americi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Samo cu uvek ostaviti prostora da i ovde neke stvari nisu bas kako izgledaju. Za Nastice me je samo pogodilo kako ste opljuvali coveka a da ga niko od vas ne poznaje, bez obzira na njegovu nacionalnost. I na zalost, mislim da ovo i nije tolika vest da se nadje u ruskim ili americkim medijima... |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zar ne mislis da si malo predaleko zabacio sa ovom idejom? Arapi bacili oko na ovu decu i platili socijalnoj sluzbi da ih daju njima... aj stvarno mi reci da verujes u ovo? Ako da, onda Amerika nije za tebe jer ces da poludis od paranoje...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deca jesu trenutno kod Arapa a ko zna gde i kako ce zavrsiti. Mozda su ovo prelazne faze za pripremu terena za nesto vise?! I sta mi tu imamo da polemisemo o jednoj porodici kao da neko od nas zna sta se desava iza vrata jedne porodice! Sva moja nagadjanja ma kakva bila nisu nista manje da nazovem "bolesna" od bilo cijeg drugog nagadjanja jer sve su to predvidjanja. Da li neko od nas na forumu poznaje tu porodicu i moze tvrditi nesto drugo? Da je vodio malo vise racuna o svojoj porodici bilo bi mu bolje, a ne ko pravi balkanac dograbio se tudjeg pa eto palo mu napamet drzao kucne video snimke u sluzbenom laptopu. Kaze Score da je to normalna pojava svugde da ostavis nesto na sluzbenom racunaru. Jeste, ali se mora voditi racuna sta ostavljas, i sto je najbitnije jasno ti je da kad ostavis da si svesno preuzeo rizik za tako nesto! Znaci on je preuzeo rizik, rizik se nije isplatio i eto rezultata. Rizikovao je najosetljivije stvari (decija prava) i Terminator Svarceneger to odmah kaznjava! Da je citao vise zakone Kalifornije odnosno zemlje u koj zivi, i interesovao se za sredinu koja mu je pruzila drugi dom bilo bi mu bolje. Ovako je ispao plitak i nije iskljucena mogucnost da je neko sa strane video njihovu bahatost i polako priprema teren da preuzme decu. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ne znam, ali meni je teorija o vrebanju njegove djece naprosto nevjerojatna. Mislim da se tu radi o spletu nesretnih okolnosti. |
![]() |
|
|
![]() |