![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Kod mene ništa
![]() Vidimo se sledeće godine na istom mestu ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nazalost, ni kod nas nista. Bas sam se rastuzila...
![]() Cestitam dobitnicima! |
|
||||
|
||||
![]()
ni nas dvoje nismo imali srece
![]() cestitke onima koji su izvuceni ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Izvuceni i devojka i ja!!!
Iz drugog puta oboje... |
|
|||
|
|||
![]()
Sve cestitke onima koji su izabrani ove god...
![]() ![]() ![]() Od nas cetvoro prijavljenih, niko nije izabran... Do sledece godine, ostaje nam turisticko uzivanje u USA ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nažalost, ni kod nas ništa! Čestitke svim dobitnicima (i onima koji još ni ne znaju da su dobili)!!! Čekamo sljedeću prijavu i nadamo se boljoj sreći! Pozz!
|
|||
|
|||
![]()
takodje HAS NOT BEEN SELECTED.
Nadam se da cemo imati vise srece drugi put. Srecnim dobitnicima cestitam i nadam se da cete promeniti svoj zivot u USA ! |
|
|||
|
|||
![]()
Po 5. put nista za mene i nista za muza.
Idemo dalje! Cestitke svim dobitnicima! |
|
||||
|
||||
![]()
čestitke izvučenima, kod mene opet bankina
![]() no, za manje od mesec dana ja odo put USA svakako ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nisam izvucen ni ja ali ne odustajem. Jedva cekam oktobar da ne ponovim gresku sa slikanjem fotografije koja mi je ove godine bila mutna. Vec sam poslao svoju prijavu sa fotografijom kada sam dosao na ovu stranu http://www.dvlotteryinstructions.com/photos.php i video gde sam pogresio. Obratite paznju na pripremu fotografije ove godine kada budete slali. Pozdrav svima
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |