ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 28.05.2011, 14:52
Vladana123 Vladana123 je offline
Drug član

Datum prijave: 10.05.2011
US lokacija: San Diego
YU lokacija: Po
Nepromenjeno

@Mirko86 ma oni nisu ni morali da nam šalju mejlove pojedinačno,dovoljno je bilo na njihovom sajtu iz prostog razloga sto je zo LUTRIJA.Ovo sto si nabrojao opet stvara konfuziju -protokol treba da vazi za sve!!
Staro 28.05.2011, 15:33
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=Mirko86;23507]Ovo sve pada u vodu iz jednostavnog razloga - Cak ni neki koji su `pobedili` na DV2012 nisu dobili email.Oni sigurno nisu diskvalifikovani tako da ostaje par razloga zasto neko nije dobio email.[/QUOTE]

Ko ti garantuje da i neke dobitnike polovinom Maja prilikom popravljanja servera i otklanjanja greske, sistem nije izbrisao za Julsko izvlacenje, pa zato sada nisu dobili e-mail? Znaci, mozemo samo nagadjati, jer do sigurnog odgovora koji otklanja bilo kakvu sumnju necemo doci. Naravno to ce sve nama da se vrati, mi cemo izvisiti za vize a ne ameri.
Staro 28.05.2011, 15:41
Mirko86 Mirko86 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.03.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=Isabelle;23508]Da, ali i dalje treba biti pazljiv sa davanjem informacija...ne treba puno pricati na sva zvona ja se prijavio, ja se prijavila..:;D::;D:[/QUOTE]
Svakako

[quote]
Ovo sto si nabrojao opet stvara konfuziju -protokol treba da vazi za sve!![/quote]
Mislio sam email kao protokol za komunikaciju, nazalost ne garantuje isporuku, pogotovo kada se onolika kolicina emailova salje.

@jovke
Pa ne garantuje niko.Ko sto niko ne garantuje da sledece izvlacenje nece biti otkazano.Sacekacemo jos manje od 50 dana pa cemo videti.
Staro 28.05.2011, 16:19
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=Mirko86;23512]
@jovke
Pa ne garantuje niko.Ko sto niko ne garantuje da sledece izvlacenje nece biti otkazano.Sacekacemo jos manje od 50 dana pa cemo videti.[/QUOTE]
Jeste, ali nisam ja rekao "ovo sve pada u vodu". To si ti rekao. Vidis da nista ne pada u vodu. Nema garancije da su sumnje 100% otklonjene i da mozemo reci, jeste svi smo u bubnju bez tih e-mailova.
Sto se tice protokola to si u pravu. Citao sam da ponekad 50% poruka upucene na yahoo ne budu proslijedjene. A moja supruga i jeste bas na yahoo. Ali naravno nije samo yahoo problem. Po meni nema govora o slanju u nekakvim fazama, jer vidimo ko je dobio prvih dana dobio je, ostali nikad ne dobise.
Staro 28.05.2011, 16:40
olivera77's Avatar
olivera77 olivera77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: Dallas,Tx
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

@jovke I ja i suprug smo na yahoo i oboje smo dobili mailove,nikada nismo imali problem sa primanjem mailova na yahoo.
Staro 28.05.2011, 16:48
nikita61 nikita61 je offline
Drug član

Datum prijave: 21.11.2009
US lokacija: Boston-Newburyport
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Meni je recimo drug koji zivi u USA pre neki dan pokusavao da posalje neku fotku iz osnovne skole mailom i nije uspeo, pa mu je to poslo za rukom tek na moj treci mail ( razliciti provajderi).Takodje, nasla sam prijavu za lutriju gde pod email adresa stoji da nije obavezno popuniti,ali omogucava bolju komunikaciju...mozda je neko i nije upisao.
Staro 28.05.2011, 17:21
Mirko86 Mirko86 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.03.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=olivera77;23514]@jovke I ja i suprug smo na yahoo i oboje smo dobili mailove,nikada nismo imali problem sa primanjem mailova na yahoo.[/QUOTE]
Meni se desavalo na yahoo da zaista ne dobijem email nikad, a nekad ga dobijem ali tek posle 2 dana i to slucajno primetim jer yahoo mailove slaze prema datumu slanja pa stoji negde dole jedini kao neprocitan.
Staro 28.05.2011, 18:15
Isabelle Isabelle je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.09.2010
US lokacija: Houston,TX
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

[QUOTE=jovke;23511]Ko ti garantuje da i neke dobitnike polovinom Maja prilikom popravljanja servera i otklanjanja greske, sistem nije izbrisao za Julsko izvlacenje, pa zato sada nisu dobili e-mail? Znaci, mozemo samo nagadjati, jer do sigurnog odgovora koji otklanja bilo kakvu sumnju necemo doci. Naravno to ce sve nama da se vrati, mi cemo izvisiti za vize a ne ameri.[/QUOTE]

Ma nisu toliko smotani, imaju podatak tacno u zadnju cifru koliko je prijava bilo u Oktobru, i koliko je sada, nemoj da se zamaras s tim, jer oni moraju objaviti zvanicne statistike kasnije, jednostavno se moze desiti da neko nije dobio jer je greska do davatelja mail usluge, hotmail, yaoo,gmail ,itd..itd...ima more opcija zasto neki nisu dobili,ja i dragi smo se prijavili i sa razlicitih provajdera, Ja koristila jednu konekciju, onu drugu, skroz razlicito, pa smo dobili isti dan mailove, i na razlicitim smo takodje mail provajderima...

Iskreno, nevjerovatno je bilo da im se dogodi ovakva greska, ali da ce se dva put desiti ''zajeb'' ( oprostiti na izrazu, ali kad je tako) djeluje mi ravno smak svijetu..:grin::grin:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

Prijava 05.10.2010 - I put.
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????
Staro 28.05.2011, 18:48
libertas222's Avatar
libertas222 libertas222 je offline
Drug član

Datum prijave: 19.08.2010
YU lokacija: Zagreb
Nepromenjeno

[QUOTE=Vuvuzela;23475]@ libertas222

Nije joj stiglo još ništa. Mail koji sam ja primio stigao je 18.5.,a pisan je 16.5. To je bilo prošli tjedan. Ne znam da li je netko uopće dobio taj mail ovaj tjedan!? Ako nije, mislim da bi trebali poslati upit u Kentaki. Možda im se opet sve pokvarilo. Ja ću im pisati sutra ako ništa ne stigne![/QUOTE]

ima li sta novo?
decko je dobio svoj 18-og- otišao mu u spam, ali od mog ništa :nene:
Staro 28.05.2011, 20:32
Vuvuzela Vuvuzela je offline
Drug član

Datum prijave: 15.07.2010
US lokacija: Hm, who knows?
YU lokacija: Hrvatska
Nepromenjeno

Poslao sam mail u kentaki i čekam odgovor! Vjerojatno sad preko vikenda neće biti ništa. Vidjet ćemo sljedeći tjedan!
Prijava (supruga i ja) 02.11.2011. - drugi puta

Pravila pisanja