![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » Chicago, Illinois » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
ja nigde ne nadjoh koliko je novca mesecno potrebno za troclanu porodicu za hranu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evo ja sam proverila za moj zipcode. Meni child care je skuplji 200 i nesto dolara nego ovo predvidjanje. Trosim znatno vise od onoga sto pise tu, ali mi smo non stop napolju... I zivimo u turistickom region sa brdo nekih stvari gde mozes da se natrosis. Evo ti za jedan od zipcode-ova koje je Magelan preporucio. ![]() Last edited by vuxanne; 07.01.2016 at 03:58. |
|
|||
|
|||
![]()
mene isto ovaj naperville zanima, a sta sve ulazi u recimo transportation? jel to i rata za auto recimo ili samo gorivo i to za jedan auto? i drugo pitanje jel cena stana ako kosta recimmo 1200 dolara samo za stan ili u tu cenu ulaze i struja, grejanje, voda, net tv?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Utilities (struja i gas, internet, TV pretplata) najcesce nije uracunato, to ti sam ukljucujes i to ti je dodatno $$. Parking je takodje dodatno (kod mene je $50, negdje je skuplje, negdje je included in rent). Ako neki stan ima da pise all utilities included e tu je onda sve ukljuceno. Uvijek je kljucno pitanje da im postavis kad zoves, saljes email : Is this a base price, are utilities included. Da ti odmah dam savjet da uzmes i dobro renter's insurance: ako se sta desi u stanu imas osiguranje, poplava, pozar.
|
|||
|
|||
![]()
ok hvala za info, a jesu li stanovi furnished (sa namestajem) ili ih izdaju prazne?
nigde ne vidim da ima ta opcija da pise |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unfurnished su jeftiniji, ali dok kupis namjestaj ispadne to isto. Uvijek i to pitaj kakav je stan, furnished ili unfurnished.
|
|||
|
|||
![]()
zna li ko kakav je deo grada shaumburg za zivot? bezbednost, skole...vidim da su tu uglavnom kuce
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()