![]()  | 

| 

| 
	|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade | 
| Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Thread Tools | Display Modes | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Meni rekose ne moze,nisam znala... 

Izvinjavam se.. ![]()  
		 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Ljudi pričaju svašta. Ovde se mogu naći prave informacije. Treba samo čitati. Ovo je prava riznica saveta i vesti.  

![]() Ja sam puno stvari naučio na ovom forumu.  

Generacija DV2018 ![]() Ubi bene, ibi patria  
			 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

https://www.dvlottery.state.gov/ESC/...eckStatus.aspx I odete na ono gde vam pise plavim malim slovima 'Forgot Confirmation Number' ,zatim kliknete tu i pisace vam sta je potrebno da uradite da bi proverili jeste li izvuceni ili niste i dobicete Confirmation number da biste mogli da proverite   Sa Srecom  

Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.   Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.   Landed in Boston 26.06.2018.  
			 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Pozdrav svim clanovima i puno srece!  

Ako neko moze da mi da savjet, informaciju bila bih vam zahvalna...naime, e mail adresi koju sam navela u prijavi, nazalost ne mogu da pristupim jer je sifra u medjuvremenu zaboravljena   ![]()   Sta dalje da se radi?
		 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Trebalo bi da mozete da resetujete svoju sifru. Na kom nalogu/domenu imate email adresu?

1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cao narode, 

još mi je rano da se brinem ali evo ja razmisljam.Prijavila sam se sa porodicom tj.ja i suprug sa djecom u 2 prijave u oktobru,iz Bih-Banja Luka, pa me zanima ima li nas još puno iz iste zemlje. veliki pozdrav i srecno nam svima  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Nema potrebe za brigom,ipak je sve ovo lutrija i sreca je glavni faktor   Veliki Pozdrav vama i Srecno u Maju  

Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.   Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.   Landed in Boston 26.06.2018.  
			 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ima, ima, HERCEGOVINAAAAA   

Mislim da sam jedini iz moje regije ![]() Pozdrav i sretno  
		 | 
| 

|