![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Pitanja i odgovori - Q&A » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
@Whiplash
Dobro dosao na forum ![]() Na tvoja pitanja je odgovoreno veci broj puta, potrebno je samo iscitati te neke teme... 1. Ukoliko imas zavrsen fakultet, trogodisnja srednja skola i 12 godina uzastopnog skolovanja se na tebe ne odnose. Tema sa ovom tematikom. 2. Single ili ozenjen, potpuno je sve jedno. Mozes da emigriras ukoliko te izvuku. Mamu ne mozes odmah povesti sa sobom, ali kada dobijes drzavljanstvo mozes je sponzorisati za GC. 3. Ukoliko te izvuku, nema nikakve potrebe da dokazujes radno iskustvo. Sto se kamiona tice, ne postoji frima koja zaposljava vozace koji trenutno nisu u Americi tj. nemaju drzavljanstvo ili GC. Iscitaj ovu temu pa ce ti biti sve jasnije. 4. Niko ti nece traziti rezultate TOEFL-a u US osim ukoliko se ne prijavljujes za postdiplomske studije. To pravilo za IELTS imaju kanadjani prilikom imigracionog procesa. 5. Poslediplomske studije - procitaj ovu temu. 6. Procitaj teme u forumima vezanim za prijavu i intervjue (prvi deo foruma) I ne budi lenj da pretrazis forum, jer, ponovicu, sve informacije koje tebi trebaju su tu. Uspesna emigracija se zasniva na dobroj informisanosti. Stoga, stiva je samo na ovom forumu na pretek, a o ostatku web-a da i ne govorim. Good luck ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pretražujem forum polako...tek sam se registrovao
![]() Hvala u svakom slučaju na odgovorima ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Boravio u Americi nakon dozvoljenog datuma na vizi, izasao iz Amerike, odsluzio zabranu ulaska od 10 godina i 3 godine nakon toga, ukupno 13 godina.
Da li se moze igrati DV lutrija? Trenutna zemlja boravista je jedna Zapadna zemlja EU, drzavljanin iste takodje, igra li se za Srbiju ili za doticnu zemlju? Hvala. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Trolovanje po forumu vodi banovanju. Poslednje upozorenje pred iskljucenje. Super Moderator
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav za sve clanove!
Ja sam nov na ovom sajtu pa bi mi svaka vrsta pomoci puno znacila. Izvucen sam na lutriji ove godine i dobio sam vizu na 6 meseci i moram do pocetka marta uci u Ameriku.Hteo sam da pitam da li neko zna da li moze da se promeni adresa kontakt osobe u Americi koju sam prijavio jer sam u medjuvremenu uspeo da pronadjem i kontaktiram jako dobrog druga sa kojim se znam preko 20 godina i koji ce mi u pocetku dosta pomoci dok se ne snadjem. Ako neko ima bilo kakvu informaciju u vezi toga bio bih mu zahvalan! Pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
Možeš da promeniš na ulasku u Usa, na aerodromu, ali se često dešava da to ne registruju, pa da pošalju na staru.
|
|||
|
|||
![]()
Hvala vam puno na informaciji!Kazite mi samo jel onda tu novu adresu stavljam i u formular koji se popunjava u avionu,mislim da je obrazac I 94?
|
|
|||
|
|||
![]()
To zaista ne znam, ali mi je logično da i tu upišeš.
|
|||
|
|||
![]()
Evo da se i ja nadovrzim na ovo pitanje znaci mi jos nismo bili na intervju koje nam je zakazano na 19 januara. Kad nam odobre vize idemo za Cikago kod brata moje supruge koji zivi tamo i ima drzavljanstvo. Sada moje pitanje je on se u medjuvremenu preselio u veci stan da moze da i mi zivimo tamo za pocetak i normalno ima drugaciju adresu od onu koju smo naveli u ds-260. I sada kada idemo na intervju dali treba da im tamo kazemo za ovu promenu adrese ili da cekamo kada dodjemo u americi na POS da tamo promenimo adresu. Ako neko ima iskustva sa ovakvom situaciju slobodno neka pise.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam promenila na intervjuu bas zato sto je bilo slucajeva da kad promenis na POE to ne bude zabelezeno pa posalju na staru.
pomoc, srbija, trenutno u americi, usa, zelena karta |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
par pitanja za novajliju.. | sasha8338 | Stare teme | 3 | 20.03.2013 14:00 |
Par pitanja i tako :) | Leona | Vaša strana | 34 | 27.11.2008 23:57 |
Odgovori iz ambasade (o adresama i formularima) | Misa | Prva koverta | 1 | 02.06.2008 22:32 |
Neki odgovori iz ambasade | neky | Prva koverta | 4 | 25.05.2008 09:08 |
![]() |